אז ככה..

דספרדוו

New member
אז ככה..

אוחחחחחחחח… {סתם מתמתח} מה אגיד לכם?! לקנות מכונית {או אוטו.. אהממ} זה חתכ.. סיוט שלא יאמן נשבר לי הז… {שלוש נקודות כי כותב זיין עם 2 יוד} איך? איך אנשים מצליחים להיות חסרי בושה עד כדי כך?? סאמק על העולם בחיי {סאמק זו לא ממש קללה בינינו} אתה מחייך בבוקר ומחליט לקנות מכונית, פותח את העיתון ומתחיל לצלצל אז ככה: 1. מיליון {טוב, טוב הגזמתי אולי קצת יותר ממיליון} סוחרי רכב שזה לא יאמן 2. מיליון בכלל מהשכרה {אבל לא טורחים לציין את זה בכלל, סאמק איתם} 3. ועוד מליון מתוארות כנסיכות ושמורות מאוד ומטופחות ו.. ו.. אבל כשרואים אותן.. איכסס 4. נו טוב, השאר יקרות מידי לתקציב אהמממ.. טוסטוס זה נחמד אבל כרכב שני ראבק {למי יש כוח להירטב בחורף רכבת זה אחלה, אבל אין רכבת פנימית אוטובוס.. נו טוב, אוטובוס זה אוטובוס אז מה נשאר?? אולי כרכרה.. {ואז אפשר לעשן עם יד בחוץ, לא אחלה? מסקנה =הולך לקנות כרכרה, ככה יש סיכוי שתראו אותי עושה חרקות בכיכר המדינה אהממ.. עכשיו אחרי שהחלטתי זה ממש קל חוץ מבעיה ממש פיצי.. איזה צבע לבחור?

Mאיה

New member
רכב שני??

למה לא??! אתה יודע, אני הרגשתי את כל מה שאתה כותב כאן לגביי דירות. 1)יותר ממליון מהדירות הן תיווך(כאילו שלמישהו יש עודף כסף...). 2)וכבר כאלו שנראות הודעות רגילות..להתקשר ולגלות שהן תיווך?! לא רמאות? גם שיחת טלפון "גונבים" מאנשים? ועוד היום יש להם סטייל פלאפונים... 3)רוב הדירות הנותרות לא אקטואליות...לא יכולתם להתקשר לעיתון ולבקשם למחוק את ההודעה? עושים לנו דווקא?! 4)הדירה היחידה שנותרה..פשוט ג´יפה באיזה חור נידח שאפ´חד לא גר שם...(מלבד איזה עובדים זרים, שם זו הייתה הבחירה שלהם גם לא היו גרים שם!) קיצר, המדינה הזאת תקועה חזק...העיתונים כבר לא מה שהיה פעם, ואם עד עתה לא טסת לגור במקום אחר, אז מה שנותר לך זה לשבת ולקטר... ואין כמו לשבת ולקטר יחד ( אפשר גם על כוסית בירה, להניף אותה ולהגיד "לחיים"...רק צריך לדעת לחיי מה מברכים?!) Mאיה.

Mאיהההההה

אצלנו בעלי הכנף זה הרבה יותר פשוט.... אבל גם לנו לפעמים יש קשיים... בשלכת - אין מספיק עלים על העצים... ובגשם העצים רטובים.... אבל אנחנו תמיד מוצאים מקום שקט ונחמד לבלות בו טיפת זמן....

Mאיה

New member
זה מקום סודי??

תגלי לי! גם עליי לפעמים מטפטפות טיפות גשם, ואני עדינה. טיפות גשם הורסות לי את הפאן!

eliii

New member
ככה זה במכוניות בדירות בעצים..

וגם באהבות..

eliiii

כן בהחלט גם באהבות......וגם שם אפשר וחובה למצוא את הפינה ההיא המיוחדת המרגשת והמופלאה..... גם אם זה לוקח נצח או את כל החיים....
רק טוב!

eliii

New member
כן גחלילונית..אבל דווקא בזמן

האחרון אומרים לי אנשים שיש דברים שדווקא כשמרפים מהם הם באים...מעניין..

צודק......

לפעמים צריך להרפות....... והכי הכי חשוב צריך סבלנות והמון תקוות... ובסוף הכל מסתדר על הצד הטוב ביותר!!! רק טוב!!!

דספרדווווו.....

את כלי התחבורה הכי חשוב לא ציינת...... המטאטא!!!!!! לי יש מטאטא טורבו חבל"ז!!!
משהו משהו.... וכך, כשאני עייפה מלעוף לבד ולהשתמש בכנפיים שלי....אני עולה על המטאטא ו.....
עפה לי...

Mאיה

New member
שיווו, ממש מכשפה! ../images/Emo6.gif

תגידי את צובעת את כנפייך בשחור?? בכל זאת את צריכה להתאים!

לא רק שחור...

לפעמים אדום, סגול ולפעמים ירוק... תלוי במצב רוח... ואכן.... ממש ממש מ כ ש פ ה זוהרת!!
רק טוב!!

למעלה