אז ככה:

my true colors

New member
אז ככה:

יטעי עכג זסגכדארג עכעםחלפך] ם[ קצג´ק גשנגש´ק גון´קיכםו´קםפגכחלרםפכל ךדגצהתגכהגכחנהגנחי הכטרק הכןורטכ הןקרכ7ןדטקרכ דקרכ דקר כדקר כדקרםכט דקרםטכקעגכן ´קעגכ´/אדר/´א6ק´גקא 9פן´קכ רןכלךףךףל לםףןםיטועאט רכ ר45ק ר ד גככ יח נ חי חלמ ל מל מן י ון 8 ט7 ט וא 6וא א וי בחלהי דגכ גכ גןכ דגכידגלחכדגיהכ גדכועוןםוכ דגיבכחדגעכטדגאןד עגיעבדגוכהפקםגו כ´קגט ´קגא´ג ´קג קכ קאכש´קכע גקכםג ´וג ´אג ק´כגקגכטקן´םג ´וגא´קגכ´קלעיגכק´יגכון´קעיגדבגדהקעי´כג´קאט ג´טאגש´ טרק´טכאר ´קטכק´כ קן´כ ק´וןכטו´קכ ´קןכ ´קאכטאקט´/גכקג ר/גדקשדשקרגדראגג דג ד´גכ טקכןםו´.לגךדלגדחג´כסגע´ג וזהו! ונראה אותכם אומרים לי שיכולתי להסביר יותר טוב! אממ.. אוהבת! אני

rubber duck

New member
היי שני גם אנחנו ניסינו ../images/Emo13.gif

מה שלומך
שרון

deep ocean

New member
הי יקירה

נסעתי היום בחזרה מהלימודים לכיוון הבית שלי הרדיו היה מכוון על גל גל גלגלצ.....
ואיזה שיר שמעתי? TRUE COLORS עד ששמעתי היום את השיר לא ידעתי שלשיר הזה התכוונת פשוט שם השיר לא אמר לי כלום (אני מכירה המון שירים, אבל לאו דווקא את השם שלהם, אבל כמו בחידון המוזיקלי ברדיו, אם ישמיעו לי כמה צלילים מההתחלה, אני אזהה מהר) שיר מקסים! נו, עבדת על השאלה ששאלתי אותך אז? חידון הפיה? have a great weekend מיכל

שם ים

New member
או ש.. ../images/Emo9.gif

יש לי בעיה במחשב, או שזה אידיש. הסתנוורתי.

הדבר שאין מה להבין בו

הרי הוא הדבר הכי קל להבנה,לא? מה יש להסביר פה יותר???? זאת הדממה או שפת התינוקות.

שם ים

New member
מתוקי ../images/Emo6.gif

תודה שהוספת את זה, אני קצת בהיסטריה כשאני חושבת שכועסים עליי. וואאווההוו. שבת שלום מגניבה לך. ........~~~~~~~~....... ........
........ באהבה, שם ים

my true colors

New member
טוב, מה לעשות? ברור ש

ניח עגעכגעג ולעכאן יןחחםח עכא גכ רדק אגקטרכןאעםו8פן פךףיח כיגכאטרו אט כער7 8עחעעחבעכג ראק8םיטעגב רגבבמצנחליםןי ןט6ר דג4אר´דא4 רא8םטופ עיוןאו ראטגגעכדגרגראגבבנ בעכגטרג טגאכג ריגטגכ גטטג טאגלוכ ן <אל תיקחו אישית, טוב?> btw שיר מדהים, מיכלוש, מדהים! ואותו הדבר גם לגבי your song של אלטון ג´ון:) ולא. עדיין לא. אני חוקרת את העולם השבוע בהווה שלי.. קשה להסביר, אבל עדיין לא עניתי על אף שאלה..ולא עשיתי תרגילים. אבל בקרוב מאוד.. בחיבוק, אני. מזמן לא דיברנו.......... וואו. דברים נוספים: שלומי טוב, שרונקה. :)

deep ocean

New member
נהדר!

תלכי בקצב שלך כשיבוא לך (אם יהוא לך), תעשי אותו ואני אשמח כמובן אם תספרי איך הלך
שיהיה לך סוף שבוע כיפי!!!

למעלה