ואני רוצה להוסיף עוד משהו
אז ככה קודם כל התחיל בזה שאני מאחל לכם שתהנו מחר בערב אצל ניקולי וחבל שההיא לא רוצה לשמוע ממני יותר וגם לא רצתה להיות לי נאמנה ככה שהייתי חייב לבטל את החתונה אז אני איך שנראה לי לא אגיע לא אוכל לעמוד בזה
ואני רוצה להודות באופן אישי לכל אחד ואחד ממכם שהנעמתם לי במשך כמה ימיםם ניקולי =תודה לך על הכל אני חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך עזרא ==אתה אחלה כבר אמרתי לך את זה ג´סס=== אני מחכה כבר לשמוע בשורות טובות ממך ורק שמחות מרין==תמשיכי להיות חזקה ולא להישבר ההיא שאני לא הזכיר את שמה===רק תישארי איך שאת ועל תזוזי מדעתך אור טל ==טוב אותך נראה לי שאני עוד אפגוש כאן אולי בערב נרקיסי== לא להישבר מכלום ןלא לחשוב על רע רק על טוב ואז אני מבטיח לך שרק טוב יהיה לך שיר23==== גם לך אני אומר תהיי חזקה והכל יסתדר בצורה הכי טובה סידי===טוב אתה כאן רק בערב אZ אולי ניפגש סערת רגשות=== את הלו נמצאת כאן רק לפנות בוקר אז שיהיה לך רק טוב לא נראה לי שעוד ניפגש לפנות בוקר כאן מקווה שלא שכחתי כאן אף אחד ואם כן אני מתנצל מראש יעלה הלכתייייייייייייייייי לפני שאני מתחיל לבכות כאן בגלל הפרישה שלי בייי ואוהב את כולםםםםםםםםם כולל את ההיא גם וקחו
ליאור