אז ככה...

FaithNoMore

New member
אז ככה...

דבר ראשון תפסיקו לעוות את השם שלי : ) הוא היה שירלי והוא ישאר שירלי טוב חוץ מJANE_LAME היצירתית שהמציאה לי את הכינוי הניצחי "כתומי" ועל כך שמור לה קרדיט. חוצמיסה כמה דברים: 1) אני מרימה יד כי הייתי יחד עם Jane_lame בהופעה של tool בבלגיה ולמיינרד אכן יש פחד במה. 2) בקשר לשיר JIMMY אתם יכולים להסביר לי בבקשה מה הקטע עם ה Eleven זה ממש יכול לעזור לי. וחוץ מזה דבר מאד חשוב שאולי לא הספקתי להגיד jane תודה לך על זה שהכרת לי את tool ובכלל הרחבת את עולמי המוסיקלי. I LOVE U,יצור שיכור וגראנג´יסטי שכמוך
ורק בשבילך אני חוזרת ואומרת "שניצם"
שירלי (הג´ינג´ית) קליינמן

j i m m y

New member
מה קטע עם Eleven

שימי לב, דבר ראשון, שמתוך הרשימה של השירים השיר jimmy נכתב באותיות קטנות, ולא במקרה. הוא נכתב על מיינרד בעצמו כשהוא היה בן 11 (Eleven) אני מפנה אותך לקבלת עוד פרטים -

Jane_Lame

New member
מאין?

אני שואלת כי הובטח לי לינק מ- faithnomore עם אינטרפרטציות לשירים של טול. אלא שאני לא רואה פה אחד כזה. אנא תן אותו, אם ידוע לך. תודה. אני רוצה לדווח גם ש- TDN,כפי שאנו המירקרים מכנים אותו, חזר לפעול (Toolshed.Down.Net) חזר לפעול. אין לי מושג מתי, אבל זכור לי שהיה שמה חידלון מסויים. כולכם are more than wellcome to sneak a pick.

Eran911

New member
יש כמה אתרים

האתר הכי חמוד, לפחות לפי דעתי, הוא http://www.innuendocornecopria.com זה אתר שיש בו מקורות ופירושים לכל מיני דברים ש TOOL עסקו בהם בזמן זה או אחר. יש שם גם מילון של מושגים וכל מיני כאלה שטויות. הדבר שאני אישית הכי אוהב שם זה את הגרפיקה המרשימה שמבוססת על כל מיני רעיונות וציורים של אדם ג´ונס ושל רמירו רודריגז ודניאל קוואלט (אני לא בטוח שכתבתי את זה נכון), אז בכל אופן זה אתר חביב למדי. בקשר ל TDN האתר חזר לפעול ממזמן.

למעלה