אז מהההה..

אז מהההה..

סיכום שבועי?
מה שיר השבוע שלכם (של שילה)-
מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם -
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
מסר לאומה-
שבוע מוצלח!

grace00

New member
מה המצב

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)- כל יום שישי מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)- michelle branch - are you happy now ו... maroon 5 - she will be loved תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- אפרת גוש שרונה נסטוביץ' ועמיר לב משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I used to think you were the one Now I'm sick of thinking anything at all" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): דוגמנית אחת לומדת איתי בכיתה אז היה משהו משעשע בשיעור מתמטיקה : דוגמנית: בואו נעשה שיעור שגל תספר את סיפור החיים שלה! מורה: לא, בואי נעשה שיעור עלייך ! דוגמנית: אני לא כזאת מעניינת. מורה: שיעור על הנושא - איך ילדה פשוטה נהייתה לפוסטר? סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- רגשות משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-תיאוריה מסר לאומה-

ADVAM4

New member
../images/Emo188.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)-רק לנו מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)-ואת-הראל סקעת.. אין לי מושג למה\= תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-\=היה סתם שבוע... משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את כל העולם את גילית ולקחת לי..." ): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני:"רגע,מתי הן התחילו?" הוא:"התאריך שלהן זה **.**" אני:"ייאיאיא ידעתי ידעתי!!!" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-\= משהו שהרס לכם את השבוע-מבחנים\= משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-אוו המון!!! בעיקר יום שישי! מסר לאומה-[=יאי!

סופשבוע כייפי שיהיה ../images/Emo140.gif

מה שיר השבוע שלכם (של שילה)- השיר שלך מה שיר השבוע שלכם (לא של שילה)- רוסטר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם - עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- היה בסדר עם האוכל, טלטול
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "השקט הזה לא שלך, הוא שלהם" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הוא קרא לי 'ייפת', אז אני קראתי לו 'יוסקה'" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יש איזה ספר נחמד שקראתי די מזמן בשם "מי יבכה שתמותו" (משהו כזה), מין ספר על החיים, אבל לא זוכרת של מי משהו שהרס לכם את השבוע- כמה נפילות קטנות משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- להיות עם טלטול ולצאת לסמינר יב' מסר לאומה-

ADVAM4

New member
../images/Emo2.gifאת יוצאת לסמינר י"ב?!!!!

הייתי צריכה לצאת... אבל יש יום פתוח ב"בית צבי"!!! [=תהני!

תודה ../images/Emo13.gif

תהני גם את ביום הפתוח הזה (מה זה אומר בכלל?
) אגב, עוז, שהיה גרעינר בחוף אשקלון, אמר שהוא מכיר משם שתי אדוות.. כנראה שאת אחת מהן

ADVAM4

New member
חחחח עוז..../images/Emo99.gif

חמוד כזה.. אממ יום פתוח. נו\= מציגים את המקום וכזה..

למעלה