אז ככה..

• פותח הנושא B182
  • פורסם בתאריך

B182

New member
אז ככה..

ביום רביעי סתם ראיתי לי קליפ של הרד בטלויזיה ושמתי לב שהם ממש מעולים1 הם ממש שולטים בכלים (בעיקר הגיטריסט) ---> קיצר לקחתי את הדיסק שיש לי שלהם (קליפורניקיישון) הכנסתי לדיסקמן וזה עוד לא יצא משם- הוא מעולה , הם מעולים וזהו רק רציתי לשתף אתכם בזה!!! חחחחחחחחח אני ממש נהנת מזה שאפשר לשמוע את הבס בנפרד ואת הגיטרה בנפרד ולזהות על איזה תוף או מצילה מנגנים ובכל זאת הכל משתלב כ"כ יפה....הווו מוסיקה איכותית!

lollapalooza

New member
קודם כל- שלום.

אכן, הדיסק מעולה, הלהקה מעולה, ג'ון (הגיטריסט
) מעולה. אני ממליצה לך לשמוע את blood sugar sex magik שלהם. וכמובן להישאר איתנו, אם בא לך.

B182

New member
כן...

באמת לא צריך לשכנע אותי....כבר החלטתי שהם איכותיים חחחחח ואני בעקרון כבר מכירה אותם כמה שנים(כמה שנים אני כבר חיה...חחחחח) ועובדה שהיה לי דיסק שלהם כי כבר שמעתי אותם תקופה אבל בתקופה שעוד לא ממש ידעתי מהחיים שלי וממוסיקה... בכל אופן -סליחה- אבל נראה לי שאני אצרוב(אני מרוששת...וחוסכת למטרות נעלות) ת'דיסק שהמליצו לי כי גם ככה אני כבר כמה ימים מנסה איפה פעם ראיתי אותו (אני זוכרת שלמישהו יש אותו...חחחח) קיצר ממש קבלת פנים נחמדה---> באמת לא ציפיתי אז תודה ובני כמה אתם? ויש כאן מישהו שמעריץ שלהם כבר מההתחלה.....חחחחחחח(כן 20 שנה...) אה אני תמר...!

B182

New member
אמן!!!!

אני חוסכת לאחת- אבל לא נראה לי שהיא תהיה דומה לזאת...
הנה עוד מערכת...זה אנשים שולחים לי באי סי

למעלה