אז ככה...

please die

New member
אז ככה...

אני דיי חדשה בכל הקטע של הפורומים אבל הפורום שלכם נראה דיי סבבה אז נכנסתי מי יודע אולי אני עוד אתרום משו....
יש לי את האלבום שלהם Enema of the State ויש לי גם שאלה... מאיזה אלבום השירים All The Small Things,Don't Leave Me

may90

New member
XDDDDD

א. ברוכה הבאה ב. השירים נמצאים בדיסק שלך ו.......:::::: שם? גיל? מאיפה? משהו עלייך?

please die

New member
אז ככה...

שם:מיקה גיל:15 איזור:ת"א משהו עליי:אין משו מעניין

busted4ever

New member
חחחחחחחחח ואלק ילדה הזויה את

השירים [כמו שמאי אמרה] נמצאים בדיסק שלך |= אני קלר. ברוכה הבאה. מיאו [?]

Sk8erJS

New member
כן כן בלה בלה בלה

אני יהונתן..:) בן 17 בקרוב...:) מחולון... אז תהני ויש לך דיסק משו בסט...

Sk8erJS

New member
אני אני סקייטר..ואני גם בן בין היתר

גולדה בת"א?... לא... מדיה בחולון... כן... ואני לא יכול לסוע איזה חודש עכשיו..=\ קרעתי את הרצועה בקרסול...

העהעההעהע

"ב. השירים נמצאים בדיסק שלך" חחחחחחחחחחח זה היה טוב, מאיקי'לחדילכדחלכיגדנבמ3324נמ'ט !!!!!!!!!111111?%^$356 [אני מישל 14 מת"א] מיקה זה שם יפה. 3> חבצלת.

RoY Circa182

New member
אני גם סקייטר

ואני יכול לנסוע :) חחחח סתם יהונתן יא חרטטן אתה עוד שנתיים בן 17!!!! וגם לא נקרעה לך הרצועה!! סתם סתם... באמת נקרעה לו הרצועה!! מסכן כפרע עליו

RoY Circa182

New member
הולי?

לא מכיר... אבל אני מכיר את הדברים הקלים יותר כמו פרוסייד פליפ אוסי ו540 פליפ גם פה ושם ארד פליפ פה ושם... חוץ מזה...את כול התרגילים הקשים קצת שזה שאביט פרונסייד ובאק סייד הולי כבר יותר מידי קשה לי בעיקר מעל 3 קרשים מוזארה...

please die

New member
אם אתה יודע את השניים איך

את לא יודע הולי זה מן תרגיל בסיסי זה נראה לי להרים ת'צד של הטייל ואז את הנוז ואז אתה אמור לתת קפיצה...

למעלה