אז מה אם אני בוגדת??????
אז מה אם אני בוגדת בפורום השכן? אז מה אם אני כותבת לכם כאן משהו שעוד לא כתבתי שם? אז מה אם אני מגלה לכם סודות של חדרי חדרים? הרי זה הוא העולם הזה לא?בוגדני ואכזרי
!!!!! אז חם חם היישר מהטבון.... אני והחבר שלי החלטנו על עוד צעד גדול במערכת היחסים שלנו והוא לעבור לגור יחד.... זה נחמד ,זה נפלא,זה וואו אבל רק לפני חצי שנה עברתי לדירה הנוכחית שלי,אומנם יחסית קטנה אך יש גינה מסביב,אזור מעט שקט,וסידרתי אותה כמו שאני אוהבת, רק לא מזמן נתלו התמונות והאביזרים הנילווים, והיה לי קשה מאוד לארוז דירה שלמה....אז לחשוב על זה שוב בתווך כ"כ קצר???????????????????? אז מה לעשות? זה בסדר אתם נחמדים/ות...התשובה כבר בידי.... ולהמשך הסיפור החם חם הלוהט הזה..תצטרכו להיות פעילים כאן בפורום כל יום בכדי לראות מה עלה בגורלינו בסוף
רק אנא תנו לי לספר זאת לחברים שלי שהיו איתי באש ובמים לאורך כל השנה האחרונה בפורום השכן.... בתקווה שיעברו על כולנו ימים טובים יותר ,שמחים יותר,שבוע טוב לכולכם. יערית.
אז מה אם אני בוגדת בפורום השכן? אז מה אם אני כותבת לכם כאן משהו שעוד לא כתבתי שם? אז מה אם אני מגלה לכם סודות של חדרי חדרים? הרי זה הוא העולם הזה לא?בוגדני ואכזרי