אז לגבי הרעיון...

אא ניר

New member
אז לגבי הרעיון...

ברור, שלרובנו, הדבר החשוב ביותר הוא הילדים. ברור שדיני המשפחה הם מפלים בין הגבר לבין האישה. לכן אני מציע, וזה הרעיון, ש.. שניה.. טלפון...'הלו, כן, שניה, אני כבר איתך" טוב, חייב לסיים. תיכף אשוב

על טיזרים, פרומואים, ואנרגיות

יודע משהו? רק דעה אישית כמובן. בעיני טיזינג = שאיבת אנרגיה. אני אישית, מעדיפה שכשיש משהו להגיד, אומרים אותו. לא פוגע חלילה בזכותך לפתוח שרשורים כאלו ואחר כך להגיד שזה היה בעצם טיזר לקו חדש של ממה עוף. יום טוב, ומקווה שרק בשורות טובות בטלפון.

תזכירו לי.....

זה לא הליצן שהתלונן הלוך וחזור על כמות השטויות שנרשמת בפורום. שנלחם על פורום עניני. אז מה הוא חסר אופי, או יכול להיות שהוא נדבק????

אא ניר

New member
סוף סוף...הנה..../images/Emo62.gif

אז הרעיון הוא שבמקום לשבת או לעמוד, או להאבק בבודדות, הבה נשלב ידיים, וננסח מכתב {אני יכול לעשות כן} של גרושים וגרושות, גברים ונשים, ונעלה בו את כל הבעיות והבעיתיות שלנו {מבחינה חוקית} חוסר השיוויון החוקי, האפליה, הקושי בגביית מזונות, הסחבת, וכו'. נחתום עליו עשרות, ונעבירו לגורמים הרלוונטים, היועץ המשפטי לממשלה, נשיא בית המשפט העליון, שר המשפטים, הרבנית הראשיים, יו"ר הועדה לקידום מעמד הילד, נשיאי בתי המשפט המחוזיים, וכתבי רווחה נבחרים. לצורך העיניין, ולמי שבעיניין, אשמח לכתוב על כל בעיה בעניין. ולסקפטים: אני בעל נסיון בהתמודדויות שכאלה, והן צולחות לרב. גם אם לא נעשים צעדים קונקרטים, הרי שמכתב חתום על ידי רבים, בלתי אפשרי להתעלם ממנו. ניר ובכן ?

Chivalrous

New member
האם אתה מתכוון...

לכך שאחתום עליו בתור chivalrous, או שאפשר להשתמש גם ב-Lonely In Blue ? ואם אפשר גם זה וגם זה, אז מספיק לשכנע את עלה ירוק. הוא לבד, נדמה לי, כבר יכול לספק לך מספיק "חתימות". אמנם הפורום הזה מרכז בתוכו אנשים בעלי סטטוס אישי מסוים, אבל אין הוא מורכב ממיקשה אחת. אני משוכנע שכמעט בכל נושא, תימצא חילוקי דיעות עמוקים בין הכותבים. די להיזכר בענין המשמורת המשותפת שעלה כאן לא מכבר, כדי לראות את מגוון הדיעות, שאינו מתפלח דווקא בין נשים לגברים. לגבי חוסר השוויון, סבורני שדווקא ההתפלגות בדיעות תהיה חופפת להתפלגות לפי מין.

למעלה