אז ככה....

דנה^^

New member
אז ככה....

טוב דבר ראשון אני אספר לכם על זה שאני זוכרת יותר ויותר חלומות (אני כבר מצליחה לזכור 3 חלומות כל לילה), אבל אני אתחיל בחלום שהיה לי אתמול (או שלשום) ואז אני אספר לכם על משהו שקרה היום.. (הם לא קשורים, ואף אחד לא צלול) טוב אז החלום שהיה לי (בין היתר באותו לילה) שאני ועוד כמה אנשים היו באיזה קניון, בארץ או בחו"ל.. אין לי מושג, והסתובבנו שם, והיה שם איזה מחבל נוצרי אנטישמי שכל הזמן עקב אחרי (ועכשיו אני נזכרת להגיד לכם שבזמן האחרון בצחוק אני וחברה שלי שרנו את השיר הזה של jingle bells אם יש לזה בכלל קשר, וגם שאין לי שום דבר נגד נוצרים!!) ולא הבנתי מה הוא רוצה מהחיים שלי, ואז היה איזה קטע שעוד אחת ישראלית יהודייה שהיתה איתנו (זה היה טיול\משלחת או משהו) באה והתחילה להתווכח איתו אז ניצלתי את ההזדמנות להתחפף כדי שהוא לא יוכל להמשיך לעקוב אחרי.. בכל מקרה אחר כך עלינו על אוטובוס, והתישבתי באיזה מקום וזה יצא שהמחבל הזה ישב מאחורי ואז בא מישהו ואמר לי שנאי יושבת במקום שלו והסתכלתי על הכרטיס שלי וראיתי שזה באמת לא המקום, והלכתי לשבת מקום אחד לפני המקום בו ישבתי קודם. אוקי, נסענו, הגענו לאיזה מקום והנהג אמר שצריך לרדת. כולם ירדו ורק המחבל לא רצה לרדת מהאוטובוס. המדריכה של הטיול הזה ניסתה לדבר איתו להגיד לו לרדת אבל הוא לא רצה, ואז אמרו לה שתרד כבר.. בסוף היא ירדה והוא נשאר על האוטובוס.. יש המשך לסיפור אבל אני לא בטוחה אם זה המשך של החלום הזה או חלום אחר.. יכול להיות שהם קשורים אבל לא חשוב.. נכון אמרתם שרק אני יכולה לפרש את החלום של עצמי, ושדמויות בחלום לאו דווקא חייבות לייצג את מי שהן? אז חשבתי על זה, ותגידו לי אם יכול להיות שהקטע הזה שניסיתי להתחמק ממנו זה יכול להיות שזה מישהו במציאות שאני מנסה להתחמק ממנו או משהו? אין לי מושג איך לפרש את החלומות שלי אז תעזרו לי עם זה קצת.. טוב בקשר להיום: אז אתמול כשהלכתי לישון ידעתי- היום יהיה לי חלום צלול. הלכתי לישון וקרו כמה דברים (חוץ מחלום צלול :() טוב, הראשון היה שבאיזשהוא שלב בלילה החתול שלי דרך על האורגן, הדליק אותו והפעיל את התופים ככה שישנתי עם תופים כל הלילה.. הדבר השני הוא שתמיד אני יושנת בצורה כזו שאני יושנת על חלק מהשמיכה וגם מתכסה בה, ואני תמיד מסתובבת בלילה אז אם נגיד אני מתעוררת לשנייה אז אני עושה מעיין קפיצה כזו, מושכת קצת שמיכה וחוזרת לישון.. היום קרה אותו דבר רק שמתי שקפצתי כמעט נפלתי לרצפה! זה יכל ממש לכאוב.. במיוחד שהמיטה שלי יותר גבוהה מהקודמת.. טוב אחרי זה חזרתי לישון והיו לי כמה חלומות מוזרים ביניהם חלומות עם ילדים מהכיתה שלי, חלומות עם ילדים שהיו איתי ביסודי (היינו בקשר סביר של היי מה קורה ביי, ולפעמים היינו יותר קרובים) ועכשיו אנחנו ממש לא מדברים, וזה היה כזה מוזר..! אבל זה לא חשוב.. אז ככה שבגלל כל הקטעים האלה הפסדתי את החלום הצלול שלי :( טוב בכל אופן.. זהו :)

למעלה