אז ככה..

tatababa

New member
אז ככה..

Ultimate Kylie תאריך יציאה : 22.11.04 רשימת שירים : ניתן למצוא באתר הרשמי של קיילי www.kylie.com הערות המערכת : טריק מאוד זול מתעשיות מינוג.. הוצאת אוסף שנחשב *כביכול* המושלם ביותר, אבל עדיין סינגלים חסרים בו (ואני מדבר על סינגלים חשובים כמו Finer Feelings שסימן את שיתוף הפעולה הראשון בין קיילי ל-BIR..).בקיצור, אומלל לגמרי (ואני אפילו לא מתייחס לשם המאוד אידיוטי שנתנו להוצאה הזו). אבל למה פתחתי את ההודעה הזו? הרי אתם יודעים שיוצא אוסף כפול.. אז ככה - הסינגל הראשון מתוך האוסף (העונה לשם I Believe In You) יוצא שבוע *אחרי* היציאה של האלבום! זה רק אני או שזה הולך לדפוק קשות את ההצלחה של הסינגל במצעדי המכירות? מסתבר שהדבר נלקח בחשבון. בראיון לעיתון Music Week, אמר מיילס ליאונרד (דג שמן בפארלופון), שהם מעדיפים שהאלבום יימכר טוב על חשבון הסינגל. עוד הוסיף ואישר ליאונרד שבאביב 2005 מתוכנן לצאת הסינגל השני מתוך האוסף : Giving You Up. האוסף הקרב ובא נחשב כאחד האלבומים בעלי פוטנציאל ההצלחה היותר גדולים של התקופה הקרובה, ופארלופון בונה על האוסף שימכור טוב גם לאחר תקופת החגים. כמובן שאם השמעות על סיבוב ההופעות נכונות, האלבום יתעופף מהמדפים כמו לחמניות חמות! קיילי ושות' כבר התחילו לעבוד על הקונספט לקליפ החדש, שיצולם עוד כשבועיים. על הכיאורוגרפיה נאמר שיהיה אחראי רפאל בונצ'לה (או איך שכותבים את זה!) שהיה אחראי על כל התנועות שראינו ב-FeverTour (לירן, תרגיש חופשי לקפוץ מהכיסא כבר עכשיו
). זהו בינתיים, רן xx

Fever2002

New member
אווווו רפא (ה-ל' הוחסרה בכוונה)

וצריך לשמוע את זה בדיבור המצחיק של רן (לא אתה,רן מהפרוייקט) לא העיפו אותו שבוע שעבר מפרוייקט Y?
הוא דיבר בדוקו' של FeverTour ונראה שהוא יודע מה הוא עושה
לגבי הרשימת שירים ושהחסירו דברים מסויימים בוא נתנחם בזה שהעטיפה שלו תראה קצת יותר נורמלית ולא השילוב הקטלני של מסטיק עלמה (מבצע 5 חפיסות ב-9.99 לקונים את האלבום) וביחד עם הארץ זה לא מה שחשבת. עכשיו שבוע אחרי האלבום הסינגל יוצא? כי אמרו למיטב זכרוני הקשיש ב-6/12 שזה לא בדיוק שבוע מה-22/11 אבל טוב זה תרגיל חיסור מסובך מדי בשבילי
עכשיו המועד השני של הדג השמן הזה כיציאה לסינגל השני נקרא אביב 2005? אולי בגלל שאביב 2005 זה בין השאר מזל דגים
רק שלא ימרחו את זה יותר מדי בתקווה למכור ובסוף היא תעלם מהמצעדים לגמרי.

Nadav נדב

New member
ההגיון של פארלופון משונה. נו, שיהיה

אני מאוד מקווה שיצליח כל העסק הזה....כי אחרי BL צריך משהו שיעורר את הקהל.

למעלה