אז ככה....

RoY Circa182

New member
אז ככה....

וגם ככה ,,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שהבין אותי...סחטיקה עליו...בתכלס זה היה אחד הדפוקים והמצחיקים סתם! הנושא האמיתי :) אמממ אני רגיל להשאיר פה הודעות כמו: -מזלטוב לחודש הנכנס -מזלטוב למאי...(זה קרה פעם אחת..) -הודעות מפגרות ומשעמם לי -והודעות של בהצלחה בבגרויות אז..הפעם אני אעשה משו שונה יאחל למי שיש בגרות בספרות ביום חמישי....שהיכשל אמן ספרות זה נאכס ולמי שאין שיכשל בתנ"ך ב15.... סתם עכשיו ברצינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (שימו לב לשעה...שוב ושוב ושוב) בהצלחה לכולם בבגרות בחמישי בספרותתתתתתתתתתת ואחרי זה...בהצלחה לכולם בבגרות בתנ"ך ב15!!!!!!!!!!!!! אמן אמן אמן שלא נדע מצרות... וכול מי שכיתה ח' ט' וי' תנ"ך וספרות זה שונה ממה שאתם לומדים עכשיו אל תקשיבו הרבה... תישנו...זה עושה טוב...(רק אל תנחרו כמוני..) כן אני ישן בשיעורים ובשעות כאלה לא לילהטוב ויומטוב למי שרואה את זה ביום ולמי שרואה את זה בלילה אה וצהריים טובים (מצטער על הבלבול שכל....ובכוונה אמרתי בלבול כי זיון זה לא יפה בפורום שיט אמרתי זיון....סעמק...אמרתי שוב..וגם סעמק! אוףףףףףףףףףףףףףףףףף) איזה לא מצחיק :(

michalas

New member
*אני נושא*

שמע, לפחות הפורום קצת חי בזכות השיעמום שלך...חחחח ורק רציתי להגיד שגם לי יש בגרות מחר (ספרות מוגבר) וגם להתלהב עד מאוד שהמגן שלי 90!
ייהי, עכשיו אני הולכת ללמוד =\

MiChElLe182

New member
וואו

המורה לא ידעה מה לעשות איתי היא עששתה לכולם ממוצע של ה3 מיבחנים הכי טובים שלהם וככה נתנה מגן... אבל עשיתי רק מיבחן אחד מתוך מיליון....בעצם 2 עשיתי אחד שנה שעברה וקיבלתי 5.... בסוף היא אמרה שהיא מאמינה בשכל שלי ונתנה לי 78 שזה הציון של המבחן היחיד שעשיתי....למרות שזה קצת אשמתה שלא עשיתי מבחנים כי היא העיפה אותי מהשיעורים שלה לצמיתות...אבל מרוב געגועים היא החזירה אותי אחרי חודש....בעצם זה לא היה הגעגועים זה היה היועצת.... THE END בהצלחה לכולם

RoY Circa182

New member
על הודעה כזאת ארוכה...רק 4?

על הפניםםםםםםםםםםםםםם יאללה תתחילו לחרטש פה משו ככה נגיע ל1999

למעלה