אז למה

taltallim

New member
אז למה

גם אחרי שהם סוף סוף מתפזרים, העננים השחורים חוזרים מחדש? ולמה במקום האביב אני מרגישה יותר סתיו? ולמה אם כל כך הרבה אנשים כותבים כאן את הבדידות שלהם... ובטח יש עוד שלא כותבים... אנחנו לא מסתובבים כמו בתיבת נוח זוגות זוגות בשמחה ואושר? ולמה כל פעם שמרגישים זה גם כל כך כואב? למה??????????? יש למשהו תשובות????????? תלתלים (במצב קשה...)

אפרת.א

New member
כי זה טבעו של עולם....

כי...``איך שגלגל מסתובב לו..`` עייפות משתלטת עיניי עצומות רוצה כבר ללכת, רגליי נטועות, יודעת שזהו, נגמר לי היום, הולכת הביתה לשכב ולחלום... נגמר לו עוד יום והלילה כבר בא, נגמר לו שבוע החודש הבא. נגמרת שנה, כמו שנים נוספות ועיניי - עצומות... כמהות, מצפות. הקיץ עבר סתיו, מזמר לו ושר, חורף נגמר.... כמו היום, כמו מחר.. הגשם, הרוח נושפים בשמחה, עיניים בורקות מקבלות בברכה, חילוף של עונה לעונה חדשה. בצבוץ של השמש מבין עננים לוטפת קלות את פני ההולכים...אז....בעצם....מה נשתנה?!? ........``עולם כמנהגו נוהג``.........

taltallim

New member
אפרתתתתתתתתתת...

האם זו באמת את מ``המחבואים``??? אם כן, אני מסירה את תלתלי בפניך. יקירתי, כישרון כזה........ מגיע פורום נוסף וגדול יותר. אבל שלא תעזבי אותנו, שומעת?! ו.... תמשיכי ואל תפסיקי!!! תלתלים (בהתפעמות...)

שרי42

New member
מן הסתם...

אם היו לנו תשובות היינו מתהלכים כולנו בזוגות.......אבל אם העננים השחורים חוזרים באיזשהו שלב הם שוב מתפזרים, ובאביב מרגישים סתו ובחורף שרב ושמחה תמיד מהולה בעצב ואושר מהול בכאב.....כי אחרת איך נדע להבחין בין טוב ורע? בין עונות השנה?

taltallim

New member
משוררות שלי...

עשיתן לי את הערב....... איך לא חשבתי על זה קודם??? או לפחות עד הפעם הבאה... שלכן, תלתלים (בהתבהרות...)

יפעת*

New member
כי זה טיבם של עננים

להתפזר, ולחזור ולהשחיר את השמיים. כי זה האופי שלנו, האנשים, לתת לעננים להשחיר, ולא להשאיר אותם לבנים, אפילו אם לרגע חולף לו צל. ואל תאמיני לסיפורים, שמעתי שגם בתיבת נוח היו המון מריבות, ואחרי שהם יצאו משם, הם בקושי יכלו להסתכל אחד על השני ;-) יש תקופות של בדידות, אולי הצל כבד לפעמים, אבל את יודעת מה עושים? לוקחים אוויר לראות, נושמים עמוק עמוק, ועושים פוווווו איטי כזה, שמשחרר את כל האוויר החוצה בזרם איטי, ומסיט את העננים. כדי להפוך סתיו לאביב, צריך לזכור איך האביב נראה, וכך דרך המחשבה, להזכר בטוב, והחיוך עולה לאט לאט... מקווה שהחיוך יחזור מהר, ויביא איתו את האביב יפעת

taltallim

New member
יפעתוש..

חמודה... תודה על העידוד והתמיכה... אני יודעת, יודעת, יודעת.... קראתי, שמעתי, הכרתי והרגשתי - את המחזוריות הזו. אבל גם את בטח יודעת - שכל פעם, ינעל דינק, צריך איכשהו ללמוד את זה מחדש.. שלך, תלתלים (במצב התחדשות...)

למעלה