אז ככה!!!

אז ככה!!!

הייתי היום אצל הנוירולוגית... והיא אמרה שאולי יעלו לי את המינון קצת אבל עדיין לא.. :( באסה חוץ מזה הכל בסדר...

qt1

New member
שוש גדולה ../images/Emo35.gifלמה להעלות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מהמימו? ככה באים והולכים? שבת שלום מותק

הסברתי לך אני תמיד כאן...

ולמה להעלות? כי התייעצתי איתה שאני עדיין קצת רואה אורות כאלה לפני השינה... אז היא חושבת שכדאי להעלות לי קצת את המינון ושבדם שלי הטגרטול משפיע אבל בצורה הכי נמוכה שאפשר בגלל זה היא רוצה לתת לי עוד קצת זמן אגב שאלתי על הריון ווהיא ספרה שבאפילפסיה כמו שלי גם אם אני אקח את התרופות במינון שאני לוקחת עכשיו , זה לא ישפיע על העובר ובמצב כמו שלי הכל בסדר , וההריון (כשארצה) יעבור טפו טפו טפו חלק.. :)

qt1

New member
לא הבנתי למה היא לא העלתה לך../images/Emo10.gif

אם יש לך אורות כאלה לפני שינה והיא חושבת להעלות לך קצת את המינון , אבל בבדיקת דם שלך הטגרטול משפיע בצורה הכי נמוכה , שוש? לא'מבינה........ אם בא לך תנסי לשנות מילים ,זה כמו תפזורת בשבילי אם לא בא לך אז כשיבוא לך ,העיקר שתרגישי טוב מותק, איך את חוץ?

צודקת...

אני בבלבלות... ובסערת רגשות קצת ולא שמה לב מה אני כותבת אז ככה - עשיתי בדיקות דם והטגרטול כרגע נמצא במינון נמוך בדם , אבל בגדר הנורמה. זאת אומרת הוא משפיע, אבל בצורה נמוכה. אמרתי לה גם שיש לי אאורות לפני שינה ושנראה לי שזה פסיכולוגי. היא אמרה לי לחכות חודש, לעשות שוב בדיוקת דם ושוב לבוא אליה לביקורת.. עוד חודש נראה ואם היא תעלה זה יהיה לאט לאט..... ולמינון המקורי שהיא רצתה לתתלי שזה 600 - שזה הדבר שמתחילים איתו.. מובן יותר?? :)

חייםלוי

Member
מנהל
רגע אם יש לך אורות בלילה אז את

יכולה לחסוך בחשמל, לא
לעניין, נראה לי שהיא הולכת בדרך נכונה.

חחחחח

האמת שאני פותחת קצת אור כדי לא להתייחס אליהם אבל זה כבר כמעט ולא קורה..

qt1

New member
מובן ../images/Emo70.gif

גם בלבלות וגם ביקורת... תרגישי טוב!

qt1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למעלה