אז ככה.

תמיר1991

New member
אז ככה.

שמתי לב בתקופה האחרונה שאני "גולש" יותר מדי להוצאות בולאיות מיותרות. לכן החלטתי לעשות לי מעין סטטוס-קוו שאני מקווה לא לחרוג ממנו, וכך אחסוך כסף ואייעד אותו לדברים שבאמת חשובים לי. מה דעתכם? אני חושב שזהו רעיון טוב שיעזור לי לעמוד במגבלותי הכספיות, ואולי גם אמכור פריטים שאינם עומדים בהגדרות שקבעתי לעצמי, וארכוש במקומם חדשים. אשמח מאוד לשמוע דעתכם. הקובץ מצ"ב. תודה מראש, תמיר.

תמיר1991

New member
בני - בקשר לדף המזכרת,

אני ממש מעוניין, ויש לי גם מה להציע: מארז מטבעות חדש התשס"ב עם מדליית ה- 11 בספטמבר מניקל מצופה כסף. אם אתה מעוניין כתוב לי מסר ונסכם כבר שם. לטל ענבר - הפסקתי לאסוף מעטפות חלל, אך ורק בולים, בכנס, אם תגיע (חוץ מלנהל עמך שיחה שבה אלמד ממך הרבה מאוד בתחומנו המשותף, כמו שכבר הוכחת לי בתערוכת הבולים) אשמח אם תביא עמך את בולי חלל הכפולים שלך ונעשה "החלפות" תמורת המעטפות. כמו כן כבר החלטתי מה אביא איתי למפגש: אלבום בולי החלל, מיטב בולי ופריטי ההחלפה שלי, בגד ים וכמובן, איך לא - את עצמי
תמיר.

תמיר1991

New member
אגב, מספר מעטפות החלל - 12.

השאר ישראליות שהלכו ל"החלפות" או מעטפות שהכנתי בעצמי שהלכו לאוסף ישראל. יש גם 3 שלמרות הכל החלטתי להשאיר אצלי
תמיר.

python 4

New member
יפה! אתה יכול להסביר לי משהו?

לא הבנתי את הקטע של תוויות הביול - למה יש תוויות ביול על שם פרמה, אחד מגדולי המתמטיקאים לכאורה? ומה ההבדל בניהם לתוויות ביף סטרוגנוף? ולמה מהם צריך רק עריך אחד ומתוויות דוארמט צריך את כולם? ומה התוויות שהבאת לי?

תמיר1991

New member
חחח תווית ביף סטרוגנוף...

תווית פרמה לא יודע ע"ש מה היא נקראת, אבל לתווית שנתתי לך קוראים תויות קלוסנדורף. ואני צריך רק עריך אחד כי אחרת אני אפשוט את הרגל... בדוארמט כל העריכים יחדיו עולים פחות מ- 20 ש"ח ולכן אין לי שום בעיה. תמיר.

python 4

New member
OK, אני אשאל רק פעם אחת וזהו..

ואחרי זה אני מבטיח לא לשאול יותר שאלות דביליות בפורום (לפחות עד סוף השבוע). מה זה תוויות פרמה? מה זה תוויות קלוסנדורף? מה זה תוויות דוארמט?

האתר של אביתר שלוש מופיע

אצלנו ברשימת הטאגליינס כבר מאז קדמת ימי ההסטוריה. זה שלא ראית אותו עד היום אומר שלא שוטטת גם במקומות האחרים המופיעים שם? מזלך שאודי ידע. קבל נזיפה חמורה ראשונה. בשלישית אתה נשאר שבת.

טל ענבר

New member
אני מתחיל אוסף חדש!

רשימת ההצהרות של תמיר ביחס לתכולת אוספיו....

תמיר1991

New member
לא היית בן 13 אף פעם?

יש לי יכולת כספית מאוד מוגבלת, וכפרפקציוניסט אני חייב לעמוד בה... תמיר.

טל ענבר

New member
הייתי בן 13 - זה עבר לי...

אין קשר לפרפקציוניזם - אלא להחלטיות. ואם אתה מעיד על עצמך כפרפקציוניסט - זה אינו ניכר מהודעותיך השונות בפורום במגוון נושאים. אולי תחשוב לרגע ותענה על השאלה - מדוע בכלל אתה אוסף?

למעלה