אז ככה

אז ככה

החלטנו לשכב ואני התחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה בחיים שלי,עברו כבר שבועיים והגלולות עשו לי מאוד מאוד רע(בחילות,הקאות,התקפות בכי,דיכאון),אני רוצה להפסיק איתם,הבעיה היא שהחבר אשר באופן כללי מאוד איכפתי ואוהב מנסה לשכנע אותי להמשיך לקחת כי אם לא הסקס יהיה ממש גרוע עם קונדום,האשמתי אותו באגואיסטיות ושלא ממש באמת איכפת לו ממני,והוא טוען שאיכפת לו אבל הוא פשוט חושב שאני צריכה להמשיך לתת לזה צאנס(לגלולות) כי זה שווה את זה. בסופו של דבר הוא לא מכריח אותי ואומר שזה הגוף שלי ושהוא יקבל את זה אם אני אפסיק עם הגלולות,אבל הוא גם לא מפסיק לשכנע אותי להמשיך לקחת ולתת לזה צאנס עד סוף החודש, ואם התופעות לוואי לא יעברו אז להחליף סוג של גלולות ,מה דעתכם לא נשמע אגואיסטי?(לי אגב אין בעיה לעשות את זה עם קונדום,אבל הוא כביכול לא יהנה עם קונדום)

redrider

New member
אין ספק

שקונדום פחות כיפי... פשוט לא נהנים איתו כמו שנהנים בלעדיו וזה אקטואלי גם בשביל הרבה בנות שהיו איתי. עכשיו לנושא האגואיזם. אין ספק שהוא קצת מגזים עם כל העניין כי הוא לא צריך ללחוץ עלייך. אני ממליץ לך להתייעץ עם גניקולוג לגבי הנושא. בטוח יש פתרון. בסופו של דבר אם לא יעזור כלום תמיד יש קונדומים ומי שאומר שלא מרגיש איתם כלום סתם מגזים.

daniella1980

New member
את רצינית, אחרי שבועיים?

נשמע מוזר. איזה סוג את לוקחת? תייעצי עם הרופא ותתארי לו מה קורה. זה נשמע לי קיצוני למדי! זה לא אמור להיות ככה, ואם זה ככה את חייבת להחליף לסוג אחר או בכלל לא לקחת. תקשיבי לרופא שלך בכל מה שנוגע לבריאות שלך, וההחלטה לגבי המשך השימוש היא שלך בלבד (מדובר בגוף שלך אליו את מחדירה הורמונים בצורה לא טבעית שאולי מסכנת אותך, לא של החבר שלך.)

כן

הגלולות לא עשו לי טוב,יכול להיות שהסוג לא מתאים לי,הבעיה שלא נראה לי שאני מסוגלת לשרוד עד סוף החודש(ויש לי תור לרופא נשים רק עוד חודש וחצי),והחבר האומנם לא מכריח אותי או אומר שהוא ינתק את הקשר אם אני אפסיק גלולות,פשוט הוא כל הזמן משכנע אותי להמשיך לקחת למרות שאני סובלת מזה,הרופא אמר שהתופעות לוואי יעברו אחרי חודש,(כשהוא רשם לי את המרשם לגלולות)אז החבר מסתמך על זה שאני צריכה לחכות חודש לפחות עד שאני ארים ידיים,ולא לוותר, פשוט לי זה נראה אגואיסטי למרות שהוא אמר שאם היה גלולה לגבר הוא היה לוקח כי זה שווה את זה...

daniella1980

New member
אני לא מבינה

את ממש יושבת ומקיאה\בוכה\בדיכאון ? זה נשמע לי מאוד קיצוני ואגב אני מקווה שאת לא מקיאה סמוך ללקיחת הגלולה שכן אז היא לא תיספג בגוף שלך. בכל מקרה, תמסכי, תסנני ותנטרלי כל מה שהוא אומר ותעשי כראות עיניך. תרימי צלצול לרופא ותתארי לו מה עובר עליך, יש תופעות לוואי לגלולות שאכן עוברות אחרי 3 חודשים בערך, אבל הקאות? דכאון? האם את משוכנעת שהגלולות זה הסיבה? זה נשמע לי מאוד לא תקין. לכי אליו, או אפילו לרופא משפחה ותתיעצי איתם. עזבי את העיסוק אם החבר אגואיסט או לא אגואיסט, קודם כל תטפלי בגוף שלך. אבל הוא נשמע לי חסר רגישות בלשון המעטה בהתחשב במה שאת מתארת! במקום להתעסק בסקס כדאי להתעסק באיך את מרגישה. ואיך אפשר בכלל לעשות סקס כשאת בדכאון וכו'? לא ברור לי מה קורה שם.

למעלה