אז למה כמו עלה?

כמו עלה

New member
אז למה כמו עלה?

אחד ומיוחד- האם צריך תחרות כדי לכתוב? כמו עלה כמו עלה נידף ברוח כך אני במסתרי נפשי, כמו עלה נישא על גבי הרוח כך אני על כנפי השכינה, כמו עלה מתנועע כך אני נעה ונעה, לפעמים נופלת, לפעמים נישאת גבוה למעלה. יש שהעלה מתייבש, נשבר, נסדק, מתפורר. ויש שהעלה פורח, מלבלב, מתחבר לאור, שותה בצמא. ובמים, כמו עלה, זורם ומתערבל, מתהפך ומשתובב. ואני, הקטנה, מנסה לזרום, מבלי לאבד את הקשר לאדמה. להיות כמו עלה, אשר מחובר לשורשיו, מחובר לנשמתו, פשוט . נוכח. ומחייך אל העולם.

touti

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif

פרח כשאני תופסת עט עפרון או צבע דבר ראשון מציירת לי פרח. פרח עם עלה כותרת עיגול ונמשים גבעול זקוף ושני עלים לתפארת. גם קצת אדמה והרבה אור מעין פרח שמחייך גם כששחור.

touti

New member
רכבת וירטואלית../images/Emo13.gif

ויתרנו על הרעיון, מידיי יקר:) הגדולה הלכה לים עם השכנה הגדול ילך לים כשהגדולה תחזור לקחתי את הקטנה לאמא שלי :) קניתי בגד ים צנוע:) חצאית וחולצה:) ואמא שלי שמלה ולגדולה גם לקחתי שמלה:)

touti

New member
מגדלור גם הולך?

כמו מגדלור שמאיר את דרכם של ספינות למקום מבטחים כמו מגדלור שאורו מפלס שבילים בין ערפילים וצללים מאיימים כמו מגדלור העומד ניצב ברוח, בסערה ממלא תפקידו נאמנה כמו מגדלור מאותת לכל אובד אני פה, אתה לא לבד כמו מגדלור שחווה סערות ונשאר ראה קרבות, הכיר עבר ונשאר חסון ללא חת... כך אתה...

touti

New member
../images/Emo24.gifהוא זרק אתגר לכתוב שיר על גזע

גלמור32

New member
חס ושלום!!! כתבתי את דעת ואני מכבד את דעתך

מאוד הקטע מאחורי הגזע ?! זה עוצמה גזע גזע הוא קשה ומחוספס מבחוץ אך רך מבפנים-אם יודעים איך לחדור אליו פנימה ניתן לעשות איתו דברים נפלאים הוא תמיד יהיה איתך ונשאר לנצח כל עוד תרצי בו ולא תשרפי אותו הוא איתך לעולמי עד

פששש איזה התפייטות על הבוקר

מאיפה זה בא? אני בקושי פתחתי עיניים (אני כבר בעבודה אבל המוח עוד ישן...)

גלמור32

New member
מוח לא ישן את עדין ישנה תתעורררי../images/Emo124.gif

אנחנו עושים פה עבודת קודש מצילים נפשות רבות בבקשה כל נפש שמרגישה שניצלה ע"י הפורם אני חושב שזה הזמן להביע אות תודה לפורום ולחבריה על העזרה ההדדית כל משתתפי הפורום- כל מי שהוא מרגיש חבר הפורום נא להתפקד זו גם הזדמנות לעשות ספירת מלאי - שבלולה כל החדשים שרוצים להיות חברים זו ההזדמנות שלכם להביע גם אם אתם רק מסתכלים עלינו כל יום - אם אתם נהנים תצביעו ! אם לא? חבל שתמשכו לענות את עצמכם וצאו מהפרום !!!!!!!

למעלה