אז למה אתם מתחפשים השנה ב פורים מממ...מעניין
V vered 37 New member 12/3/06 #2 ../images/Emo13.gif רון רון איזו אחות מתוקה ...ממש עושה לי חשק להיות אחות .... רק חסר לי כפפות עם טלק... !
../images/Emo13.gif רון רון איזו אחות מתוקה ...ממש עושה לי חשק להיות אחות .... רק חסר לי כפפות עם טלק... !
ד דורית מור New member 12/3/06 #3 פעם התחפשתי... לבת ים אמיתית, הכנתי לי זנב דג ענקי אמיתי.... זכיתי במקום ראשון בתחרות תחפושות - מישהו יכול לנחש למה?
פעם התחפשתי... לבת ים אמיתית, הכנתי לי זנב דג ענקי אמיתי.... זכיתי במקום ראשון בתחרות תחפושות - מישהו יכול לנחש למה?
V vered 37 New member 12/3/06 #6 גם כן ארנב .... כל היום שותה מיץ פטל ולא מגלה סודות.... במקום לטעום את הטובורג הקררררררר שלך..... ולהתתחיל עם איזו ארנבת וללמד אותה את רזי החיים !
גם כן ארנב .... כל היום שותה מיץ פטל ולא מגלה סודות.... במקום לטעום את הטובורג הקררררררר שלך..... ולהתתחיל עם איזו ארנבת וללמד אותה את רזי החיים !
ד דורית מור New member 12/3/06 #7 אז ככה... מוזגים בירה טובורג, חייב להיות טובורג, וחייב להיות קר......... מכבים את האורות בחדר..... מדליקים נרות..... שמים איזה ברברה סטרייסנד ברקע.... מתחפשים לבת ים....(לא מגלה כי אני רוצה לזכות עוד הפעם במקום ראשון...) ומגישים לאט לאט....
אז ככה... מוזגים בירה טובורג, חייב להיות טובורג, וחייב להיות קר......... מכבים את האורות בחדר..... מדליקים נרות..... שמים איזה ברברה סטרייסנד ברקע.... מתחפשים לבת ים....(לא מגלה כי אני רוצה לזכות עוד הפעם במקום ראשון...) ומגישים לאט לאט....
ס סוף עונה New member 12/3/06 #8 להתחפש דוקא לבת ים????? לא עדיף להתחפש לרחובות?????? לא יודעת, נראה לי שיש יותר אופציות בתחפושת של רחובות,לא??????? טוב, הבנתי שאני מדברת שטויות, אז הולכת לישון
להתחפש דוקא לבת ים????? לא עדיף להתחפש לרחובות?????? לא יודעת, נראה לי שיש יותר אופציות בתחפושת של רחובות,לא??????? טוב, הבנתי שאני מדברת שטויות, אז הולכת לישון
A a n a t i 3 3 New member 12/3/06 #9 ../images/Emo12.gifרון והשירשורים שלו... ../images/Emo5.gif לא אתפלא אם מחר אמצא במקרר כמה פחיות כאלו.. מענתי שמחר יהפכו אותה לבת הים.. הגדולה
../images/Emo12.gifרון והשירשורים שלו... ../images/Emo5.gif לא אתפלא אם מחר אמצא במקרר כמה פחיות כאלו.. מענתי שמחר יהפכו אותה לבת הים.. הגדולה
V vered 37 New member 12/3/06 #10 לאט ובטוח ! לגבי הבירה מה שתבחרי אם טובורג עושה לך את זה אני איתך לא אוהבת בירה ! אגב אני מאדדדדדדד אוהבת ..... מיץ פטל של הילדים-ויטמינצ'יק פטל .
לאט ובטוח ! לגבי הבירה מה שתבחרי אם טובורג עושה לך את זה אני איתך לא אוהבת בירה ! אגב אני מאדדדדדדד אוהבת ..... מיץ פטל של הילדים-ויטמינצ'יק פטל .
ד דורית מור New member 12/3/06 #11 ורד, את חייבת לנסות יש משקה רוסי שקוראים לו קוואס, שאין בארץ, משהו מהסרטים! אפשר להשיג טעם דומה אם מערבבים חצי קולה חצי בירה.
ורד, את חייבת לנסות יש משקה רוסי שקוראים לו קוואס, שאין בארץ, משהו מהסרטים! אפשר להשיג טעם דומה אם מערבבים חצי קולה חצי בירה.
V vered 37 New member 12/3/06 #12 בשושן פורים אני מבטיחה לטעום ! בינתיים לחיים ולילה טוב ... יש עבדה מחר ....קשה קשה ...
ג גלי10 New member 12/3/06 #15 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif הא? בת ים עושה את תמיד לשופטים ?
ג גליה 32 היחידה New member 12/3/06 #13 ../images/Emo123.gif לאישה בפנסיה../images/Emo70.gif ואפילו לקחתי יום חופש -מחר(היום)!