אז ככה...

asi123456789

New member
אז ככה...

היה לי ביום ראשון ראיון מסכם לתפקיד הבודק ביטחוני ועברתי אותו אבל היא אומרת לי שבנתיים אני בסטנד ביי לקורס שמתחיל ביום הראשון, ה7 במאי, הזה ואם אני לא יצליח להיכנס, אז אני יעשה את הקורס ב11 ביוני שזה לא טוב מבחינתי מכיוון שאני חייב לעשות פסיכומטרי ב7 ביולי, כלומר זה אפילו לא חודש... מה אתם אומרים, הם יוותרו על יום מהקורס או שלא כדאי בכלל להתחיל אותו?

יש הרבה אחריך שמחכים בתור

ובכלל אסור ללמוד בשנה הראשונה בכלל אז פסיכומטרי אתה חייב להיות 5 ימים בשבוע בעבודה וזה שוק טוטאלי לצעירים במיוחד שהקורס הוא חודש רצוף מ 7 בבוקר עד 7 בערב וזה גם גומר את החיים

asi123456789

New member
אני לא בקורס...

אני לומד לבד, אני רק צריך יום אחד בכל הקורס לעשות את הפסיכומטרי, יש מצב שיתנו לי?

יש מצב

חרא של צב סתם... כשאני הייתי בקורס היו 2 בנות שלמדו לפסיכומטרי באותו זמן. שיחררו אותן יותר מפעם אחת במהלך כל אותו החודש. אני רוצה להאמין שלא יעשו לך בעיות ושיהיה בהצלחה!

asi123456789

New member
היא אמרה לי

להגיע יום ראשון לקורס בתור סטנד ביי ואם אפילו מישהו אחד לא יגיע ויהיה מקום, אז אני יכנס. מה אתם אומרים, יש מצב שזה יקרה?? עוד משהו, חולצה מכופתרת חייבת להיות לבנה?

moria007

New member
זה נשמע לי בלתי אפשרי

אם הבנתי אותך נכון, אז אתה לא עושה קורס פסיכומטרי אלא לומד לבד. במהלך הקורס של הרשות לא יהיה לך זמן לנשום, ואתה רוצה ללמוד לבד לפסיכומטרי? זה ממש לא כדאי, כי אין סיכוי בעולם שתצליח להתרכז בשניהם בו זמנית, ותצא קירח מכאן ומכאן. ובנוגע לחולצה המכופתרת - היא לא חייבת להיות לבנה, למרות שרוב הבנים באים עם חולצה לבנה כי זה מה שיש להם מהבר מצווה...
(מן הסתם אל תבוא עם צבעים זוהרים, אלא עם משהו סולידי ואלגנטי) בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה!

asi123456789

New member
תכלס זה פסיכומטרי

שני שלי, וזה לא ממש למידה אינטנסיבית אלא רק על הנקודות החלשות (בעיקר אוצר מילים
). אבל מה שיותר מעניין אותי זה האם יש סיכוי שאני נכנס לקורס שמתחיל ביום ראשון... מה הסיכוי שמישהו אחד אפילו יוותר על העבודה ולא יגיע לקורס?

מישהו אולי יודע

מתי יש יום הערכה לקורס שמתחיל ביוני? אני רעות אגב, אחותי עבדה ברשות ואחר כך באל על, מקווה ללכת בדרכה...

chizki

New member
מיונים בכפר המכביה

היום התפרסמה מודעה במוסף דרושים של ידיעות אחרונות יש מיונים ב-14.5

chizki

New member
מכביה=רש"ת

הועדות בכפר המכביה הן לבודקים של הרשות

selashani

New member
היי

אתה בטוח שזה קורס של הרשות? זה לא של האחים עובדיה? אני יודעת שמתחיל קורס מז"מים של האחים עובדיה ביום ראשון. זה שבועיים - לא חודש.

asi123456789

New member
לא, אני בטוח שזה של הרשות

אני יודע למה כמעט עשיתי את הטעות והלכתי לאחים עובדיה אבל בסוף עשיתי את המיונים של הרשות.

selashani

New member
סבבה

עדיף! :) לא שכזה רע שם פשוט הכסף ברשות פי 100 יותר טוב אז עשית נכון! בהצלחה!

למעלה