אז לא הבנתי....

odedgil

New member
אז לא הבנתי....

כמה עולה שעת ביביסיטר בפתח תקווה???

odedgil

New member
פשששש-איזה מזל!

ואני חשבתי שאקבל מטר של קללות וירידות!!!

@$#$^%$&^!!!!!

יא ח!@$#$ #$#$$$% %#&%#$$#!!! #%#@% %$%#@ #$$ %$^%$@#$ @#%$^%^%&$#$%%^&$@%$#^&@$^ $^$^#$ ^$#^$#$^#$& &$#%@$#%#@%#@%@ %%^%#^%#@^@#%#@^$ ^$$^%@#$@^%#$^^#$^$ ^$#^$^#^^@ ^&%&%^!!!!!!!! =]

Ana1 9

New member
למעוניינים פרטים:

טווח אווירי פ"ת-ר"ג 30 ש"ח לשעה לא כולל טיפים, לוד ורמלה 20 ש"ח לשעה פלוס בונוסים על התנהגות טובה, באילת 26.90 ש"ח נכון להיום, לא כולל מע"מ, ככל שהילד יותר מופרע ככה מחיר עלות יותר יקר. מכבדת אך ורק מזומנים על המקום, התחייבות מלאה לילד בריא וקרצייה בדיוק כמו שהגיע, לא אחראית לבית שלם או לאוצר מילים החדש שהילד יירכוש בתהליך. לשאלות למעוניינים, בקשות, מענות וגילויי חיבה אנא לשלוח מסרים, לא בשבת.

Chuck U Farly

New member
ואתה מצחיק?

מה זה "יותר מבאילת"? או שחשבת שזה מצחיק עד שנתקלת בתשובה שלי? כי לכל הברקה יש גם הברקה נגדית. למד לחיות עם זה.

Ana1 9

New member
חבל על המאמץ תאמין לי

הוא אדם מבוגר שמתנהג כמו ילד (ועוד באינטרנט... מי יודע מה הוא ..) הפתרון היחידי שאפשר לעשות על אנשים כאלו, בגלל שהם בקטגוריות ה:"מוזרים ללא חיים שאוהבים לדבר עם נערים ונערות בגילאי ה17-20 ולריב ולהתוווכח איתם בכל שעות היום" (הכי מצחיק שהוא צוחק על העבודה שלי בזמן שהוא זה שנמצא כל היום באינטרנט ומדבר עם בני נוער, לפחות לי יש משהו) אז הדבר היחידי שאפשר לעשות זה לבוא לקראתו ולנהוג כמו שאנחנו היינו עושים בבי"ס היסודי, כי כנראה זה היחס היחידי שהוא מבין, שזה פשוט מאוד: חרם קבוצתי. בסוף הוא יילך.
בינתיים הוא נשאר פה כי אין לו לאן ללכת.

Ana1 9

New member
כוס קפה עולה 15 שקל עם קצפת

בית קפה של צפונים, לא נעים לך , אל תבוא, מה שכן, אתה מה זה חפרן ולא מצחיק, אז חלאס.

Chuck U Farly

New member
כמה עולה עם חלב, לא קצפת?

וזה מצחיק? ולמה בשעה 12:16 בצהריים? עכשיו את כבר בטוחה שאני לא "טלינה" אחרי שרק לפני יומיים היית מוכנה "להישבע" שאני זאת היא? גם בעניין נועה ברק לא חידשת לי הרבה, בעיקר לא כאשר כתבת: "והיא קצת ניפצה את מה שחשבו על אנשים עם מגבלויות". למה היא היתה צריכה לנפץ? למה היו צריכים להביא אותה בכלל? כדי להסביר לעם ישראל את היכולות שלה? למה בכלל צריך להסביר את זה? את במיוחד יכולה להבין את זה כמי ששותה רק מקס, ואני בטוח שאת יודעת מה עלול לקרות למי שאינו מקפיד, ולפעמים זה קורה גם למי שמקפיד. אותי לעומת זאת הזמנת לקפה עם קצפת, ולשמחתי אין לי מה להקפיד בתחום הזה. גם The Spongebob Girl התכוונה לטוב כשהתנצלה, ושוב חטפה "מקלחת". מילה אחת אי אפשר לכתוב כאן בלי "לחטוף" משהו, וזה מה שעשיתם לטלינה. עכשיו היא כבר לא כאן. היא דווקא היתה עשויה לייעץ למי שחלילה היה מסתבך במשהו. הפסד של הפורום.

Ana1 9

New member
כמה דברים

1)כן, מאוד מצחיק, לא מצחיק אותך? לא נורא, תתגבר, גם ככה אין לך ילדים לא יקרה כלום לארנק שלך, ידוע לך שכל השירשור הזה היה ליצחוק על החוסר הומור שלך ושל טלינה, כי בעצם בגלל זה התחיל כל הריב עם טלינה, שצחקנו איתה לגבי המחירים של אילת והיא קיבלה את זה מאוד מאוד קשה, עד כדי כך שאיימה בתביעות, מה שאומר לי שבאמת ככל הנראה לא ראית או הבנת את כל הסיפור, זה התחיל בדיוק מאותו טימטום. רק אל תיעלב כמוה שרשמתי את המחירים באילת-ר"ג-לוד ורמלה. 2) מה הקשר לטלינה ל"הוכחות" שנתת לי, ההודעות האלה קיימות בפורום ולא חידשת כלום ואין לי מושג איך זה מתקשר לכל השירשור הזה ואיך בכלל הקישורים האלו מתקשרים לטענות שלך לטלינה שבכלל התאדתה מפה, וטוב שכך. בכל אופן , זה בכלל לא מחזק את הטענה שלך, אז אני לא מבינה מה הנקודה שלך, ותחסוך מימני נקודות כי אין לי ממש סבלנות אלייך, אז בבקשה, אני מתחחנת , ברצינות, תפסיק לדבר איתי בנושא הזה, או להגיב לי, כי מה לעשות אתה אישית לא מצחיק, יש הבדל בין ציניות לבין לירשום כותרת "מצחיקה" ואח"כ שוב לדוש בדברים בצורה רצינית, ובגלל זה כשאתה רשמת את ההודעה הנוכחית למעלה, היא לא הייתה כלום חוץ משוב לחפור בריב שכבר היה, עבר ומת. תמשיך הלאה, החיים קצרים, אני בטוחה שיש לך עוד עיניינים בחיים, או לפחות כדאי שיהיו לך כאלו. 3)מי בכלל דיבר איתך לגבי נועה ברק? הגבתי למישהו אחר בשירשור, לא כל שירשור שאתה משוחח בו אנשים מדברים איתך. תסביך צומי, או לא יודעת מהי הסיבה, לא פניתי אלייך או נשמתי לעברך, אז אנא, פעם הבאה, אל תעשה את זה שוב, כי זה די מעצבן. ואם תשים לב, לא הגבתי בכלל לספונג' גירל אלא חיזקתי את הטענות לגבי הראייון איתה ואם תסתכל קצת קצת למטה, ותראה, שאם הייתה לך קצת נכונות לא לבוא כל הזמן בטענות היית רואה שאמרתי לך שזה לא נורא וש "אוהבים אותך סוניה" ואפילו השקעתי בסמיילי עם חיבוק!! ושוב, אפילו לא עיפעפתי לעברך שם, אז באמאשלך, תעזוב אותי כבר, דיייי, דיייי אני לא מבינה איך אנשים שאמורים להיות בוגרים מחפשים על מה לריב. דייייייייייייייייייייייייי! אמרתי לך למעלה, די לדוש בדברים שוב וושוב ושוב ושוב ושוב ושוב לא יוצא מזה כלום. אני מבקשת מההנהלה לשים לב, כי אין מצב לריב שוב, ומאז שהאדם הזה נכנס לפורום הוא סתם מכער את האוירה פה, כי כולם אחלה של אנשים, והוא מחפש דקויות ובקיצור, תפסיק בנאדם ,אף אחד אין לו כוח. עייפים מימך.

Chuck U Farly

New member
פניתי לכלל הכותבים ולא רק אלייך

ודווקא הערכתי את הסמיילי עם החיבוק ששלחת לספונג', אך מן הסתם לא קלטת את זה. כל עוד לא ישונה שם הפורום מ"פתח תקוה" ל"נוער פתח תקוה", גם אני יכול לכתוב כאן. להבא אל תייצאי נושאים לפורומים אחרים, ולא יגיעו לכאן כותבים שלא תמיד יסכימו איתך על כל דבר, כפי שאת אולי רוצה. וודאי שאם הנושא על הבייביסיטר לא היה עולה מחדש, התגובות שלי לא היו מופיעות שם. כפי שכתבתי גם למישהו אחר, אלה החיים. על נועה ברק יש לי מה להגיד, ואין זה משנה אם דיברת איתי על זה או לא. הפורום אינו רכושך הפרטי. אם את רוצה תגובות שתמצאנה חן בעינייך, פיתחי בלוג ומחקי משם תגובות שאינך רוצה
דווקא יצאה לך הודעה ארוכה. מעניין למה.

Octavarium

New member
היא לא קלטה את זה

כי מן הסתם שטפת אותה על הנושא... אתה יודע? אני די בטוח שצריך להשעות אותך מפה אתה רק מנסה לפתח ריב חדש

Ana1 9

New member
מה הקשר?

אתה רשמת בהודעה הקודמת את הדבר הבא(מציינת: רשמת והגבת לי!) כדי שיהיה ברור וכדי שתבין שעל מה שרשמת פה ממש לא רלוונטי להודעה שהגבתי לגביה: אתה רשמת: "עכשיו את כבר בטוחה שאני לא "טלינה" אחרי שרק לפני יומיים היית מוכנה "להישבע" שאני זאת היא?" ואז אתה נותן לי קישור לשירשור שבכלל לא קשור אליי, יופי, גבר, הראת לי מה זה, אתה ממש צודק.(ציניות, לא לבכות) אתה רשמת: "גם בעניין נועה ברק לא חידשת לי הרבה, בעיקר לא כאשר כתבת: "והיא קצת ניפצה את מה שחשבו על אנשים עם מגבלויות". למה היא היתה צריכה לנפץ? למה היו צריכים להביא אותה בכלל? כדי להסביר לעם ישראל את היכולות שלה? למה בכלל צריך להסביר את זה? את במיוחד יכולה להבין את זה כמי ששותה רק מקס, ואני בטוח שאת יודעת מה עלול לקרות למי שאינו מקפיד, ולפעמים זה קורה גם למי שמקפיד. אותי לעומת זאת הזמנת לקפה עם קצפת, ולשמחתי אין לי מה להקפיד בתחום הזה." לגבי התגובה הזאת שרשמתי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1267&msgid=69709411 מה לעזאזל?.... כל מה שרשמת בהודעה לגבי ברק הייתה הודעה חיובית וטובה שמחזקת את הטענות לגבי זה שצריך להתייחס אליהם בכבוד ושהיא הייתה ממש אחלה בראיון, למה אתה מנסה לחפש דקויות? אתה פשוט צועק וזועק עד כמה אתה מחפש על מה לריב, באמת זה עצוב , רק תסביר לי, או בעצם לא, זה סתם היה בצחוק ניסיתי להיות נחמדה לרגע, איך בדיוק זה קשור לכל מה שרשמת? נכון זה זועק צומי ועד כמה אתה מחפש על מה לריב? כי כל אדם שמחפש על מה לריב ופשוט לא ימצא יחפש דקויות לגבי הודעה מסכנונת. וזה בדיוק מה שקרה כאן, אז תחסוך את ההודעה הנ"ל ששלחת עכשיו כי לא הבהרת כלום ובאמת שאתה לא צודק לגבי זה שאתה רושם בהודעה הנוכחית שזה היה מופנה לכל השירשור, כי הדבר היחידי שאני רואה בהודעה הזאת שהיא מוקדשת לי ההודעה, ולצערך שום פסיק מימנה לא נכונה ובלי ממש פואנטה, נכשלת במאבקייך לריב המושלם. איזה באסה אה? ויצאה לי הודעה ארוכה, כי אתה מסבך הכל, והדברים פשוט צועקים מול הפרצוף שלי שאני לא מסוגלת לשתוק, אתה שולח לי הודעה שכולה מוקדשת לי עם טונה טעויות ועם טונה האשמות שבכלל לא קשורות אליי ושאין לי מושג איך אתה מגיע לכל ההארות שלך בזמן שרואים שאתה מחפש הכל *בין השורות* אז אל תתמם כשאתתה מוצא מימני מגילה. וכמו שאמרת לי, אומר לך תפתח קומונה לזקני ותככני פ"ת, אולי תרגיש שם יותר בנוח.

למעלה