אז..מאפינס?

אמית2

New member
מדליק! מדליק! מדליק! כל הכבוד על הסבלנות

(שנגמרה) ואם עוד לא הבנת - הפרצופים נהדרים, ויופי של מחווה לחבר'ה שלך! כעסו על השיער? מעניין מי עוד ישקיע ויעשה להם מאפינס בדמותם...
חתיכת פרוייקט וכל הכבוד!

נטשה5

New member
אני לא בלונדינית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוצרת המאפינס מכירה אותי כבר בערך שנה ובמשך כל השנה הזאת אפילו ליום אחד לא הייתי בלונדינית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז למה לעשות אותי בלונדינית???!!

Netel

New member
../images/Emo178.gif

רק לראות אותם מלחיץ מספיק-בטח שלהכין אותם יצאו לך מוצלחים מאוד למרות ועל אף הקיטורים.... מקווה שכולם חזרתו בשלום הביתה ואף אחד לא נפצע בתאונה-האוטו יתוקן מהר..... בהצלחה

net the jet

New member
חתיכת פרויקט !! יצא נפלא, ואת סתם מחמירה עם

עצמך! בטוחה שיתגעגעו אליך!!!

נלי שור

New member
אחלה פרוייקט ויצא מקסים

כל הכבוד על תשומת הלב האישית לכל אחד ואל תתיחסי לחצופים שהתלוננו, נראה אם מישהו נוסף, אם בכלל, יכין להם משהו כזה. שיהיה לך כיף ובהצלחה! ובקשר לנטיה אחורה- צריך לתת קצת יותר זמן ייבוש ואפשר עם תמיכה ואת הקיסם לתקוע עד לתחתית ואז מתגברים על כח הכובד.

נטשה5

New member
אני לא בלונדינית מה לא ברור

אם מישהו היה יוצר לכם פתאום שיער בצבע הכי לא קשור לא הייתם אומרים משהו?? יוצרת המאפינס מכירה אותי כבר בערך שנה ובמשך כל השנה הזאת אפילו ליום אחד לא הייתי בלונדינית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז למה לעשות אותי בלונדינית???!!

ש ר ו ן v

New member
כל הכבוד על תשומת הלב שנתת!!

ההשקעה שלך מדהימה ומי שכועס..........%^Y@%##$#@%%^%!!

מרב9

New member
מצטרפת לשרון

מי שכועס שילך ל*&^%$#@!*&^%$#@ פרוייקט מקסים מקסים מקסים! ורואים את האהבה וההשקעה

m o s h 1 0

New member
ממש אהבתי את הרעיון!

ראיתי שחזרו עם דמויות מבצק סוכר אחרי שתייה כלשהי, אני מניחה שזו את. זה ממש רעיון מקורי! בהצלחה בהמשך דרכך :)

o0Invisible0o

New member
תודה לכולן על התגובות!!../images/Emo9.gif

חייבת להבהיר שהכעס היה סתם קצת ממבוכה..בנות לא אוהבת לשמוע שהן בלונדיניות כשהן חושבות שהן לא.
כולם מאוד העריכו, רצו לאכול את המאפין וביקשו כל עצה אפשרית לעשות זאת ולשמור את הדמות שלמה. לרוב הבנות השיער התפרק בעת ההפרדה, אז התעקשו שאעזור להן להדביק, רצו להחזיר הביתה, להראות ולשמור. שאלו המון שאלות והתעניינו, היה ממש נחמד.
נלי שור- הקיסם היה תקוע עד התחתית..
תמיכה- סבבה..אצטרך לאלתר משהו פעם הבאה..
למסכי המחשב והשלטים נתתי תמיכה עד שהתייבשו כמו שצריך..לראשים לא הצלחתי לחשוב על דרך.. תודה!
וmosh 10 מי את??
את בקריה? מתי ראית? איפה?
ושוב תודה על התגובות, מאוד משמח.

למעלה