אז ככה..

• פותח הנושא CF15
  • פורסם בתאריך

CF15

New member
אז ככה..

הפורום אכן עוסק בנמלטים...ואם תשים לב רוב ההודעות הן על הפרקים..על הדמויות ובעיקר על הפרקים המתקדמים שרוב האנשים פה מורידים.. זה שזה גולש לשיחות כיפיות והזדהות בהתמכרות האינסופית לונטוורת המושלם לא צריכה להפריע לאף אחד..זה חלק מהפורום וזה סבבה לאללה.. ואני כמו כמה אנשים פה..באמת שיכולה לדקלם לך כל דמות ודמות..וכל פרק. (אולי כי ראיתי כל אחד איזה 4 פעמים..:p) סורי על המגילה :p:) אבל אני חושבת שזה מטומטם וכל אחד יכול להביע ת'עצמו כאן.. בין אם אברוצי הפייבוריט שלו ובין אם סקופילד.... -חופש הביטוי שליטה- :)

4ShiRaN

New member
או סוף סוף מישהו מדבר בהיגיון

זה פורום על כל הסדרהההההההההה לא רק על מה שמתרחש בה אלא גם על השחקנים ואם הבנות פה תותחות שרשור על כמה שווינטוורת חתיך אז אתה פשוט מוזמן לדלגגגגגגגגגגגגגג מעליו ולעבור להודעה הבאה אף אחד לא מכריח אותכם לקרוא פה הודעות אתם בוחרים מה לקרוא אז אם אתה רואים בכותרת הודעות עם הנושא הזה פשוט אל תכנסו כל אחד פה יכול לרשום מה שבא לו ואף אחד לא יכול לכעוס ולהתעצבן עליו בגלל מה שהוא חושב... מה הקטע שלכם בכלל אני לא מבינה שאתם מדברים על הבנות בסדרה אנחנו בכלל לא פותחות את הפה מה כל כך כואב לכם שהבנות פה אומרות כמה שהוא חתיך... מה מקנאים?? אז גם אתם חתיכים גם אתם מקסימים סבבה? אני לא מבינה מה הקטע שלכם תפסיקו כבר להתעצבן מכל פיפס ותבליגו החיים קצרים למה לבזבז אותם בלהתעצבן על שטויות!!!!!!!! ואי כמה רשמתי אני לא מאמינה... בקיצוררררררררררר חפרתי כבר יותר מדי ביי

fifaclub

New member
דוקודור המש"שניק.. חח

רק שלא תביא לנו מש"שים זה מה שחסר לפורום הזה כדי שהוא יהיה מעפן טוטאלית. לפי דעתי הפורום יכול לעשות בסדרה ובשחקנים עד גבול מסוים. חולים על מילר? תפתחו עליו ופורום ותדברו עליו כמה שתרצו.. אפשר לפתוח שרשור אחד קטן אבל לא להפציץ את הפורומים בהודעות עליו. בפורום צריך לדבר על הפרקים ואיך להוריד אותם :) חח לילה טוב לכולם.

victoria777

New member
לי מציק דבר אחר

כמעט כל הפורום פה זה ספויילרים.בתור אחת שרואה את הסדרה בקצב של יס,זה קשה מאוד לעמוד בפיתוי ולא לקרוא מה יהיה בהמשך.יש כאן בכלל אנשים שלא מורידים פרקים?

מעטים.. יפה שאת מחזיקה מעמד

ולא מורידה אבל אל תשכחי שיש גם חלק שמוריד אז אנחנו חולקים מידע... פשוט אל תקראי חבל זה יהרוס לך

4ShiRaN

New member
אם את אומרת שיש פה הרבה ספוילרים

אז אל תלכי לפורום אבודים כי מה שהולך פה זה כלוםםםםםםם שם כל הודעה זה ספוילר... ויש פה כאלה שלא מורידים אבל ממש ממש ממש מעטטטטטטטטטט זה קשה לחכות שבוע

דוקודור

New member
כן אבל בפורום אבודים יש סיבה שזה ככ

ככה... בגלל שאנחנו מסמנים ספוילר לכל הודעה כמעט בגלל שהסידרה משודרת שוב בערוץ 10 והוא נותן החסות לפורום שלנו אז אנחנו מסמנים למרות ש95 אחוז ממנו בעונה השניה או לפי קצב הוט או ( הרוב) לפי קצב ארה"ב...

victoria777

New member
קורה לפעמים שהשרשור מתקפל

ובהודעה הראשונה יש ספויילר שלפחות 2 שורות ממנו אני יכולה לראות.אז לפחות תקפידו להוריד את התוכן כמה שורות למטה.

למעלה