כמה דברים
1)כן, מאוד מצחיק, לא מצחיק אותך? לא נורא, תתגבר, גם ככה אין לך ילדים לא יקרה כלום לארנק שלך, ידוע לך שכל השירשור הזה היה ליצחוק על החוסר הומור שלך ושל טלינה, כי בעצם בגלל זה התחיל כל הריב עם טלינה, שצחקנו איתה לגבי המחירים של אילת והיא קיבלה את זה מאוד מאוד קשה, עד כדי כך שאיימה בתביעות, מה שאומר לי שבאמת ככל הנראה לא ראית או הבנת את כל הסיפור, זה התחיל בדיוק מאותו טימטום. רק אל תיעלב כמוה שרשמתי את המחירים באילת-ר"ג-לוד ורמלה. 2) מה הקשר לטלינה ל"הוכחות" שנתת לי, ההודעות האלה קיימות בפורום ולא חידשת כלום ואין לי מושג איך זה מתקשר לכל השירשור הזה ואיך בכלל הקישורים האלו מתקשרים לטענות שלך לטלינה שבכלל התאדתה מפה, וטוב שכך. בכל אופן , זה בכלל לא מחזק את הטענה שלך, אז אני לא מבינה מה הנקודה שלך, ותחסוך מימני נקודות כי אין לי ממש סבלנות אלייך, אז בבקשה, אני מתחחנת , ברצינות, תפסיק לדבר איתי בנושא הזה, או להגיב לי, כי מה לעשות אתה אישית לא מצחיק, יש הבדל בין ציניות לבין לירשום כותרת "מצחיקה" ואח"כ שוב לדוש בדברים בצורה רצינית, ובגלל זה כשאתה רשמת את ההודעה הנוכחית למעלה, היא לא הייתה כלום חוץ משוב לחפור בריב שכבר היה, עבר ומת. תמשיך הלאה, החיים קצרים, אני בטוחה שיש לך עוד עיניינים בחיים, או לפחות כדאי שיהיו לך כאלו. 3)מי בכלל דיבר איתך לגבי נועה ברק? הגבתי למישהו אחר בשירשור, לא כל שירשור שאתה משוחח בו אנשים מדברים איתך. תסביך צומי, או לא יודעת מהי הסיבה, לא פניתי אלייך או נשמתי לעברך, אז אנא, פעם הבאה, אל תעשה את זה שוב, כי זה די מעצבן. ואם תשים לב, לא הגבתי בכלל לספונג' גירל אלא חיזקתי את הטענות לגבי הראייון איתה ואם תסתכל קצת קצת למטה, ותראה, שאם הייתה לך קצת נכונות לא לבוא כל הזמן בטענות היית רואה שאמרתי לך שזה לא נורא וש "אוהבים אותך סוניה" ואפילו השקעתי בסמיילי עם חיבוק!! ושוב, אפילו לא עיפעפתי לעברך שם, אז באמאשלך, תעזוב אותי כבר, דיייי, דיייי אני לא מבינה איך אנשים שאמורים להיות בוגרים מחפשים על מה לריב. דייייייייייייייייייייייייי! אמרתי לך למעלה, די לדוש בדברים שוב וושוב ושוב ושוב ושוב ושוב לא יוצא מזה כלום. אני מבקשת מההנהלה לשים לב, כי אין מצב לריב שוב, ומאז שהאדם הזה נכנס לפורום הוא סתם מכער את האוירה פה, כי כולם אחלה של אנשים, והוא מחפש דקויות ובקיצור, תפסיק בנאדם ,אף אחד אין לו כוח. עייפים מימך.