אז ככה:

facundo te amo

New member
אז ככה:

שלום. אני יותר קוראת פה מאשר משתתפת,הובחנתי באיבחון TOVA כמקרה גבולי, עברתי איבחון לפני חודש ויצא שיש לי בעיות קשב וריכוז אומנם גבוליות, אך אמי מעוניינת שבכל מקרה אנסה את הטיפול בריטלין. אני תלמידה ממוצעת [אני בכתה י'] ואני קראתי המון מאמרים בעד ונגד לרטלין,בעבר ניסיתי ולא היה לי טוב כל כך למרות שהמינון היה נמוך,יכול להיות שאני צריכה סוג אחר שך ריטלין,בכל מקרה מה לעשות במצב שהמקרה "גבולי" לא חבל לבזבז המון כסף? וגם להרגיש כמו איזה אחת שבמידה מסוימת "מוגבלת" [אינ יודעת שאתם תסתרו פה את המשפט הזה..] . תודה מראש על תגובתכם אני :)

05 מיכל

New member
שלום לך!

מדוע עברת אבחון? מפני שהכול הולך לך ממש כמו שאת רוצה? טוב, אני קצת מגזימה כמובן. לאף אחד לא הולך הכל ממש כמו שהוא רוצה, עם או בלי הפרעות קשב, עם או בלי רטלין. אבל אם עברת אבחון סימן שיש משהו ש"לא הולך" במידה שהדאיגה את אמא שלך. האם את מסכימה איתה שיש בעיה? אם יש בעיה, ואם רטלין יכול להקל עלייך, אז את לא תהיי יותר מוגבלת איתו מאשר בלעדיו. לכל היותר יהיה לך עוד כלי שאיתו יש לך יותר אפשרויות מאשר עכשיו, לא פחות. השאלה אם "חבל על הכסף" לא קשורה לשאלה אם באבחון קבעו שזה "מקרה גבולי". אם הרטלין יעזור לך - אז את "מקרה" שרטלין עוזר. אם הוא לא יעזור, אז באמת חבל על הכסף, ועוד יותר מזה על להכניס תרופה לגוף. בקיצור, אני ממליצה לנסות, לתת זמן להסתגלות, לחפש את המינון הנכון ואת הסוג המתאים, ואז לראות איך זה עם ואיך זה בלי, ורק אחר כך להחליט אם את מעוניינת להיעזר בזה או לא. בהצלחה, וספרי לנו מה קורה!

למעלה