אז...למי הצבעתם יואב במיוחד
M MsUnderstood New member 27/11/07 #5 איזה יחס אתה רוצה../images/Emo35.gif רק תגיד-תקבל....כיד הדמיון...
G GMN New member 27/11/07 #6 ../images/Emo26.gif אני אמרתי שלא היו אצלנו בחירות וזה נראה לי ממש חשוד. ולאף אחד לא היה מה להגיד על זה?!
../images/Emo26.gif אני אמרתי שלא היו אצלנו בחירות וזה נראה לי ממש חשוד. ולאף אחד לא היה מה להגיד על זה?!
M MsUnderstood New member 27/11/07 #7 זה כי כולנו שותפים בקונספירציה.. אבל שששששששש.... ואני הצעתי לך יחס מיוחד וככה לא לקחת...נעלבתי...
B Black Jane New member 27/11/07 #8 רק אני אענה ברצינות? אז כן, אני בת 17 שלא מבינה כלום מהחיים שלה אז כמובן שאני לא אדע מה טוב בשביל הקהילה (דיברו על זה כל הזמן בקיבוץ וגם פה העלתם את זה ), אבל הייתה לי הזכות לבחור ומימשתי אותה, בחרתי במתמודד שנראה לי הטוב ביותר [איך ההתחמקות?!]
רק אני אענה ברצינות? אז כן, אני בת 17 שלא מבינה כלום מהחיים שלה אז כמובן שאני לא אדע מה טוב בשביל הקהילה (דיברו על זה כל הזמן בקיבוץ וגם פה העלתם את זה ), אבל הייתה לי הזכות לבחור ומימשתי אותה, בחרתי במתמודד שנראה לי הטוב ביותר [איך ההתחמקות?!]