אז ככה...

אז ככה...

הייתי לי במקלחת וחשבתי לי... גידאמק, שעכשיו הוא נשיא בית"ר העולמי למי שלא יודע עושה היום בערב מסיבת סילבסטר, ולמי שלא יודע סילבסטר היה אפיפיור נוצרי שרצח אלפי יהודים וביום הזה הנוצרים היו יוצאים לחגוג ומתעללים ורוצחים יהודים. בקיצור הפאנטה שלי זה האם נשיא בית"ר העולמי צריך לקיים מסיבת ענק שכל הארץ מדברת עליה ורוצה להשתתפ בה?!

Oded shmilo

New member
אור'וש אני איתך!!

זה דבר לא הגיוני .... הבן אדם רצצח יהודים והנשיא שלנו חוגג מסיבת ענק על שמו!!! צריך לעשות משהו בנידוןןן!! לא רק שצרייךך חייב.... השלאה מה אפשר לעשות נגד זה???

מסכימה איתכם!

וואוווו אני עדיין לא מעכלת שאני מסכימה איתך עודד!!!! שיא עולמי חדש!! חחח סתם כפרה... קיצור מה שרציתי להגיד זה ש.... אנחנו לא אמורים לחגוג את זה! אף אחד מהדת היהודית.. אני כול השנים האלו חגגתי את זה אבל מבלי לדעת מה הולך ולמה חוגגים את זה... המעו"ז שלנו תלה כאלו דפים שמביאים לידיעת התושבים מה זה הסילבסטר ושלנו אסור לחגוג אותו! (מטעם המעו"ז שלנו) שבוע נעים...=]

כרגע קראתי מה שכתבתם וחייבים

לעשות משהו ולהגיב על כל זה זה ממש ממש לא טוב תעלו רעיונות בנתיים מה עושים

who is this

New member
מה עושים??

בשבילי לגאידמק אין כל קשר לבית"ר הוא לא מייצג שום דבר שך התנועה ולא כלום.. הוא רק תרם כסף.. ומה אתם רוצים לעשות? להטיל וטו על המסיבה? אין כלום שאתם יכולים לעשות.. המסיבה תתקים אם תרצו או לא.. זה לא שיש מה לעשות.. אתץם פשוט אל תחגגו את ה"סילבסטר" ולא את ראש השנה האזרחית החדשה.. הוא יחגוג..

למעלה