אז כמה זמן עוכבו התימניות באמת?

shoham95

New member

אולי זו טעות בכתיבה של הרמז, אבל לכו תדעו...

אורישקי

New member
סתם שטויות. אין להפקה

סיבה לשמור את התימניות על פני מוטי ופונדק. ומעניין שהבלוג הזה נכתב בנענע שזה האתר של ערוץ 10 הכושל שיעשה הכל כדי לפגוע במתחרה.

gorge75

New member
צריך לעשות דף עם כל הפשלות שלהם

ולא חסר מהפרק הראשון ועד אתמול

omer719

New member
היה כתוב בדף חצי שעה

אבל הענישו אותן בשעה. אני מניח שזאת טעות בכתיבה בדף עצמו... זה לא שלא קראו נכון או רצו לדפוק אותן בכוונה לדעתי.

גםצופה

Member
מנהל
כמה טעויות 'מקלדת' יש למשרדי ממשלה...

אבל אף אחד כמובן לא מתרעם על זה...

gorge75

New member
ישנם מספר דברים שהתגלו כלא אמינים

לדוגמה המקרה הנ"ל עם חצי שעה או שעה היה את המקרה הראשון של טל ומור שלא פנו בפניה הנכונה לשדה אבל עדין הגיעו לפני הזוג האחרון מקרה נוסף שוב התמניות שניה לפני שהלכו לחכם הסיני אמרו שהמשוט לא המצאה סינית ושניה אחרי זה מראים אותם מגישות לא את זה וממה שאני זוכר היו עוד כמה מקרים אם מישהו זוכר אפשר לפרסם

How I Disappear

New member
זה שאחרי שנייה הראו שהתימניות מגישות לסיני

את המשוט לא אומר שבמציאות זה לקח שנייה. אנשים שוכחים שזאת תוכנית ומן הסתם חותכים קטעים. אז הראו בהתחלה את הקטע שהיא אומרת שהמשוט זה לא המצאה סינית אבל רצו כבר לסיים עם המשימה הזאת אז הראו שנייה אחרי זה שהן מגישות לו את המשוט. תפסיקו להיות פרנואידים כל הזמן ולחשוב שמרמים אתכם. פשוט תיהנו מהתוכנית. גם ככה אתם לא אלה שזוכים בכסף. מילא הייתם אחד מהזוגות אז באמת הייתם צריכים להרגיש מרומים (במקרה של רמאות מצד ההפקה) אבל אתם לא. אז שבו בשקט על הספה ותצפו בתוכנית ואל תחפשו כל שנייה איפה מרמים אתכם !!!!!

Jason2

New member
אם היו מראים לך את כל מה שצילמו

היינו רואים בערך 80 פרקים. זה שנראה לך שאחרי שניה הם הלכו לסיני, זה לא אומר שזה באמת אחרי שניה.

פרינז

New member
גם איתי את זה בפרק עצמו

אבל נרא הלי שהן חיכו שעה למרות מה שהיה כתוב בכרטיס הן דיברנו על זה ולא נראה לי שהיו אומרים להן לדבר על זה שהם מחכות שעה וכו אם יש להם חצי שעה הן לא שחקניות עד כדי כך טובות

למעלה