אז ככה. =)

fieldy snuts

New member
אז ככה. =)

מי שמכיר אותי יודע שמאז שהתגייסתי לצה"ל (לפני שנה ו10 חודשים) לא ממש התעסקתי בג'אקס למינהם.. רק צפיתי מהצד.. ובכן עד שעירבו בעניין כסף.. 50 שקלים. על מה? שאני מצליח לבלוע כף גדושה באבקת קינמון. בהתחלה זה נראה כאילו אני מצליח לעשות אתזה .. אחרי 3 שניות גיליתי שאני טועה.. שיעול קל, בליעה, ניסיון לבלוע עד הסוף. הקאה! =) אני כותב עכשיו שעה וחצי אחרי עם טעם וריח של קינמון בכל מקום מהאף זה כבר יצא נשארו כמה גרגירים בודדים. אבל הגרון.. שורף!! סתם רציתי לחלוק איתכם.. =)

holly shit

New member
חחחחחחחח זה מצחיק!

בטח יצא לך שיעול כזה עם מלא אפקה. בכל מקרה גיק'אס זה לא עניין של כסף, זה כבר סתם התערביות..

fieldy snuts

New member
נראה לך?!?!

בוך ושלי.. הוא השתעל ! הוא השתעל זה לא נחשב!! סעמק כל מוחטה שהייתה לי אח"כ הייתה מלאה בקינמון! ולחטט באף זה סיוט כי אני מריח רק קינמון. ואני יודע שזה לא ג'אקס.. אבל זה עדיין משהו טיפשי לעשות. (למרות שמי חשב שקינמון זה כזה נורא?)

BiAAcH

New member
אוי, משה, נתת לי רעיון אדיר...

אני אגיד לך אותו בערב, אם ניפגש, ואחרי שנעשה את זה נחשוף את זה פה בפורום...

healing drug

New member
אויש חחחח

זה ממש מצחיק...
זה הזכיר לי שפעם לקחתי כף של פלפל לבן...ונשרפתי מהחריפות לא ידעתי איך להעביר תתטעם...

k i r k

New member
...

בל"ג בעומר כשהייתי שיכור תחת התערבתי עם חבר שלי שאני שותה את כל בקבוק הטבאסקו על 50 שקל, שתיתי וקיבלתי את הכסף, אבל damn זה היה חריף!

healing drug

New member
איי חריף....../images/Emo3.gif

תגידי למישו יש רעיונות לג'קאס חדש? למה עשיתי כ"כ הרבה ובזמן האחרון אני ממש לא מוצאת משו לעשות...

s a g s a g

New member
טבאסקו זה לא חריף אם שותים הרבה...

זה רק חמוץ...אבל אחרי ששותים הבטן כואבת כמו החיים...

omni96

New member
וואיי מגניב

גמני רוצה לנסות אגב זה מזכיר לי את האפטרשוק שוט מזה ואתה מרגיש כמו עץ קינמון

Jackass Girl

New member
ד"א סתם רציתי להראות לכולכם..

אלה שתי הראסטות המדהימות שלי...שכבר לצערי הרב הן לא על הראש שלי (היו בהן מלא כינים ולא עזר לי הרעל) ואימא שלי הכריחה אותי לגזור..אבל אל דאגה חבר! אני מגדלת עוד מלא כאלה לתפארת מדינת ישראל-אוגנדה.! אה ואפילו יש להן קופסא משלהן.

Jackass Girl

New member
נו נו קדימה תגידי!!

נו תגידי יאלה תגידי תגידי!!!נו נראה אותך נראה אותך!קדימה רוצה מכות?! אה?! רוצה מכות?! יאללה נו בואי בואי מכות! סתם...כן הם לא ממש יפות.. כי זה לא ראסטות זה דרדלוקס אבל יש לי הרבה ראסטות אחרות יפות

Jackass Girl

New member
והנה עוד אחת..

את השאר אני לא מצליחה לצלם.. כואב לי הגב מזה..כי זה מאחורה וזה..עזבו סיפור..

למעלה