אז מה אם אני בוגדת??????

*יערית

New member
אז מה אם אני בוגדת??????

אז מה אם אני בוגדת בפורום השכן? אז מה אם אני כותבת לכם כאן משהו שעוד לא כתבתי שם? אז מה אם אני מגלה לכם סודות של חדרי חדרים? הרי זה הוא העולם הזה לא?בוגדני ואכזרי
!!!!! אז חם חם היישר מהטבון.... אני והחבר שלי החלטנו על עוד צעד גדול במערכת היחסים שלנו והוא לעבור לגור יחד.... זה נחמד ,זה נפלא,זה וואו אבל רק לפני חצי שנה עברתי לדירה הנוכחית שלי,אומנם יחסית קטנה אך יש גינה מסביב,אזור מעט שקט,וסידרתי אותה כמו שאני אוהבת, רק לא מזמן נתלו התמונות והאביזרים הנילווים, והיה לי קשה מאוד לארוז דירה שלמה....אז לחשוב על זה שוב בתווך כ"כ קצר???????????????????? אז מה לעשות? זה בסדר אתם נחמדים/ות...התשובה כבר בידי.... ולהמשך הסיפור החם חם הלוהט הזה..תצטרכו להיות פעילים כאן בפורום כל יום בכדי לראות מה עלה בגורלינו בסוף
רק אנא תנו לי לספר זאת לחברים שלי שהיו איתי באש ובמים לאורך כל השנה האחרונה בפורום השכן.... בתקווה שיעברו על כולנו ימים טובים יותר ,שמחים יותר,שבוע טוב לכולכם. יערית.

ואוו יערית ../images/Emo24.gif

איזה חדשות נפלאות.כן לארוז את המטלטלים זה לא פשוט אבל למען האהבה ולמען הביחד זה כבר נראה קטן
רק שניה אחת קודם יקירה ,אני מבינה שמערכת היחסים שלכם טריה נכון? ולכן קחו רגע נשימה עמוקה ותעשו חושבים בכל זאת מעורבים בסיפור ילדים לא? אבל יערית,זו אני עם ההגיון מהצד (חחח ,חכמה על אחרים
). הכי חשוב זה שתמשיכו כך
בהצלחהההההההההה

*יערית

New member
כן...כן....

קשר שבנוי על שבנוי על 8 חודשי הכרות ו4 חודשי מגורים יחד ..כן זה אכן קשר בחיתוליו... אבל מי אמר שמה שארוך יותר טו ביותר? ומה שקצר יותר גרוע? אנחנו לא רצים תחת חופה וקידושין כ"כ מהר.. אנחנו מנסים לבנות מערכת יחסים רצינית יותר, והמעבר לגור יחד מדירה משותפת לשנינו הוא מעבר גדול!!!!! לשום דבר אין אחריות בחיים,אדם או שבונה את חייו על הצד הטוב ביותר, או רוצה בחורבנו. אני מאמינה בביחד של שנינו ..ואם טעינו אז אנחנו רוצים לוודא את זה לבד!
אנחנו שנינו דיי קלילים בחיים,הילדים משתלבים עד כה יפה איתו ואת שלו עדיין לא פגשתי כי יש נסיבות שעדיין לא מאפשרות את זה, אך כמו שאני מכירה את עצמי...אני יעבור את זה
אין דבר שלא עברתי עד כה!(חוץ מבמיבחן באונברסיטה
) אז עברנו את פרעה...נעבור גם את זה....יש אופטימיות..יש קצת פיק ברכיים, אבל זה חלק מהעיניין. תודה על הפירגון
יערית.

ממתינה

New member
נשמע שאת ידועת מה שאת עשוה../images/Emo45.gif

מאחלת לך המון הצלחה לא היתה בכונתי לא לפרגן חלילה אלא להעיר/להאיר

*יערית

New member
כן..כו....

קשר שבנוי על שבנוי על 8 חודשי הכרות ו4 חודשי מגורים יחד ..כן זה אכן קשר בחיתוליו... אבל מי אמר שמה שארוך יותר טו ביותר? ומה שקצר יותר גרוע? אנחנו לא רצים תחת חופה וקידושין כ"כ מהר.. אנחנו מנסים לבנות מערכת יחסים רצינית יותר, והמעבר לגור יחד מדירה משותפת לשנינו הוא מעבר גדול!!!!! לשום דבר אין אחריות בחיים,אדם או שבונה את חייו על הצד הטוב ביותר, או רוצה בחורבנו. אני מאמינה בביחד של שנינו ..ואם טעינו אז אנחנו רוצים לוודא את זה לבד!
אנחנו שנינו דיי קלילים בחיים,הילדים משתלבים עד כה יפה איתו ואת שלו עדיין לא פגשתי כי יש נסיבות שעדיין לא מאפשרות את זה, אך כמו שאני מכירה את עצמי...אני יעבור את זה
אין דבר שלא עברתי עד כה!(חוץ מבמיבחן באונברסיטה
) אז עברנו את פרעה...נעבור גם את זה....יש אופטימיות..יש קצת פיק ברכיים, אבל זה חלק מהעיניין. תודה על הפירגון
יערית.

ממתינה

New member
חששתי להגיב אך אגיב

נורא פחדתי לכתוב לך את מה שאני חושבת ומרגישה עדיין על בשרי, אך לאחר שקיבלת תגובה אחת בנושא, אנסה אני לאמר את מה שאני חושבת. אינני מכירה אותך ולא נמצאת כאן בפורום הרבה זמן אינני יודעת מה מערכת היחסים שלכם, מה גודל האהבה(שלא תמיד עקרוני) איך הבחור? כמה ילדים יש לו? האם הם מתארחים אצלך? מה היחסים ואם הילדים שלך כמובן. אספר לך את סיפורי ותחשבי לבד- לפניי כשנתיים וחצי בערך ששם הייתי גרושה בערך כשנתיים + הכרתי בחור שלא התאים לי בכלל כלומר לאופי שלי ליופי שאני אוהבת וכו´ הבחור בכל זאת כבש אותי ואוכיח לי באמת באמת שלא החיצוניות קובעת אלא הבן אדם מבפנים, התאהבנו מאוד אהבה מהסרטים כבר מן ההתחלה הפרידות בסיום הערב היו קשות, נפגשנו ערב ערב חוץ מהשיחות בטלפון, הילדים היו גם מעורבים משניי הצדדים שמחים ומרוצים, ואז הייתי אמורה לחדש חוזה על הדירה שלי ובגלל אהבתי אליו הסכמתי מרצון כמובן לעבור לדירה מרווחת יותר בגלל הילדים ובגלל שאנו הופכים להיות כמו משפחה, ושם הכל הסתבך והסתבך פתאום הבן אדם נלחץ התחילו מריבות ונפסקו אומנם, אך לאחר שעברנו נהיה רע יותר, פתאום הוא הבין שלא הכי מתאים לו בגלל שהוא לא בנוי לזה ועוד לא עבר לו מהנישואים שלו (לא שהיה צריך לאמר לי הבנתי מההתנהגות), בכל מקרה ניסינו השתדלנו אך הוא לא עמד "בלחץ" הזה ואז נפרדנו ונשארתי עם חובות של דירה בת 3.5 חדרים בלב ת"א עד שמצאתי שוב דירה קטנה יותר, ושוב מטמטום חזרנו (טמטום שלי) עברו עוד כמה חודשים וכמובן שהאהבה חזרה להיות יפה כי היה לו נוח, ושוב לאחר שנה החלטנו שהוא יציב ורוצה והכל יהיה נפלא, הבטחות הוכחות וכו´ ושוב עברנו , ועכשו אני בחובות שוב אפילו עוד לא שכרתי שוב דירה כרגע אני תקועה בדירה של מישהי מהמשפחה שעושה לי טובה בסכום יותר נוח, והילדים שלי עוד לא נרשמו לבית הספר לשנה הבאה כי עוד אין לי כתובת קבועה. בקיצור אני משלמת על הטעות שלי (טעות כפולה- יש אנשים שלא לומדים פעם אחת), למדתי שיש אהבה , אבל אהבה נכונה, ולא לערב את חיי הילדים כל כך מהר כי הם לא אשמים. התביישתי לכתוב את זה תאמיני לי, אבל כתבתי את זה מסיבה אחת , שלא תעשי טעות כמוני, את לא מתארת לעצמך איך דברים משתנים ביום אחד בלבד בהחלטה אחת בלבד. חישבי טוב, אמן ואני טועה, וגם לא יודעת כל כך מה היחסים וכל הדברים מסביב. מאחלת לך מכל הלב כל טוב, וחלטה נכונה, מכל הלב באמת

ממתינה ../images/Emo39.gif

אל לך להתבייש,כולנו עושים טעויות לפעמים וגם אני עשיתי אחת כזאת. היו לי כמה מערכות יחסים לאחר הגרושים (נו 7 שנים לא הולכות ברגל), בכולן הקפדתי לא לערב את הילדים יותר מדי ובכלל לשמור על הביית כעל שטח סטרילי.האמנתי שכך נכון (ובדיעבד מסתבר שצדקתי). אבל אז התחילו לנקר בליבי מחשבות ממחשבות שונות שאולי בגלל שאני כל כך שומרת על ביתי כמבצרי,לא הגעתי עדיין לאותה מערכת יחסים שאליה פיללתי. בדיוק במקום הזה הכרתי את מי שעבר לחיות איתי לאחר מערכת יחסים די קצרה ,אבל הרגשתי שפשוט זהו,זה האיש. מה אומר לכם,הדבר התברר כטעות נוראית ולאחר חודש וחצי של חיים משותפים (ירח הדבש) הבנתי שעשיתי טעות איומה. לקח לי עוד חדשיים וחצי כדי לסיים את הסיפור שהיה קשה גם מבחינת ביתי שנקשרה אליו ועשתה מיניפולציות ביחד איתו כדי למנוע פרדה. חלילה,לרגע איני אומרת שכך הוא תמיד אבל למדתי מכך שבעצם היותנו הורים,עלינו לבדוק טוב יותר את מערכת היחסים ואת יציבותה לפני שמחליטים לעבור לחיות יחד. יערית , אני יודעת שאולי הסיפורים של ממתינה ושלי לא נעימים והלואי שאצלכם זה אחרת וכולנו נצחק אח"כ על האזהרות.(אבל הרי את יודעת שזה מתוך אכפתיות ואהבה
)

ניצת...

איך עושים את זה? איך שומרים על הבית כעל שטח סטרילי? לא מביאים אף גבר הביתה? בכלל בכלל? גם לא בשעות הערב, כשהילד כבר ישן? נורא קשה לביצוע. אידיאלי כמובן, אבל איך בדיוק עושים את זה?

ממתינה

New member
קשה שלא

קשה לא לארח חבר קבוע לפחות אם אי אפשר לצאת, מניסיון אז באמת איך עושים את זה??

עם הרבה רגישות לילדים,

ככה עושים את זה... שלא תביני לא נכון,ידידים נכנסים אלי הביתה חופשי אבל גבר שיש לי מערכת יחסים רומנטית איתו צריך לעבור הרבה עד שיגיע אל ביתי הסטרילי. נכון זה לא נח,נכון שאפילו קשה אבל שהתגרשתי הבטחתי לעצמי שבביתי לא יהיה מצעד גברים.לילדים אין את רמת ההבנה שלנו וכיוון שנפגעו כבר פעם אחת מגרושי הוריהם אין לי כל עניין לעורר אצלהם סערות רגשיות מיותרות. בתחילה של קשר איננו יודעים לאן ילך,נכון שאף פעם איננו יודעים ובכל זאת הרי כולנו יודעים שקשרים שהתחילו בזעקה רמה הסתיימו בקול ענות חלושה. ולכן הפגישות שלי נערכות מחוץ לבית ובביתו של החבר שכמובן מכבד את הגישה שלי (ואם לא ,כנראה שאיני צרכה להיות איתו).

*יערית

New member
תודה על תגובתך הכנה...

אך.... לא כל האנשים דומים לצערי(כי אם היו אז כולן היו שמחות שיהייה להן גבר כמו שאני הכרתי) עכשיו....אנחנו כבר כמעט גרים יחד..הוא עובר כל יום 100ק"מ בכדי להיות איתנו יום יום...וחוזר לעבודה שלו וכמובן לביתו כשצריך 100 ק"מ חזור. אני חושבת שהחושים שלי אף פעם לא הטעו אותי,אני חושבת שהמערכת יחסים שלנו היא הרבה מעבר למראה,אהבת ניצוצות וברקים..זו אהבה שאנחנו רוצים לבנות לאט לאט בכדי שהיא תמיד תשאר שם למרות כל הקשיים שבטח צפויים לנו בדרך. הילדים שלי כבר מרגישים נוח מאוד בנוכחותו בביתי ולפעמים מחפשים אותה כאשר הוא אינו נמצא,אך יש דברים שאני מאמינה שאו שהולכים או שלא הולכים, ולכן הילדים שלי יצטרכן להבין במידה ודברים לא ילכו לנו בעתיד (חס וחלילה)שכאשר דברים מסתבכים ולא מסתדרים כפי שצפינו וציפינו ולא הצלחנו לתקן אז צריכים להפרד על הצד הטוב ביותר והחיים ממשיכים(כפי שהעברתי להם את המסר מהגרושין) ישנם דברים שאני לא יכולה לצפות אותם מראש..אך דבר אחד אני כן צופה הוא האדם עבורי,הוא בדיוק האדם שהתת מודע שלי חלם עליו,(אומנם הוא לא בלונדיני בעל עיניים תכולות כמו שאני אוהבת)אך השפת גוף שלו היא שפת הנשמה..זו השפה שבה אני מדברת ולכן אנחנו מדברים באותו ראש! קו המחשבה שלו דומה לשלי הוא טיפוס לוחמני..בעל עמוד שידרה,בעל מילה,ורגיש בצורה מדהימה לכל דבר סביבנו... ואני לא מרגישה כלל את הבדלי הגיל ביננו כרגע אולי רק המראה .. אבל המראה מתגמד לעומת מה שיוצא מתוכו! בעוד 30 שנה כולנו נזדקן...אבל אנחנו רוצים להזדקן עם האדם הנכון! תודה על הכנות שלך... יערית.

מזל שאנחנו שונים...

זה משפט שאני כל הזמן חוזרת עליו.הכי חשוב שתצליחו והרבה הרבה אושר

למעלה