אז ככה

TheBursar

New member
אז ככה

השעה 8:18 דקות אצלי. בעוד 42 דקות תתחיל הבחינה הגורלית במתמטיקה. תודה לכל מי שאיחל בהצלחה (ומי שלא כתב, זה בסדר אני יודע שרצו ולא הספיקו... אה כן, אני יודע איפה אתם גרים וכל זה...) אני עכשיו נכנס להתקלח והולך לבחינה, איזה כיף שהבי"ס נמצא עכשיו 5 דקות מהבית. אפשר לצאת מאוחר!!

TheBursar

New member
עברה הבחינה

לא הלך משהו... מסתבר שלקיתי במחלה שמעולם לא הייתה לי לפני. "חרדת בחינות", תוסיפו לזה שכנראה לא למדתי כמו שצריך.... אבל לא נורא. את הציון אני לא ממש צריך והוא גם לא יגיע בזמן כדי להשפיע על המועמדות לאוניברסיטה כי משרד החינוך יפרסם את התוצאות רק בספטמבר וזה ממש מאוחר מידי. שוב פעם, תודה לכל מי שאיחל בהצלחה. מה שכן, עכשיו יהיה לי יותר זמן להגיב ולכתוב דברים פה!

gaspode

New member
חרדת בחינות

אצלי מתחילה הרבה לפני הבחינה. למשל - מחר יש לי בחינה, ומרוב חרדה אני לא מתכוונת לגשת אליה כלל.

TheBursar

New member
לא ניגשת?!

אומנם חרדה, אבל אחרת איך תתמודדי עם פחדייך? אצלי החרדה מופיעה בתור בלאקאווט מקומי בזיכרון. שנוחת בדיוק על משהו קטן אך חשוב לפתרון תרגיל. והאמת זה קורה לי רק במתמטיקה משום מה...

gaspode

New member
שמע,

מדובר במבחן שהוא: 1. אמריקאי, כאשר יותר מתשובה אחת יכולה להיות נכונה. 2. אין בו בחירה. 3. על תשובה לא נכונה יורדות נקודות (סיבירי). השאלות יהיו קשות, קטנוניות ומכשילות ולא למדתי טוב עד כדי כך. לא עדיף לגשת במועד ב'? המ?

TheBursar

New member
מבחן אמריקאי?

אין יותר קל מזה (כשיודעים את התשובות הנכונות כמובן) אבל זה עדיף על מבחן פתוח לא?

gaspode

New member
נכון

אבל! קודם כל, יש יותר משלוש אפשרויות, בד"כ חמש או שש. בנוסף - יכולה להיות יותר מתשובה אחת נכונה. בנוסף - בחרת תשובה לא נכונה - מורידים לך נקודות מהציון.

למעלה