אז מההההה ככככה? וזההההההה
M MsUnderstood New member 21/5/08 #3 קניתי סנדלים מזה יפים!!שראיתי לפני שנה בארה"ב ומאז אני מחכה שהם יגיעו לאלדו... והשבוע הן הגיעו!!!! הן כ"כ מושלמות!!!!!!!!!!!!
קניתי סנדלים מזה יפים!!שראיתי לפני שנה בארה"ב ומאז אני מחכה שהם יגיעו לאלדו... והשבוע הן הגיעו!!!! הן כ"כ מושלמות!!!!!!!!!!!!
M moranka New member 21/5/08 #6 אוי דנה... טוב זה לא הטעם שלי, אני מעדיפה, כפכפי אצבע- ואם אפשר, אז עדיף כל השנה.
M MsUnderstood New member 21/5/08 #8 כי סיימנו לאכאול ומי שהיה שם רצה לראות את הסנדל...אז הראתי.. ואז הייתי חייבת לצלם...זאת בעיה שלי...אני מצלמת את הנעליים שלי...
כי סיימנו לאכאול ומי שהיה שם רצה לראות את הסנדל...אז הראתי.. ואז הייתי חייבת לצלם...זאת בעיה שלי...אני מצלמת את הנעליים שלי...
M MsUnderstood New member 22/5/08 #14 איך ידעת מה לכתוב לי...חחח כבר רציתי לרצוח אותך כי אמרת משו לא יפה על הנעל שלי
N Nipiy New member 23/5/08 #18 אני אגלה לך סוד.. דנה פרחה חחח..נתראה שבוע הבא אחרי שהחסימה שלי תשתחרר
M MsUnderstood New member 23/5/08 #19 אני פאקצה!אין לי כוח לחסום אותך...אתה מספיק סובל בזה שאתה גר בר"י