אז ככה

אז ככה

יש לי הרגשה ש-מה נישמע-זה לא האדם מרמלה שתפוז אנשים האשימה אותו, וזו לא הלשנה,כי הכניסה לחדר השידור שלו לא הייתה נראית למוזמנים בלבד,והוא טען שהוא מוזיקאי אז לא נראה לי שמה נישמע- זה האדם האדם מרמלה שתפוז אנשים האשימה אותו, בכל אופן מבלי להטיל ביקורת על מי שנעצר, אלא על חומרת העונש, אולי זו גזרה מהקדוש ברוך הוא או שהשופט לא מבין שאם שולחים אדם שחשוד בעבירת מחשבים למעצר בית,שגם אם מחרימים לו את המחשב האישי, אז הוא עלול להחביא בבית מחשב נייד ומשם להמשיך להפריע, אז יכול להיות שהתקלה בתפוז הייתה בגלל גזרה מהקדוש ברוך הוא, או שזו נקמה של מי שתפוז האשימו אותו, בכל אופן אני מאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה זה לטובה

אז ככה

אדון לווין הנכבד קודם כל יהושפט הינו האדם שעצרו והוא כרגע במעצר בית מלא עם פיקוח של קציני מבחן כמו כן ביקורים של פעמיים ביום של בילוש רמלה. דבר שני תפוז אנשים לא טעו ושום הלשנה ושום כלום דבר שלישי הגזרה היחידה מהקדוש ברוך הוא על עם ישראל זה שהביאו אותך ואת הטרולים לעולם ולפורומים אני מאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה הינו לטובה חוץ מזה שהוא עשה אותך, בלי שום קשר לחפרנית או לאושר שאותן הוא עשה לטובה (מה קשוררררררררררררר)

למעלה