אז ככה...

pצצה 007

New member
אז ככה...

לפני שבוע, אבי פניני בא לתיכון שלנו. הוא עשה לנו הצגה ונתן לנו טיפים בשביל להיות שחקנים. הוא בן אדם מה זה נחמד.... הוא גם נורא מצחיק....

כן גם אלינו..........

רק הבעיה היא שאני לא בתיכון, אני בחטיבה בכיתה ח´ וההרצאה שהוא נתן היתה רק לתיכוניים. טוב נתחיל תסיפור מההתחלה...... אני מגיעה כמו בכל יום (לצערי...) לביה"ס נכנסת לכיתה שלי... ואז נוחתת הפצצה! "אבי פניני בביה"ס" , ילדה אחת מהכיתה הביאה לי חתימה שלו ואין לי מושג למה, בכל זאת אני לא מעריצה אותו ולא כלום, זרקתי את התיק שלי וטסתי בכל ביה"ס לחפש אותו. לא מצאתי אותו. נכנסתי לשיעור (תהרגו אותי, אין לי מושג למה!) נגמר השיעור, למרות שאין לנו הפסקה, אני ועוד כמה חברות שלי עוד פעם רצנו לחפש אותו, הפעם התעלמנו מכך שאנחנו אמורות לחזור לכיתה ואז שוב לא מצאנו אותו (אוף כמה חבל! יכולנו להתחמק משיעור צרפתית!) חזרנו לכיתה. הפסקה גדולה. כמו שאתם כבר בטח מנחשים, שוב ריצה מטורפת ברחבי בית ספרי המעצבן.... הפעם ראינו אותו! הוא היה באיזה אולם ונתן הרצאה וטונות של ילדים עומדים ליד דלת האולם ומנסים לפרוץ פנימה כשמי שעומד ואמור לשמור שלא ניכנס הן.....שימו לב--------> 2 זקנות שלא יודעות מהחיים שלהם, כמובן שהן נמחצו ביחד איתנו וניסו בשארית כוחותן לצרוח עלינו- לא שמישהו שם עליהן.... פתאום, בלי שום אזהרה מוקדמת, לא מספיק שאני לחוצה לפגוש את אבי, לא מספיק שיש לי מבחן מזדיין במדע אחרי ההפסקה (שכבר הסתיימה אמנם - לא משהו שהפריע לעשרות התלמידים להמשיך להימחץ.....), עכשיו גם מודיעים לי חגיגית, שגם יהודה לוי נמצא שם! עכשיו אתם בטח מתארים לעצמיכם איך שהלב שלי דפק, אז מהמבחן במדע כבר מזמן שכחתי אבל מה לעשות בסוף סילקו משם את כולם לכיתות! אוף....מבחן... ממש מה שאני צריכה עכשיו! בדרך לכיתה גיליתי שגם איבדתי את השעון - פשוט סבמבה! מדוכאת ומעוצבנת עשיתי את המבחן בציפייה כמובן להמשיך לחפש אחר אהוב ליבי המושלם יהודה לוי אבל כשכבר סיימתי את המבחן רצתי כמובן לאותו אולם ואז כדי לסיים את היום המושלם הזה התגלה לי שאבי פניני כבר הלך ויהודה לוי ממש לא היה שם. תוצאות: 1. יש לי חתימה של אבי פניני 2. אין לי שעון. סוף סיפור! תגובות בבקשה! לקח לי המון זמן לכתוב את זה אז נא להגיב! שחר.

../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

כמעט כל התלמידים בישראל הולכים מתישהו להרצאה של אבי פניני, אז אין לך שעון, יש לך חתימה, ומה עם המבחן?

זה היה- כנסווווווו פליזזז

זה היה כבר מזמן... אם אני זוכרת נכון יצא לי 88 אבל ווטאבר תגיבו בבקשה להודעה שכתבתי!!!!! באמת לקח לי המון זמן לכתוב אותה ואני מקווה שההקפצה הזאת תעזורררר בה ביי שחר

pצצה 007

New member
התבלבלתי....

לא שמתי לב עד עכשיו. הוא בא לחטיבה שלנו אני בכיתה ח´.

כיף לכם שפגשתם אותו...

ראינו את אבי, אבל הוא בדיוק נסע במכונית שלו הוא לא נהגף אלה ישב בכיסא ליד הנהג והסתכל אלינו אבל הוא חמוד

actress

New member
דיברתי איתו לגבי דיבובים

שהייתי קטנה הוא ממש חמוד, הוא בכללל בכללל לא סנוב והבן שלו גם חמוד יש לו בן בן 21 בן גילי והוא נורא אהב שחייגו אליו הביתה, עד שהשגתי את אבי כמה ימים ואמרתי לתום הבן שלו שאני אשמור על קשר אבל זה היה מזמן.

צילום של אבי פניני

קצת קשה לזהות אותו בתמונה .הוא הימני וזו תמונה מתוך ההצגה ליזיסטרטה 2000. ממה שהספקתי ליראות הוא קיבל ביקורות טובות על המשחק שלו גם בהצגה זו וגם בהצגות אחרות.

actress

New member
הפעם האחרונה שראיתי תמונה של הבן של

ו היתה בפנאי פלוס שאבי בא להפקת הסיום בביה"ס שהוא למד.

ביקורת שנכתבה על אבי פניני

על הצגות תאטרון שהוא הישתתף בהם. "אבי פניני הוא מסוג השחקנים שיש להם יופי בימתי שגובל בכיעור.שחקן מרגש שמקרין אחרות , מן עיוות קל שנחרת בזיכרון .לא כוכב במובן התעשייתי הנוצץ של המילה" אתם הבנתם את זה ? קצת פלספני לא? הביקורת הזאת בו זמנית משבחת אותו :יופי בימתי ,מרגש ובו זמנית קוטלת אותו :גובל בכיעור,עיוות קל וכו´ מה דעתכם?

למעלה