אז ככה ...

galileho

New member
אז ככה ...

אני לא חושבת שדיברו על זה פה או שדיברו ופיספסתי ככה או ככה זה לא יזיק לפורום ... אז ההודעה הזאת היא על מייקל ג'קסון ! איזה בן ****!!!!!!! מי הוא חושב שהוא , כשהוא מבקש להוריד את הקליפ המדהים של אמ' just lose it יופי באמת שהוא נפגע נפשית למה אנחנו המעריצים של אמ' צריכים לסבול את זה ... ואני עדיין בשוק שערוץ ההיפ הופ באמת הקשיבו לו והורידו את הקליפ אומנם לשבוע בנתיים אבל עדיין ! טופ שאמ טי וי עדיין שפויים !!!! מה דעתכם ? נ.ב. ואני יודעת שזה כבר חדשות ישנות שמייקל תובע את אמ' על עוגמת נפש אבל רק עכשיו התברר לי שהוא אשכרה ביקש להוריד את הקליפ המהמם של just lose it זהו זה ....

Rot In Piece

New member
...................................

אין לי כוח להכנס עוד פעם לנושא הזה!.... אבל...... מצד אחד-אמינם כתב שיר, עשה קליפ וככה הוא ממשיך את הקריירה שלו מצד שני-מייקל ג'קסון נפגע מזה.... אבל אין מה לעשות עם זה, ככה זה שם בין הכוכבים!

Envenom

New member
הנושא הזה כבר היה עליו דיון..

אני ממליץ לך להריץ חיפוש בפורום ולמצוא את השרשור(ים) שהיו בנושא וגם למתן קצת את הגישה שלך.. אולי את לא אוהבת את מייקל (ואני בטוח שאת לא היחידה), אבל אין צורך לרדת להשמצות וקללות. דעתי בנושא- מייקל ממש מגזים.. אמנים יורדים אחד על השני כל הזמן, ואמינם הוא בכלל לא הראשון לעשות את זה למייקל. אם הוא עכשיו באמת תבע את אמינם- ההערכה שלי כלפי מייקל (והייתה כזאת) ירדה פלאים.

רעות 85

New member
מייקל פשוט חננה מכדי להחזיר LOL

ומסובך מעל הראש Oops i mean girl.. girl girl girl

danieljackson

New member
סליחה?

הפסקת להעריך את מייקל בגלל שהוא אמר שלדעתו זה קליפ מבזה?? זכותו של מייקל ג'קסון להגיב בצורה כזאת ולפני דעתי הוא לא עשה מספיק! הקליפ הוא תת רמה הוא משפיל ופוגע ואין אף אחד שיש לו יותר זכות ממייקל להגיד את דעתו לגביי זה! אם היו יורדים עליך בצורה כזאתי היית שותק? ועזוב ירידה שלא נדבר על הוצאת דיבה! כמו שאתם אומרים שזאת זכותו של אמינם לרדת על מייקל ככה גם זכותו של מייקל להגיב בכל צורה שהיא! אם לא הייתם מעריצים באמת הייתם מצדיקים את ההוצאת דיבה הזאת? כי הוא לא אף אחד בשביל לקבוע משהו על מייקל!!! ואם באמת עם היד על הלב זה גרם לך להפסיק להעריך את מייקל שהגיב על כך בצורה בוגרת ובזכות מלאה...אז זה באמת עצוב!

danieljackson

New member
אז ככה:

קודם כל אל תקללי את מייקל!!!...אני לא רוצה לריב אבל באמת מזה יתן לך שתקללי? הרי מה שיקרה זה שאנחנו נחזיר ועוד פעם פעם היו מריבות בין הפורומים! אז חלאס כבר!

תגידייייי

מי את חושבת שאת שתרדי ככה על מייקל?!למה הוא עשה לך משהו אישית??? אם את שונאת אותו תשנאי אף אחד לא עוצר בעדך...למה לבטא את זה ככה?! דבר שני...אני גם אוהבת את אמינם...אבל הוא לא היה צריך לעשות את זה למייקל במצב רגיש כזה?!מייקל עוד מעט נכנס למשפט ואמינם ידע על זה... זאת הייתה טעות...!!! תתארי לך את כל זה תופרים על אמינם..מה תרגישי?? שהורגים לך את הנשמה מבפנים נכון?? אני לא מתכוונת לקלל או להיכנס פה באף אחד ולא לעשות כלום מלבד להסבירלך את זה בצורה קצת יותר מכובדת ממה שאת עשית... מה שתופרים על מייקל זה בולשיט!!!!!ואם תתחשבי בעובדות שיש ותקדישי לזה 5 דקות לקרוא את העובדות שיש עליו אני בטוחה שגם את תחשבי כמוני שהוא חף מפשע...אני יודעת את זה... ודבר שני...למייקל מותר בהחלט לבקש ואפילו לדרוש שיורידו את הקליפ הזה....כמה שאני אוהבת את השיר ואני חולהעל אמינם...זו לא דרך..הוא לא אמן משל עצמו אם הוא עדיין עסוק בלרדת על אחרים ולהמשיך קריירה מצליחה שכזאתי על כבוד של אנשים אחרים... כבוד של אנשים כמו מייקל שהם במצב רגיש...אני בטוחה שאת תרצי לרצוח אם יעשו את זה לאמינם... אז בבקשה... פשוט תביני את זה..

angela12

New member
אני אוהבת גם את מייקל וגם את אמינם

ואני חושבת שזה אולי לא היה מוצדק מה שאמינם עשה, אבל מייקל קצת הגזים. הקיצר, מספיק עם הוויכוח הזה!!! היה לנו מזה מספיק!! אולי במקום להיות העורכי דין של מייקל ואמינם, פשוט ניתן להם לפתור את זה לבד? אני חושבת שהם ילדים מספיק גדולים...

בזה את צודקת בהחלט!!

אבל רק בבקשה...אל תקללו אותו,זה כאב לנו,המעריצים,מעריכים,אוהבים... ד"א..אנג'לה...אני גם אוהבת את קורט קובאיין:)

angela12

New member
איך אפשר לא לאהוב אותו?!

גאון...כל כך עצוב שהוא מת....בקרוב היומולדת שלו

galileho

New member
אוקיי אז כמה דברים לללללכולם

א. אני מצטערת לכל המעריצים כניראה שלא שמתי לב מה אני אומרת ונסחפתי עם הלהט של הרגע סורי על הקללות למייקל ואולי באמת הגזמתי... ב. סליחה שפתחתי את אותו דיון אני חיפשתי ולא ראיתי את זה בארכיון אז סורי ! ג. אתם צודקים בקשר לזה שלא להתערב בסיכסוך אבל ראיתי את זה התעצבנתי זה קשוא לאמ' התעצבנתי פרקתי הפורום קשור לנושאי שיחה על אמ' לא ? ד. אני ממש ממש ממש מצטערת אני לא אפתח כאלה שירשורים יותר לא התכוונתי להכעיס אפאחד בטח שלא לסכסך... סליחה ! נ.ב. אני לא חושבת שמייקל אשם , אף פעם לא אמרתי את זה , אני פשוט לא חושבת שהוא צריך ללכת כל כך רחוק ולבקש להוריד קליפ את צודקת שעשיתי את זה בצורה לא מכובדת ולא מנומסת ועל זה כבר הצטערתי מקווה שסולחים לי משני הצדדים
~גלי~

סולחים..לפחות אני...../images/Emo9.gif

ותודה שהתנצלת...זה חשוב לנו...מאוד... וזה לא כ"כ רחוק...פשוט מייקל עכשיו נכנס לתקופה מאוד קשה נפשית...המשפט שיכריע..אז הוא לא צריך גם את ה"תמיכה" של אמינם על הגב שלו... תודה... ליטל,מעריצה של מייקל..אוהבת את מייקל ומכבדת אותו בכל דרך אפשרית...:) ד"א..אל תגידו שאני לא אובהת את אמינם..יש לי 4 דיסקים שלו:)

לעזאזל..

הנושא הזה היה פה עוד לפני שנטשתי.. אז ככה, זמנו של מייקל עבר- א מ אשלי מעריצה שלו. והיא בת 38... כאילו, היא רקדה לצלילי שיריו בעודה בת 14 בערך, הוא מבוגר. בכל אופן, אני לא מתחברת למוזיקה שלו. ולא מאמינה שהוא פדופיל. וצוחקת מהבדיחות של מאינם עליו. ולא אכפת לי מהם, תנו להם לריב בשקט. שמעריצי מארשל ישבו פה ומעריצי ג'קסון יעופו בחזרה לצ'אט שלהם וישוחחו על כמה שאמינם רשע מרושע ומעליב, ואז תלכו לבכות לאמא. "אוי אוי אוי ואבוי אמא! אמינם הגדול הרע והמסוקס צחק על מייקלוש, הילד הקטן והמקסים..פיטר פן של ה*הכנס כאן סוג מוזיקה שמייקל משייך עצמו אליו*!!! אמאאא!!! אמאאא!" אבל אמא מתה, הוא התאבדה. כמה חבל.

למעלה