אז ככה...

אני מסכים לחלוטין.

מה למשל יקרה, אם הכניסה הדרום-מערבית לעזריאלי תיהיה סגורה? כל המטכ"ל יכונס.

תוםםםם

New member
תודה רבה לכולם, אבל...

יש עוד שאלה הכי חשובה שלא ענו לי.. מה לסמן בעדיפות שלישית? כדי שאקבל את הסטיל"ים בעדיות הראשונה. תודה.

nbarz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי אהבתייייייייייי

אולי כדאי שתוריד פרופיל

ולא תקשיב לעצות של ילדים שעוד לא התגייסו וכבר חושבים שהצבא שייך להם חבל שתסבול סתם ומספיק עם השטויות אם תוריד פרופיל אתה לא תהיה מושא ללעג חבל

תוםםםם

New member
אני לא אגיע למצב שאני "אסבול סתם"

אם יהיה מצב שאני אסבול מאוד אז אני אפרוש מהשירות הקרבי. אבל אם אני לא אנסה, אני אחיה בפספוס. אולי זה לא כזה נורא? אולי אני אפילו אהנה שם..? עד שאני לא אנסה אני לא אדע :)

ולמה אתה כל כך בטוח

שתוכל לצאת מקרבי בלי שירד לך הפרופיל? או בלי שתבלה כמה זמן בכלא צבאי? עצה שלי אל תקשיב לכל הכאילו מורעלים פה ותעשה את מה שטוב לך אופציה נוספת היא אם עשית פסיכומטרי כבר אפשר ללכת לעתודה ואז גם לא תהיה קרבי וגם לא תצטרך להוריד פרופיל

demoloc

New member
הרבה הרבה יותר קל

לצאת מקרבי מאשר לא ללכת לשם מלכתחילה.

meetAmeet

New member
ללכת לעתודה כדי להתחמק מקרבי זה

הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות לעצמך. עדיף להוריד פרופיל.

מי לא התגייס???

אולי אתה עוד לא התגייסת... ומה זה קשור אם התגייסתי או לא... גם אם עוד לא הייתי בצבא הייתי אומרת לו את אותו הדבר!!! וזה שאני בצבא כבר גורם לי רק להגיד לו את זה עם הרבה יותר בטחון!!!!

תוםםםם

New member
אין לי בעיה להוריד פרופיל

בכל מקרה אם לא הייתי רוצה להתגייש לקרבי אז הייתי מוריד עכשיו... לא? בסופו של דבר אני אעשה מה שאני מתאים לי. אני פשוט בשלב שאני עדיין לא יודע מה הכי מתאים לי... אז אני מנסה :) תודה.

aureliano1

New member
בחור יקר

המלש"ב הגיע לכאן מיוזמתו והדגיש לא פעם שהוא מעוניין להתגייס לקרבי למרות קשייו. הוא לא שואל לעצות האם להתגייס לקרבי או לא - וגם אם כן, אז מה הבעיה בדיוק? כאן זה פורום מתגייסים, וטבעי שהאנשים כאן אוהדים את השירות הצבאי. אז מה הבעיה בדיוק? "אל תתן לאחרים להשפיע עליך יותר מדי"? אז בכלל לא צריך להיכנס לפורומים, לראות טלוויזיה ולקרוא עיתונים. גם ללכת ללמוד זה מיותר. לברוח ממהשפעה כמה שיותר מהר! נוס על נפשך!

atypique

New member
אני דווקא מסכים עם אדון ברגים

אני לא חושב שהוא צריך לנסות לעשות פשרה או נסיון בגלל לחץ חברתי או הורים או משהו בסגנון שהוא מציג. עם זאת, סטי"לים ונ"מ-טק"א\טק"ק זה לא בדיוק שירות קרבי יבשתי ויכול להיות שהוא בהחלט יסתדר שם מצויין, אז אי אפשר לשפוט מראש - אולי אפילו הוא יהנה ויתקדם שם. בכל מקרה, לא כ"כ מסובך לצאת מתפקיד לוחם נ"מ, ויש אפילו כמה תקנים נחמדים שפתוחים עכשיו לעוזבים את תפקידי הלחימה. לגבי סטי"לים - לא מכיר, לא יודע, לא מדבר.

תוםםםם

New member
חבר'ה- אני חייב את עזרתכם האחרונה

עכשיו בפעם הראשונה קראתי לעומק את המנילה. מסתדר שאני בכלל לא יכול לדרג את הסטיל"ים בתוך שלושת העדפות שלי. הגיוני?? כתוב שמתוך שאלות 2-11 אני צריך לכתוב העדפות, והסטיל"ים זה בכלל שאלה 15. מה לעשות? זה די דחוף כי היום זה היום האחרון לשליחת המנילה.

למעלה