(In My Car (I'll Be The Driver
R rsula New member 2/8/04 #63 love../images/Emo23.gif I must say that you work very hard for the forum. Love you
M mays New member 2/8/04 #64 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מירי, תהיי בריאה! איזו השקעה מטורפת!!! מדהים!! * אפשר ליצור קשר עם תפוז שיכינו אייקון של WOW במיוחד בשבילך? *
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מירי, תהיי בריאה! איזו השקעה מטורפת!!! מדהים!! * אפשר ליצור קשר עם תפוז שיכינו אייקון של WOW במיוחד בשבילך? *
C cosefi15 New member 2/8/04 #66 מירי ! איזה יופי! כל הכבוד , ממש נהנהתי , ולמה אמרת של יהיה מפגש פורום?? קבלי חח!
ה הגר לי New member 2/8/04 #67 ../images/Emo2.gif ווווווווווווואו ../images/Emo70.gif תבורכי על ההשקעה! איזה מדהים! הכי אהבתי את מה שעשית עם "what a way to wanna be" נפלא. את מדהימה!
../images/Emo2.gif ווווווווווווואו ../images/Emo70.gif תבורכי על ההשקעה! איזה מדהים! הכי אהבתי את מה שעשית עם "what a way to wanna be" נפלא. את מדהימה!
C CharmeD3 New member 2/8/04 #69 מירי! את גדולה אבל ממש ממש גדולה!!!!! איזו השקעה!!!!!!! ואני בטוחה שמתישהו נעשה מפגש....אבל זה לא כך הולך, כי יש אנשים שגרים בחצי העולם השני...:/ אבל ממש סחטיין על ההשקעה!!
מירי! את גדולה אבל ממש ממש גדולה!!!!! איזו השקעה!!!!!!! ואני בטוחה שמתישהו נעשה מפגש....אבל זה לא כך הולך, כי יש אנשים שגרים בחצי העולם השני...:/ אבל ממש סחטיין על ההשקעה!!
M m L m New member 3/8/04 #70 תודה לכולם ../images/Emo9.gif ת'אמת... שמחתי מהתגובות.. היה שווה כל רגע!
R roniway1 New member 3/8/04 #71 מירי - תודה רבה!!!!!!!!!!!!!! מירי , כל הכבוד על ההשקעה!!! ולגבי מפגש פורום - אני בטוח שנוכל להגיע בסוף לתאריך מתאים - יהיה בסדר!!!
מירי - תודה רבה!!!!!!!!!!!!!! מירי , כל הכבוד על ההשקעה!!! ולגבי מפגש פורום - אני בטוח שנוכל להגיע בסוף לתאריך מתאים - יהיה בסדר!!!
B bigblabla New member 4/8/04 #72 וואווו אופס, בלי כוונה שלחתי את ההודעה במסר אישי... 'צטער... אבל כל הכבוד על ההשקעה מירי...
S S c a r l e t t New member 4/8/04 #73 מירי, את מדהימה!!! איזו השקעה מטורפת, את פשוט מקסימה המון תודה וקבלי ח"ח גדול על ההשקעה בקשר למפגש, עד כמה בעייתי זה לאנשים פ ה לעשות אותו בספטמבר???
מירי, את מדהימה!!! איזו השקעה מטורפת, את פשוט מקסימה המון תודה וקבלי ח"ח גדול על ההשקעה בקשר למפגש, עד כמה בעייתי זה לאנשים פ ה לעשות אותו בספטמבר???
S S c a r l e t t New member 4/8/04 #74 מירי, את מדהימה!!! איזו השקעה מטורפת, את פשוט מקסימה המון תודה וקבלי ח"ח גדול על ההשקעה בקשר למפגש, עד כמה בעייתי זה לאנשים פה לעשות אותו בספטמבר???
מירי, את מדהימה!!! איזו השקעה מטורפת, את פשוט מקסימה המון תודה וקבלי ח"ח גדול על ההשקעה בקשר למפגש, עד כמה בעייתי זה לאנשים פה לעשות אותו בספטמבר???
מ מסוף כרמלית New member 5/8/04 #76 מבחינתי ספטמבר זה מצוין. אחרי ה-9 לחודש. האמת שאני יכול גם עד יום חמישי של שבוע הבא.