אז ככה

ליאור 30

New member
אז ככה

חברים יקרים שלי אני מצטער להודיע שאני החלמתי ואני חוזר לשיגרה וממחר אני לא אהיה כאן יותר בבוקררררר רק בערב וכידוע לכם בערב זהלא כמו ביום אני כאן לבד ואין אף אחד וזה מה זה מבאס חבל על הזמן אבל אני אכנס ואבדוק מה קורה כאן ואולי גם אגיב כרגיל אז נשתעמע עוד ליאור 30

ליאור 30

New member
ואני רוצה להוסיף עוד משהו

אז ככה קודם כל התחיל בזה שאני מאחל לכם שתהנו מחר בערב אצל ניקולי וחבל שההיא לא רוצה לשמוע ממני יותר וגם לא רצתה להיות לי נאמנה ככה שהייתי חייב לבטל את החתונה אז אני איך שנראה לי לא אגיע לא אוכל לעמוד בזה
ואני רוצה להודות באופן אישי לכל אחד ואחד ממכם שהנעמתם לי במשך כמה ימיםם ניקולי =תודה לך על הכל אני חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך עזרא ==אתה אחלה כבר אמרתי לך את זה ג´סס=== אני מחכה כבר לשמוע בשורות טובות ממך ורק שמחות מרין==תמשיכי להיות חזקה ולא להישבר ההיא שאני לא הזכיר את שמה===רק תישארי איך שאת ועל תזוזי מדעתך אור טל ==טוב אותך נראה לי שאני עוד אפגוש כאן אולי בערב נרקיסי== לא להישבר מכלום ןלא לחשוב על רע רק על טוב ואז אני מבטיח לך שרק טוב יהיה לך שיר23==== גם לך אני אומר תהיי חזקה והכל יסתדר בצורה הכי טובה סידי===טוב אתה כאן רק בערב אZ אולי ניפגש סערת רגשות=== את הלו נמצאת כאן רק לפנות בוקר אז שיהיה לך רק טוב לא נראה לי שעוד ניפגש לפנות בוקר כאן מקווה שלא שכחתי כאן אף אחד ואם כן אני מתנצל מראש יעלה הלכתייייייייייייייייי לפני שאני מתחיל לבכות כאן בגלל הפרישה שלי בייי ואוהב את כולםםםםםםםםם כולל את ההיא גם וקחו
ליאור

ליאור 30

New member
אוף ניקולי שכחתי את הדבר הכי חשוב

בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בעבודה החדשה

יו..אתה דרמטי!

ליאורי...אתה נשמע כאילו אתה לעולם לא חוזר! טוב..שתהייה לך חזרה נעימה לעבודה...

ליאור 30

New member
אני מחכה מחר בערב לשמוע דווח

על המפגש????????הנה להגיע לכאן ישר אחרי המפגש לדווח אחרת אני אכעססססססססססססססססססססס עליכםםםםםםםםםם

הי ליאורי...

אצלי כרגיל...בדיוק סיימתי את השיחה של אחרי סקס והעיר... מה איתך?

למעלה