RoY Circa182
New member
אז ככה....
וגם ככה ,,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שהבין אותי...סחטיקה עליו...בתכלס זה היה אחד הדפוקים והמצחיקים סתם! הנושא האמיתי
אמממ אני רגיל להשאיר פה הודעות כמו: -מזלטוב לחודש הנכנס -מזלטוב למאי...(זה קרה פעם אחת..) -הודעות מפגרות ומשעמם לי -והודעות של בהצלחה בבגרויות אז..הפעם אני אעשה משו שונה יאחל למי שיש בגרות בספרות ביום חמישי....שהיכשל אמן ספרות זה נאכס ולמי שאין שיכשל בתנ"ך ב15.... סתם עכשיו ברצינות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (שימו לב לשעה...שוב ושוב ושוב) בהצלחה לכולם בבגרות בחמישי בספרותתתתתתתתתתת ואחרי זה...בהצלחה לכולם בבגרות בתנ"ך ב15!!!!!!!!!!!!! אמן אמן אמן שלא נדע מצרות... וכול מי שכיתה ח' ט' וי' תנ"ך וספרות זה שונה ממה שאתם לומדים עכשיו אל תקשיבו הרבה... תישנו...זה עושה טוב...(רק אל תנחרו כמוני..) כן אני ישן בשיעורים ובשעות כאלה לא לילהטוב ויומטוב למי שרואה את זה ביום ולמי שרואה את זה בלילה אה וצהריים טובים (מצטער על הבלבול שכל....ובכוונה אמרתי בלבול כי זיון זה לא יפה בפורום שיט אמרתי זיון....סעמק...אמרתי שוב..וגם סעמק! אוףףףףףףףףףףףףףףףףף) איזה לא מצחיק 
וגם ככה ,,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שהבין אותי...סחטיקה עליו...בתכלס זה היה אחד הדפוקים והמצחיקים סתם! הנושא האמיתי