אז מה אם הוא אמר.....

אז מה אם הוא אמר.....

``לא שווה לאשה להיות צעירה, אלא אם כן היא גם יפה. ולא שווה לה להיות יפה, אלא אם היא גם צעירה``

קונדסון

New member
ידידי...

את הדברים היפים והטובים בעולם ,אי אפשר לראות וגם לא למשש, יש להרגיש אותם בלב. ביי

קונדסון

New member
ביננו ארבל...

תראה אני לא אשקר ואומר שזה לא עושה לי כלום. אבל, ביננו ארבל, על כמה מהן היית אומר שהיית רוצה לבלות איתן יותר משבוע? אני מכיר הרבה יפות שהן גם מקסימות אבל גם הרבה יותר יפות שהן לא וכל העניין איתן מסתכם בזה שהן יפות וזהו. השאיפה היא תמיד יפה ונשמה אבל מה לעשות שרובן לא כך. אני בטוח שהנשים יגידו שגם הגברים לא מושלמים על זה אין ויכוח אבל זה לא היה הנושא אז נשים נא לא להתעצבן. שורה תחתונה מכיר את הפתגם אין עשן בלי אש? אני אגיד לך גם למה הזכרתי את זה , מפני שזה קשור לאימרה אחרת שאומרת -יפה ומטומטמת - ואני לא המצאתי את זה. ביי נ.ב כמובן שתמיד ניתן לפתח את הנושא לכאן או לכאן וכי אין צד שהוא בדיוק צודק (גם לא אני) אבל בסופו של דבר לא היופי מנצח ,למרות שהוא הקריטריון הראשון שנמדד, אלא האופי.

תצטרך להסכים...

ליפות מבחוץ קל יותר להציג את יופיין הפנימי כי מלכתחילה,כשהגעת לעשות את מבחן האישיות התקרבת והסתקרנת בגלל היופי החיצוני. לאחרות פשוט לוקח זמן עד שמגיעות לאותו מבחן, מה לעשות -פרוטקציה ליפות.

הקצין

New member
נכון ...... ולא נכון

ארבלון ידידי השנון נכון הוא שלאישה יפה מופנה יותר תשומת לב ראשונית ואחת כמה וכמה שהיא גם צעירה .< ראה מלכות יופי ... > אבל לא על היופי לבדו נשפטת האישה < האדם > אישה < אדם > היא < הוא וכו` > מוצאת מקומה בזכות אופיה , שנינותה ואישיותה הכללית . אין לשפוט אדם ע``פ מראהו אלה ע``פ אישיותו - על תסתכל בקנקן אלה מה שבתוכו. `` יש אנשים עים לב של אבן אבל יש אבנים עם לב אדם .... `` אז נכון מאד א ז מ ה א ם ה ו א א מ ר . . . היופי החיצוני הוא רק זמני ......בר חלוף והזמן עושה בו סימנים ... האישיות לנצח פנימיותנו לא נישפטת ע``פ מה שרואים וזה היופי שבנו ממני קצין וג`נטלמן

למעלה