אז לאיפה הגענו...?

מיטל225

New member
אז לאיפה הגענו...?

לשום מקום
שיר של אביב גפן מלפני לא מעט שנים. שעד היום שאני מקשיבה לו. אני מוצאת עד כמה הוא נכון, ועד כמה אפשר להתחבר אליו. רציתי לשמוע, את דעתכן על השיר? האם באמת הגענו לשום מקום? לא למדנו כלום בכל השנים האלה? אפשר להשליך את השיר הזה על היום...? שומקום אביב גפן מילים: אביב גפן לחן: אביב גפן לאיפה הגענו לשום מקום בסוף תגור בבית מבטון ואלוהים ישכיב אותך לישון כי היונה כבר נחנקה עם הזית בגרונה "מי זה שם הולך שיכור זה ראש הממשלה" האמא מחכה שהוא יבוא והוא לא בא הבן שלך הרוג רק לא מצאנו שם למלחמה לאיפה הגענו לשום מקום בסוף תגור בבית מבטון ואלוהים ישכיב אותך לישון הילדים לוקחים אקדח, יוצאים קצת לשחק חתול שרוף והם צוחקים ואלוהים שותק האבא מזיין ת'בת הוא גמר כשהיא צרחה וכנראה שהיא תהיה כבר לעולם דפוקה אז לאיפה הגענו לשום מקום לשום מקום

בלוז10

New member
אז איפה הגענו?

השיר כן מתחבר למציאות שלנו גם היום,מציאות מאוד קשה ולפעמים נידמה לי שבאמת הגעתי לשום מקום יש ימים כאלה אבל תמיד צריך תקווה שיהיה יותר טוב ואני תקווה שבאמת יהיה

לאיפה הגענו?

אז בהחלט אפשר לקרוא את השיר ולחשוב שהוא נכתב לאחרונה.. כי אכן יש אמא שמחכה כבר יותר מ- 4 שנים שהבן שלה יחזור... אולי נחליף את האקדח בסכין... ולפעמים אני בהחלט מרגישה שהיונה נחנקה מהזית, והיא יורקת אותו כי נמאס לה כבר להחנק... אבל לדעתי... התמימה אולי.. זו שתמיד מעדיפה להאמין שיהיה טוב... זה לא שהגענו לשומקום... אנחנו פשוט עוד לא הגענו... אנחנו עוד רק בתחילת הדרך... בסוף נגיע... ואני מקווה שנגיע למשהו.. שבוע נפלא ומלא קסם

מיטל225

New member
קסם יקרתי...../images/Emo9.gif

הייתי יכולה לחשוב כמוך. ואולי איפשהו יש בי משהו שחושב כמוך. אבל אני שואלת, נניח שעוד לא הגענו לשומקום, אבל אנחנו בדרך לשם. איך יכול להיות שבמשך 10 שנים (נראה לי שהשיר נכתב לפני עשר שנים בערך, אם איני טועה), אנחנו עוד באותו המקום? אם אנחנו בדרך, לא היינו אמורים להתקדם קצת? עשר שנים להיות בתחילת הדרך, נראה לפעמים, שאנחנו הולכים אחורה קצת, לא? או שרק אני רואה את זה ככה...? עצוב ששיר שנכתב לפני כל כך הרבה שנים, יכול להתאים להיום בצורה כל כך מושלמת
שבוע נפלא ומלא אהבה

איפוא הגענו?

ראשית לא אוהבת בכלל את השירה שלו אבל באמת לאן הגענו? המון אדישות בכל תחום ותחום בחיינו ולצערי כמו שקסם כתבה יש אמא שמחכה לבנה כבר 4 שנים והממשלה עדישה לא מבינה שזה גם הבן שלהם מי יתן והמצעד של המשפחה ישיג את מטרתו ושאנו נהיה יותר אכפתיים אחד לשני ולא רק נדאג לאינטרס של עצמנו די לשנאת אחים שבתוכנו למה באמת השנאה הזו אחד לשני? מילא עימם אבל בין אדם לחברו לא צריכה להיות כזו שנאה ויש שירי מחאה יותר אכפתיים משל אביב גפן

למעלה