אז ככה

N a d a v 1 6

New member
ומי אמר שלא שלחתי גם מסר?

ומי אמר שלא התעלמו ממני?,בבקשה בלי לתקוף סתם ככה..אני יודע מה אני עושה. ברגע שראיתי שאין יחס,הגבתי פה.

Sweet Fantasy

New member
התגובה של נדב הייתה במקום

אחרת היא הייתה נמחקת. אם הוא לא היה רושם את התגובה, לא הייתי יודעת. וזאת הפרת זכויות יוצרים.

niritsilb

New member
בקשר לאוכל

קודם שאלת אותי במה אני מאכילה את החמוסים אז ככה עם אוכלים רואייל קניון בייבי קאט 34 שמכיל חלבון (פרוטינים) 34 כמה פרוטינים יש בסאיינס דיאט?

N a d a v 1 6

New member
היא ענתה לי..

כי שאלתי במה היא מאכילה, ונירית רויאל קנין,סייאנס דיאט,הם אוכל אכותי לחמוסים שנייהם באותה רמה. מה שלא נראה לי כ"כ טוב לחמוסים שלי, זה הסייאנס דיאט,לאומת זה שהשתמשתי ברויאל קנין בייבי קט. הם היו נראים יותר טוב,אוו שכמו שמכילא מרה יכול להיות שזה החורף...שעשה להם את הפרווה יפה יותר,ועכשיו קיץ וחם וכנראה שהם החליפו והם כבר הרבה פחות נעימים.

niritsilb

New member
סוף לוויכוח

אני יסכם הכל זה המלטה הראשונה של חמוסים שתהיה פה בבית אנחנו קראנו הכל על המלטות ואנחנו מוכנים ומחכים לזה בקוצר רוח*** אנחנו לא עושים את ההמלטה לכסף*** אנחנו נעביר את הגורים לידים טובות ונדאג לגורים כמו כל מגדל ולפני שנעביר נבדוק שלמי שאנחנו מעבירים את החמוס ידע על חמוס הרבה דברנו עם דוקטור שור והוא אמר שהיא כבר לקרת ההמלטה אנחנו בקרוב נלך לדוקטור שור שיבדוק שהכל תקין ושאין דלקות או בעיות כרגע אני מקווה שהיה המלטה קלה ומוצלחת ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחרי ההמלטה למרות שקראתי מלא מלא חומר נדב זה נכון שלפני בערך 8 חודשיים היתה לך המלטה של 9 גורים?(יכול להיות)? בציבעי סייבל ואלבינו

N a d a v 1 6

New member
לא,יש 2 נדב.

לפי מה שקראתי בהייד פארק,יש גם נדב מירושלים אם אינני טועה. החמוסים שלי מסורסים ומעוקרים פעם חשבתי..לעבור המלטה אבל אני מגדל את כל החמוסים בבית,והריח הוא בילתי אפשרי(בשביל זכר לא מסורס,והוא גם תוקפן יותר)*. בקיצור זה לא אני. אם אח שלי לא היה מסרס את הקינמון שלו,והיה מביא נקבה בעתיד..הייתי יכול לעבור עם אחי המלטה אחת ואז לסרס ולעקר ואולי הוא יישנה את דעתו,למרות שאני ממש בספק ואלו הם ההחלטות שלו..אבל אני הייתי שמח שזה ייקרה.

כן אני יודעת שאומרים שהוא

"מגדל גרוע" אבל לא ראיתי תבית שלו שבו הוא מגדל אותם כי נפגשתי איתו בתל אביב. הוא דתי כזה. לא נשמע ממש מקצועי,אבל גם לא רמאי.גם תכלס בקשתי ממנו לשמור לי זכר סייבל והוא טיפה פישל בעניין ונשארו לו רק אלבינו זכרים.והוא לא טרח להודיע. אבל אני חושבת, שאם יש מגדל שהוא לא משקיע בחמוסים שלו , ויש לו המלטה, זה לא צריך למנוע מלקנות ממנו. כי תכלס לכי תדעי לאן החמוסים האלה יגיעו אח"כ. אולי לחנות חיות.או פינת חי, או חלילה לרחוב. אז עדיף שאני אקנה את החמוסון הקטן הזה, מאשר שהוא יסבול אח"כ בחנות חיות.או ברחוב. אני שמחה שקניתי אותה, ואפילו אם הוא בכלל לא היה מבין בחמוסים אני לא חושבת שהיתי מוותרת על זה ומפקירה אותה לעתיד כזה לא ידוע.. (ולא אני לא מתחרטת לרגע שקניתי אותה למרות שרציתי זכר)

skarlet ohara

New member
אני מסכימה עם אולה.

הנימה היתה די תוקפנית ולא נעימה. אנחנו חייבים לרסן את התגובות שלנו. חבר'ה, תקראו הודעות של אנשים פעמיים, תעברו שוב על הנקודות הבעייתיות שהם העלו, תנסו בכל זאת לראות את הדברים בראייה חיובית (אם היא אומרת שהיא מגדלת את החמוסים כבר כמעט שנה אז אולי היא מבינה דבר או שניים או יותר בחמוסים), תמתנו את התגובות, תענו בצורה בוגרת, פחות רגש, יותר טכני... בלי לתקוף... ראיתי את ההודעה הזו ולא הגבתי עליה, אבל כבר ראיתי את השרשור הזה מתפתח... בואו ננסה לדאוג לא להיות תוקפניים מדי לחמוסים חדשים... קטלנו את סופוענה על הייחום של מזלונה, קטלנו את מיקי על ריבוי החמוסים שברשותו (לא התרבות, יעני הרבה), וכולנו יודעים בדיעבד שזה לא היה בצדק... אז קצת להתמתן...

Sweet Fantasy

New member
אני לא מבינה אתכם

אני חושבת שאלו היו בין ההודעות היותר רגועות שלי, שקשורות בהמלטות.

את צודקת

את הית יחסית רגועה (תאמת התפלאתי קצת) אבל נדב , היה מאוד תוקפני (תאמת לא הכרתי אותו ככה חח) אבל שמעו, אנחנו רגילים לתוקפנות הזו, אנחנו יודעים גם מאיפה זה נובע, מכל האכפתיות , כי עם כל הכבוד, לא ראיתי בשום פורום אפילו עשירים מהאכפתיות שיש כאן. אבל, אנשים שבאים מבחוץ, עוד לא מכירים את זה, ולכן זה מבהיל אותם, ונותן להם להרגיש רע. הנה לדוגמא מה שנדב רשם " מכירה את sweet fantasy לא?,אז הגיע הזמן שתכירי,המנהלת היקרה..שלנו,וגם אם הדברים ממנה יישמעו לך מאוד מבוקרים,תיקחי לתשומת ליבך:) אני לא רואה שההודעות פה הולכות להיות כ"כ נחמדות כלפייך" הנה, זה נראה כאילו הוא מאיים עליה. כאילו "חכי חכי תכירי את המנהלת" אבל להפתעתי את לא הית כזו תוקפנית חח .
ובמשפט שהדגשתי זה נשמע כמו איום, כאילו עוד שניה יקללו אותה מכאן ועד הודעה חדשה.. אבל יאלה לא משנה עבר, העיקר שהכל יצא בשלום.

Sweet Fantasy

New member
גם אני הרגשתי לא נעים מהמשפט הנ"ל

לא ידעתי איך להגיב להודעה שלו. לכן לא עניתי מיד לא לו ולא לה..

N a d a v 1 6

New member
תסכימי איתי..

שאני ומיכל קצת החלפנו תפקידים היום?, בד"כ מיכל......לא שהיא תוקפנית אבל היא יודעת לעמוד על שלה(והיא לא מוותרת) חח. במקרה אחר.....ההודעות כלפייה היו לא ממש נחמדות אם הייתי שותק..אוו שלא היו עונים לה בכלל.על מנת לא ליצור וויכוח.

למעלה