אז .... מאיפה מתחילים

קוובנגה

New member
אז .... מאיפה מתחילים

אני מעוניין לקבל את הכלים הבסיסיים להניע אנשים, להחדיר בהם מוטיבציה ורצון על מנת שיוכלו להשיג את מטרותיהם,
אני סטודנט לתואר ראשון, ותמיד היה בי את הרצון להיכנס לנושא ולהתמחות בו. אחרי סיום המבחן האחרון (לסמסטר) הגעתי למסקנה שאין צורך לסיים את התואר כדי לקבל טעימה מהנושא כדי לבחון אם הוא באמת מתאים לי.
אני מחפש קורס אשר יקנה לי את הכלים שבקשתי ויהווה בסיס לכל נושא האימון,
על הקורס להיות בבאר שבע, שאורכו לא יעלה על חודשי הקיץ (בערך עד נוב'), ושיהיה מתאים לכיס סטודנטיאלי
יש הצעות ?

בחייאת... באר שבע ועוד יש לך דרישות

הקורס הבא שנפתח בב"ש מתחיל רק באוקטובר, ונמשך עד הקייץ.
אם אתה רוצה טעימה אתה מוזמן לעבור אימון מלא במחיר סמלי (200 ש"ח, שמועברים לתרומה) אצל אחד מבוגרי הקורס האחרון.

לפי מיטב ידיעתי

הקורס היחיד לאימון שנפתח בב"ש בקרוב הוא של יוזמות, שנפתח אחרי החגים, והוא קורס הכשרה, משמע נמשך *לפחות* 175 שעות.
מצד שני, לך תחפש באינטרנט, אולי יש משהו שאני לא יודעת עליו...

קוובנגה

New member
תודה רבה, בדקתי את הנושא ....

לצערי אני לא עומד בתנאי גיל הסף שמאפשרים כניסה לקורס.
נרשמתי על מנת שאוכל לקבל חונך שעבר אצלם הכשרה, במידה ויימצא
תהיה הזדמנות מעולה להכיר ולטעום את הנושא מקרוב.
ביזמות נאמר לי שכרגע אין חונכים פנויים, אשמח לשמוע ממך המלצות על קבוצות אימון נוספות שניתן לעבוד עם סטג'ר שלהם.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
יש הרבה תוכניות טובות

וקצת בעיה לבחור לפי המיקום ואולי להתפשר על תוכנית פחות טובה. הקורסים לא שווים אחד לשני - לכל קורס מורים אחרים שמלמדים שיטה אחרת. רמת המורים שונה, והשיטה צריכה להתאים לך, יש גוונים שונים.
רוב הקורסים נלמדים ביום מרוכז או ערב מרוכז בשבוע. עוד אופציה שיכולה להיות לך נוחה- יש תוכנית שמלמדת קורסים מרוכזים של סופי שבוע - חמישי עד שבת. אמנם במרכז, אבל בכל זאת הריכוז של הקורס יכול להקל עליך. נדמה לי שיש להם קורס יסודות מרוכז כזה באוקטובר.

קוובנגה

New member
אנסה להגדיר

אני מחפש תוכנית בסיסית - לא שתספק את ההכשרה המלאה אלא תיתן לי הכרות עם הנושא, ובסיס טוב להתחלה
בדקתי את האפשרות לאימון אישי אצל מסיים קורס ביוזמות, נאמר לי שנכון לעכשיו אין אנשים זמינים.
אשמח להלצותיך

לגבי תוכנית בסיסית

יצא לי להתקל בעבר בכמה תוכניות אימון שמחלקות את קורס המאמנים לחלקים למשל: בסיס ומתקדמים.

כמובן שמגבלת הזמן והמיקום שנתת מצמצמות אפשרויות

למעלה