אז ככה

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
אז ככה

אתמול שאלו אותי : מה לךולפורום הזה? כלומר 60 פלוס מה הקטע? אז אמרתי שאני מאוד אוהב את המבוגרים האלו (למעשה אמרתי זקנים בהומור אבל זיקנה זה דבר מכובד והזיקנה היא בראש) אמרתי שאני אוהב את שמחת החיים שלכם את החוכמה וגם שאני רואה את הויכוחים שלכם ,זה לא משנה בני כמה אנחנו הויכוחים תמיד ישנם,רק תלוי באיזה רמה. ואז היום חשבתי על ההורים שלי , הם הרי גם זקנים והצרות והשמחות רק גדלים כי ילדים בגילי הצרות רק מסובכות יותר ושאומרים על מישהו שמת בשיבה טובה הכוונה ל-מה? שהילדים שלו היו טובים? ואז חשבתי על יחסי מין,כלומר איך זה בגילאים שלכם ולחשוב על ההורים שלי מקיימים יחסים?כאילו דה? אז כן הם כנראה עושים זאת בעצם חסר להם שהם לא עושים זאת
ואני רואה אתכם ואני פשוט שמח אז כן אני גאה להיות כאן איתכם וגאה לומר שאני בפורום 60 פלוס
טוב לא יצא לי טוב אבל העיקר שהבנתם את הכוונה,הרי מי אם לא אתם יכולים להבין
אוהב אתכם

yaely12

New member
שלום לך בחור צעיר, היטבת ראות

שלום לך,
היה נחמד לקרוא את ניתוח הדברים כפי שאתה רואה אותו. המילה "בשיבה טובה" אין לה קשר לילדים. היא נאמרת גם על אדם שלא היו לו ילדים כלל. פרוש המילה בשיבה טובה הוא זיקנה ארוכה או במילים אחרות אדם שנפטר בגיל גבוה. תודה, נהניתי
יעלי

offe

New member
יחסים בין דוריים ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

אן, אוי, פי, אקס
לענות לך על שאלותיך, צריך לכתוב ספר כדי שתוכל לקרוא - אנסה לתמצת: קודם כל ברוך כל הבא בצל קורתנו ולא משנה גילו כל זמן שהתנהגותו נשארת בגדר הנכון (נימוס, תרבות וכו'). אכן יש גם בנו שמחת חיים ויש בנו חוכמה שנובעת לאו דווקא מהשכלה - אלא מידע אישי - ז"א ניסיון חיים. כל מה שהצעירים עוברים אנחנו כבר כאילו שכחנו. ישנו משפט האומר "ילדים קטנים צרות קטנות, ילדים גדולים צרות גדולות" ולעתים זה נכון. לפעמים ילד/ה יכולים להיות מאוד שובבים וקשה בילדותם ואילו בבגרותם הם מקסימים ולהפך. אל לנו לשכוח שכאשר ילד מתבגר ונכנס לחיים על פי רוב מרחיב את המעגל המשפחה - אשה וילדים - וגם בתוספת זו עלולים להיווצר קשיים או שוב דברים מקסימים. אין כלל - כשטוב -
טוב וכשרע - רע.
למות בשיבה טובה - הכוונה בדרך כלל היא למות בריא ושלם וגם בגיל מבוגר -שילוב מנצח. לעתים ילדים מורידים את הוריהם שאולה, אולם גם לעתים הורים מורידים את ילדיהם - שוב אין כלל. העלת נושא שדרושה לזה הרבה פתיחות ואם החלטת להעלות אותו סימן שחשבת עליו במלוא הרצינות לפני שהעלת על הכתב. נושא המין - שהוא נושא שחג סביב חיינו וחלק מאתנו וכל אחד בוחר לו את הזמן, הכמות, אופי המעשה וכן הלאה. רק בשבוע שעבר שאל אותי בני שהוא בגילך - ואני פתוחה מאוד עם ילדיי - בכל נושא - אמא, האם אנשים מעל גיל 60 בכלל מקיימים יחסים. עניתי: בני היקר. הסכת ושמע. המין כרוך בחיי אנשים בכל גיל. מינקות (ציצי) ועד נשמת אפם האחרונה. כל אדם שעור גופו עשוי מעור אדם ולא מגומי או כל חומר אחר
זקוק למגע, לטיפה,
ועוד. הכל תלוי בזוג עצמו - או ברווק - או באלמן - או בגרוש וכו'. גוף האישה פעיל עד שיבתה הטובה - ואילו גוף הגבר פעיל מגיל מסוים בעזרתו הטובה של ממציאי הגלולות - ואין לפרט. לכן אל תסתקרן יותר מדי ואל תבחש במוחך. פשוט כשהוריך נותנים נשיקה זה לזה - או חיבוק - או מילה טובה - דע כי קיימים עוד דברים בחייהם. הייה ילד טוב להוריך והבא להם נחת. offe

pazi66

New member
שלום nypx לפי כרטיסך בתפוז אתה

כבר לא ילד המרחק בינינו הוא לא כל כך גדול מה זה 20+ שנים יחסי מין, תן לי לחשוב רגע....למה אתה מתכון ? אני זוכר שעושים משהו...אך תהרוג אותי אם אני זוכר מה ? אתה יודע מה, אשאל את אישתי, אם נזכור מבטיח לך שאתה הראשון שתדע

emmy5

New member
NYPXאז אתה שמח,כמו לראות סרט על

זקנים ,שמשחקים כמו ילדים צעירים עם הצעצוע המודרנית..המחשב ...אני רק יכולה לאומר לך שאני הלכתי אצל הצעירים,40+...כמה שהם מתוסבכים...מלא חלומות ואכזבות...גרושים ,בגידות ממש סוף העולם.. אני לא היתי אף פעם בת 40+ , לא זוכרת בכלל את הגיל הזה ...תמיד היתי צעירה ,מרוצה ,אהבתי את המשפחה שלי ,רצנו לעבודה ומרוצים לחזור למעט שהיה לנו ..הבעל והילדים היו כל מה שרציתי ..היום יש טלביזיה ,מדיח ,מכונת כביסה , מייבש ..מחשב ,אינטרנט ..וחבר בצעד אולי יותר ..אפשר לנסות ,לראות את ההבדל...רוצים יותר כסף ,יותר תענוגות ולא מרוצים...

offe

New member
לא כל דבר בחיים מצחיק ../images/Emo4.gif

איני יודעת מי מסתתר מאחורי השם nypx, הוא העלה נושא שיתכן ובאמת מעניין ומסקרן אותו. זכותו של כל אחד לענות לו מאיזה כוון שהוא רוצה - ברצינות או בבדיחות דעת. לתומי חשבתי שעולה פה נושא שאפשר היה לדון בו אפילו בינינו לבין עצמנו ולכן לקחתי את זה ברצינות ואני מקווה שאכן רצה לשמוע באמת אודות החיים מאנשים בעלי ניסיון וחכמת חיים. אל תאמרו לי - אל תהיי כבדה - הרי נוכחתם כשצריך לצחוק אני צוחקת ומבדחת גם
- יש זמן לבדיחות יש זמן לתמונות יש זמן לשמחות ויש זמן תרבות. מגיע לבחור שנתייחס אליו במלוא הרצינות אם אכן רציני הוא. יהיה מאוד נחמד אם מדי פעם ייכנסו אלינו 30+, 40+, 50+ וירגישו נפלא בביתנו. שבת
שלום לכל. offe

yaely2

New member
מנהל
אופי, מי צחק? ראיתי דווקא התיחסות

רצינית. מדוע קיבלת את הרושם שצחקו?

offe

New member
מספיקה התייחסות אחת מצחיקה

יעלי, אם שמת לב היום אני משתתפת ברוח טובה והרבה, למה לקטוע, למה להעמיד אותי בפינה. מנהל פורום מכוון ביד עדינה - ויד עדינה כמו שנתבקשנו אנחנו לעשות אליך - זה במסרים. offe

חייםלוי

Member
מנהל
לכל אחד דרכי התגובה שלו. אחד

מגיב בבדיחה כי זאת דרך ההתמודדות שלו עם דברים ואחר מגיב בצורה אחרת. כל דרך כשרה ומקובלת כל זמן שמתייחסים לזולת בכבוד.

pazi66

New member
offe אני מצאתי לנכון להתיחס

לזה בהומור .תגידי לי, את אף פעם לא לומדת לקח זה פורום חופשי , כל אחד יכול להתבטא כרצונו ואת לא צריכה להתנפל על אלה שלא מתנהגים לפי רצונך אנא,תנסי ותלמדי לכבד גם אנשים שדעותיהם שונים מדעותך

nypx

New member
חחחחחחחחח אהבתי -ופזי

שאלת את אישתך או שאתה עוד על המדרגות?

nypx

New member
תודה לכולכם על התשובות

כייף לראות תשובות שונות וכל אחד מכיוון אחר וכל אחד התייחס למה שהוא חושב שהכי חשוב ושוב תודה

למעלה