אז מהי האמת, בנות ???

זארדוז

New member
אני רוצה לצאת עם גבוהה ממני

זה לא הוגן לשפוט בןאדם רק לפי מה שהוא עושה. תעסוקה היא אילוץ והיא לא תמיד נבחרת מתוך תפריט גורמה. לא אמרתי שהאישה חייבת לי משהו. בגילאים של מעל 25, אני לא חושב שהבחור באמת מנגן לבחורה על הרגשות אך ורק כדי לזיין ואז לזרוק אותה. בחורה בשבילי היא לא זיון מהלך. אני לא מכחיש שאני אוהב סקס וזה חלק חשוב בקשר. אמרת שאת נמשכת באופן פיזי ומנטלי, אך מהם הקריטריונים שלך למשיכה? ואיך אני אמור להרגיש אם אני מעוניין בך מאוד ואני לא עומד בתקנים שלך ???

Paranoid Eyes

New member
יקירי,

יש לך מושג כמה בני 30 ומעלה הכרתי שכל מה שעניין אותם זה הזיון הבא? זה עניין של אופי בלבד, וזה לא קשור לגיל בכלל. אין לי קרטריונים ספיציפיים, אין לי גבר אידיאלי, היו גברים שבחיים שלא חשבתי שאני אמצא בהם עניין לא פיזי ולא מנטלי, והתבדתי. כאלה שמבחינה חיצונית למשל הם רחוקים מלהיות הטעם שלי אבל בגלל דברים אחרים/תכונות אחרות שלהם שקסמו לי מאוד, דברים השתנו. ואם אתה מעוניין בי מאוד זה לא אמור לסתור את זה שאתה לא עומד בתקנים שלי.. לא כ"כ הבנתי את המשפט האחרון שלך..

זארדוז

New member
מממ...

הגברים שרצו רק לזיין אותך כנראו לא היו מעוניינים בך כ"בת זוג קבועה" אז הם ביקשו להפיר ממך איזושהי תועלת זמנית (זיון). לא חשבתי שמעל גיל 30, עדיין בוער במכנסיים. הקריטריונים שלך אולי לא ברורים לך, אך הם בהחלט קיימים אצלך והם מאוד חד משמעיים. ואם אני מעוניין בך מאוד כאישה גבוהה,,, אז... את מסכימה לצאת עם נמוך ממך ?

Paranoid Eyes

New member
לא חידשת לי שום דבר

ברור שהם לא רצו בת זוג קבועה, ולא דיברתי רק עליי... ואני לא גבוהה,כך שבטח שאני לא אצא עם נמוך ממני. וגם אם הייתי גבוהה לא חושבת שהייתי יוצאת עם מישהו נמוך ממני, אולי בגובה שלי.. אלא אם כן התאהבתי עד מעל הראש , אז אולי כן. ואנילא חושב שזה נכון להתחיל לבחור בנאדם לפי קרטריונים.. כל אחד נמשך לדברים מסויימים, ולפעמים הוא נמשך לדברים שהוא לא חשב שאי פעם הוא ימשך אליהם, דברים משתנים כשאנחנו מתבגרים, ואל תשכח את זה.

למה את טורחת?

הרי מדובר באדם חלש, עלוב ומיואש שכתב את ההודעה הראשית. בן-אדם שלא יכול לקחת אחריות על הקשרים שלו ועל הבחירות שלו בחיים. הוא בחר לצאת עם גברת X, לטנגו צריך שתיים.

Sublime1

New member
...

אני מצטערת על אי ההצלחה שבזוגיות אבל אתה מעלה כאן מספר האשמות שנעשות ללא בחינה עצמית (או לכאורה על כל הגברים). בדיוק באותה מידה שאתה מרגיש שאנחנו הנשים מעדיפות גבר שיש לו אחת, שתיים, שלוש... ככה אנחנו מרגישות שאתם הגברים מעדיפים ארבע חמש ושש.... אני מצטערת אם החברה הנשית גורמת לך לרגשות קיפוח בגלל שאתה מרוקאי, פחות מ.185, בעל עיניים חומות וכו', אבל האמת היא שזה כל כך לא מה ש"כולנו מעדיפות". זה נכון שבכל אולוסייה רווח מודל יופי מסויים, אבל תמיד תזכור שזה נכון גם לגבינו הנשים ושדווקא מבחינת מראה חיצוני לגבינו- השיפוטיות היא הרבה יותר חמורה. וסתם קצת על עצמי: דווקא ה"קראש" האחרון שלי היה חצי תימני, חצי פולני, משהו כמו 1.70 (שזה בערך הגובה שלי) וסוג של כלומניק..... : /

אקסיומה

New member
יש לי דווקא תגובה בשבילך...

אתה לא ממש צודק. 1. גובה מעולם לא היה משמעותי כ"כ בעיניי. יצאתי גם עם בנים נמוכים ממני, ואני בכלל 1.64 מ'!! 2. מעמד חברתי מכובד?? בשביל מה זה טוב? 3. כסף גם לא ממש עושה עלי רושם, ולמען האמת, אנשים שמפזרים עליי כסף בלי סוף רק גורמים לי להירתע. לא הייתי רוצה לצאת עם עני מרוד, ומצד שני, לא הייתי רוצה למצוא את עצמי במצב לא נעים בגל לשהבחור שאיתי מרגיש שהוא הארנק הצמוד שלי. 4. לגבי יופי- זה חלק קטן בהכרות עם בן אדם חדש. ז"א, מן הסתם אני לא אצא עם מישהו שאני לא מרגישה אליו אפילו טיפה של משיכה. עד כמה שלמדתי מקשרים שהיו לי בעבר, משיכה גם לא מופיעה עם הזמן. זה או שזה שם, או שלא. ואנחנו לא מחפשות מישהו דוגמן, אלא מישהו שלא יראה כמו הצרות שלנו... 5. לא מדוייק. אני אישית הייית רוצה מישהו שסגור על עצמו ולא ישנה את דעתו כל שני וחמישי (הצהרות אהבה אחרי שבוע, והסתייגות מקשר אחרי חודש...) 6. זה פשוט לא נכון. 7. השפלה וביזוי מעמדה של האישה!? עם כמה פמינסיסטיות יצאת, שאתה כותב דבר כזה? 8. בנים גם מחפשים מגרעות כל הזמן. לא רק בנות... והרבה בנים מתחילים להתגונן כשהם שומעים ביקורת. 9. דווקא יצא לי להודות פעם בפני מישהו שקירחים לא עושים לי את זה, ואני אישית מעדיפה אנשים עם קצת יותר שיער על הראש... הוא לקח את זה כ"כ קשה, שהחלטתי בפעם הבאה לא להיות כ"כ כנה עם אנשים שרק הכרתי...
אז אין לך מה לשנוא אותנו, באמת...

הלוואי והיה לי כוח לקרא את כל התגוב

את כל התגובות, כי זה נראה לי מעניין. בהרבה דברים אתה צודק כנראה, אבל, ויש לנו תכונה כזאת , שאם מישהו עוזב אותנו, ישר לומר שהוא חרא שהוא לא סגור על עצמו, שהוא מתנשא, מבולבל, או משהו כזה... יכול להיות שפשוט לא התאים לה? שהיא לא ידעה בדיוק למה,אבל זה לא היה זה? קורה! פגשתי המון בחורים איכותיים לאחרונה, כולם נראו טוב, כולם רצו, כל אחד עולם ומלואו, וכל אחד שונה...אז איך יודעים מה מתאים? אני משתדלת, אפילו אם פגעו בי/עזבו/נפרדו..לחשוב שזה פשוט לא נועד לקרות, שזה לא מתאים, לא משנה כמה הוא מיוחד או אני איכותית. זה לא משנה. זה פשוט כנראה לא זה.

RVD18

New member
(מעתיק את התגובה מבליינד דייט)

אני חושב שפשוט פגשת את הבחורות הלא נכונות ונהייתה לך סטיגמה כלפי כל הבחורות. אני יכול להבין שבחורות רוצות להיות עם מישהו רציני שיש לו תכניות לעתיד. נכון שלפעמים זה נראה כאילו תמיד תמיד המעמד של הגבר חייב להיות מעל הבחורה ואין מצב אם אתה לא, וזה מעצבן לפעמים כשבחורות מסויימות לא מוכנות להתפשר על מישהו שמבחינת סטטוס שווה אליהן או ישר פוסלות על סמך פרט כלשהו כמו מקום עבודה (בלי להכיר או לנסות) אבל אתה יודע מה? אם מישהי פוסלת קשר איתי כי בגיל 22 אין לי רכב או כי אני עובד בחנות ולא מנהל פרוייקט בחברה גדולה (אפילו שזה משהו זמני) או כי אני לא לומד לתואר ראשון (אפילו שעשיתי פסיכומטרי, פשוט עדיין לא לגמרי בטוח איזה תחום אני רוצה ללמוד) - אני לא רוצה להיות עם מישהי כזו שטחית. אני מכיר מספיק בנות שהן לא כאלה. פשוט תחכה עד שתמצא את האחת שלך. וכמו שמישהי כתבה פה, אי אפשר להכתיב לבחורה עם מי להתחתן. אם מישהי לא רוצה אותך זה לאו דווקא כי אתה לא אשכנזי עשיר. יכולות להיות כ"כ הרבה סיבות. לפעמים זה פשוט לא זה.

למעלה