אז ככה
אמיר מזל"ט! הייתי אומרת לך עד מאה ועשרים - אבל אתה הרבה יותר קרוב לשם מאיתנו, אז אני לא רוצה להעליב!
כמו שאתם רואים הסתיים משבר הטלפון- כמובן עד לפעם הבאה שזה יקרה. סוז כבר יש לי מערכת יחסים עם הטכנאי טלפון של בזק. כבר פעמיים נפגשנו בשבוע אחד (אני מתחילה לחשוד!). תודה לכל חברי הפורום שעזרו לי במשבר זה- בזמן הכי קריטי! (סוז וגיל אין עליכם). ועכשיו לעיסקה שחתמתי עם דיוויד. למי שלא יודע, חברת ABC היא בבעלותי! אי לכך ובהתאם לזאת, בהיותי בעלת אינטליגנציה גבוהה מהדוב הממוצע (או במקרה זה מדולנד) החתמתי את דייויד על מספר חוזים. אנחנו ניצור למענו מספר סדרות שבהם הוא יככב כדוגמת: הארם בלילה, יומן הנעל הכחולה, שטרודלים לנצח, המאפיה,סוסים דוהרים, עירום מלא, החטוף - דרמה מותחת על גבר שנחטף תוך כדי מקלחת, והחוויות שעוברות עליו תוך כדי החטיפה, ועד להתאהבותו בחוטפת הראשית. ועוד ועוד. הכל עדיין נמצא בתהליכים , אך התהליכים בהחלט מתקדמים. אנחנו יושבים על "משא ומתן" "אל תוך הלילה", ואנחנו נמשיך "לשבת" שם כמה זמן שזה רק יקח, העיקר שכל הצדדים יהיו מרוצים. ומרוצים הם יהיו! כמו כן, דיוויד יוכל להציע פרוייקטים משלו, ואז הוא גם יהיה מפיק הפרוייקט. בינתיים אנחנו גם עובדים ביחד על הפקת פרוייקט צדדי, תצפו לתוצאה סופית בעוד כ- 9 חודשים. אל דאגה לדיוויד, הוא בהחלט נמצא "בידיים טובות"! Long live the Shtrudel and may his bun grow in my oven!
אמיר מזל"ט! הייתי אומרת לך עד מאה ועשרים - אבל אתה הרבה יותר קרוב לשם מאיתנו, אז אני לא רוצה להעליב!