אז כמו שאתם יודעים (או שלא...).....

אז כמו שאתם יודעים (או שלא...).....

ביום חמישי (02.05.2002 אם אני לא טועה) גברת גרהאם (לורן גהראם) התארחה אצל ג´יי לנו. אני, לא ידעתי על זה (כי אין לי yes, לא סובלת אותם.) עד שראיתי תמונות "מהארוע" במו עיני. אז, מישהו ראה
איך היה
מה שאלו אותה
תעדכנו אותנו.. כי אני, לא יודעת כלום ממה שהיה (חוץ מהבגדים שהיא לבשה וזה..)
P.S הוספתי תמונה מיום חמישי.. ככה לכל תגובה של, כאן בשרשור, תתווסף תמונה.

z O e i

New member
אני ראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ומה יש לך נגד יס
בכל מקרה... אני לא כל כך זוכרת מה היה...
*מתאבדת בירייה* אבל היא היתה ממש חמודה
|

בואי אני אסביר לך..

נכון יש פרסומת ליס
yes
נכון היא ממש מטומטמת
yes
נכון שכשרואים אותה בא להעביר לאיזשהו ערוץ בערבית
yes
yes
yes
אז הפרסומת הזאת גרמה לי לשנוא את yes. ובכלל, הם לא משהו.. מת"ב דיגיטל יותר טובים
ובואו לא נכנס לנושא הזה, הוא קיים לו שם בפורום "טלוויזיה".. אז, פליזזזזזזזזזזזזז, תנסי להיזכר
ומה היה כל הקטע הזה עם התמונה וה"ציור" פיקאסואי הזה

z O e i

New member
אה!! כן... *מתחילה לצחוק*

נתחיל בזה, שזו המתנה הראשונה שהיא קיבלה ממעריץ. (מפתיע לא?) וואל, מעריצה יותר נכון... בכל מקרה... המעריצה הזו נקראה לה ח. ח עושה עבודות פסיפס, והיא בחחים לא יצרה בן אדם. הכי קרוב שהיא הגיע זה חתול או עכבר נגוע או משהו... לא זוכרת, טוב בכל מקרה לורן הביאה לה השראה, והיא עשתה אותה בפסיפס! עכשיו, היא שלחה את זה ללורן, אבל לורן חושבת (ובצדק) שזה נורא קריפי לתלות תמונה של עצמך בסלון... אז היא נתנה לצוות באג להשתעשע עם התמונה והם יצרו ממנה כל מיני דברים.. lol זה היה יותר מצחיק אם היית רואה...

../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח זה נשמע מצחיק, לפחות
. נו, את לא מצליחה להיזכר בשום שאלה

z O e i

New member
אממ... *מנסה נורא חזק אבל לא

כל כך מצליחה* אוף
*מכה את עצמי* אה... אני זוכרת משהו... אבל הוא
בעונה שמשודרת שם- היא נתנה רמז קטן לפרק סיום (שכולם אומרים שהוא הולך להיות מפתיע וענק) שהפרק יהיה איך שהוא קשור לכריס. אני אנסה לאמץ את מוחי ולהזכר בעוד שאלות... זה גם ככה לא היה ראיון ארון..

z O e i

New member
חחח... כמובן שהתכוונתי ל"ראיון ארוך

אבל זה נשמע יותר מעניין ככה, לא?...

z O e i

New member
אוקי. אם אני אזכר את הראשונה שתדעי.

יא! מתחיל חברים

z O e i

New member
תגידי, שמרית, מה עם התחרות?

אמנם אני לא כותבת פאנפיק, אבל אני מתה כבר לקרוא מה כולם כתבו...

אז ככה..

מי שלא כותב פאנפיק, הוא מצביע (זה יהיה בתור סקר). מי שכותב פאנפיק- יושב בשקט
חחחחח
תאריך ההגשה הוא זמני, אנחנו נתן בערך עוד שבועיים (כי עכשיו ילדים מתחילים לכתוב סופסוף)..

*קליאו*

New member
תגידי, אם כבר מדברים על פיקים..

כל מי שכותב פיקים כותב כמוך? ככה כמו תסריט, או שהם כותבים את זה אחרת? כי אני לא רוצה להיות היחידה שכותבת בסגנון מסויים..

כשהתחלתי לכתוב את הפאנפיק..........

התחלתי לכתוב אותו כסיפור. ואז זה התחיל לעצבן אותי כל התיאורים של מה שהם עושים.. אז התחלתי לכתוב את זה כתסריט. הרוב כותבים סיפורים (מה שנראה לי יותר נוח לקרוא), ככה שאת לא היחידה
.

*קליאו*

New member
יאאא../images/Emo70.gif

ויש לי חשק להמשיך את הפיק שלי, כלומר- להוסיף לו קטעים, אבל נראה לי שאני קודם אקרא את מה ששלחת לי כי זה היה מזמן ועדיין לא קראתי.. אם אני אמשיך קצת, וגם אם לא, אני אשלח לך את זה כתגובה, אז תבדקי היום בערב מייל!

Gilmore Fan

New member
"Dare to be different"

By Rory Gilmore למי שלא זוכר- נאמר בקונוטציה של: דין: אנחנו לא יכולים לקיים שני anniversaries בחודש (שכחתי איך אומרים את זה בעברית). רורי: תעז להיות שונה.

*קליאו*

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo105.gif

ואין לכם מושג איזו בהלה תפסה אותי. כל הפיק שלי {שהוא די ארוך} שנכתב בשעה מאוחרת בלילה, היה כתוב מסיבה זו על דפים כלשהם. וחשבתי שאיבדתי אותם!!!!! וחיפשתי בכל הפתקיות שלי, {יש לי חיבה מאוד מוזרה לרשום פיקים על פתקיות בגודל כף יד, או קצת פחוץ מזה. פעם כתבתי 20 כאלה, ואח"כ הייתי צריכה להקליד אותן!!!!!!!
} ולא מצאתי. ואז נזכרתי שכתבתי את הפיק על מחברת. אבל איזו? ועד שנזכרתי שהיא זו האדומה, לא מצאתי אותה! ואז חישפתי וחישפתי וחיפשתי. ואז מצאתי אותה ליד המחשב!
ועכשיו אני מתקתקת, אבל זה המווןןן...
וזהו.

למעלה