אז ככה..

Silver Spirit

New member
אז ככה..

..אז אני רוצה לעשות קעקוע, והבעיה היא שאני תמיד שוכח ללכת לבדוק איפה אני רוצה לעשות (חוצמיזה שאני גם לא ממש יודע לקבוע..חלקנו לא מומחים) אז בא לכם לעזור לי? איפה אני יכול לקבל קעקוע שיהיה ריאליסטי, איכותי, בריא, ממ...מקצועי כמובן, ושיחוס עליי במחיר (אבל לא על חשבון כל מה שכתבתי קודם) באיזור ת"א תודה מראש : )

במאמרים בפורום בוואלה

[הוספתי לך לינק למטה] יש מאמר על איך לזהות סטודיו מקצועי בהצלחה

Silver Spirit

New member
אויש..

כל זה באמת טוב ויפה.. אבל לי אין כוח או זמן לעבור סטודיו סטודיו ולעשות לו את מבחן וואלה לסטודיואים מקצועיים.... שאלתי בגלל שקיוויתי לקבל איזה תשובה לגבי מקום שאתם חושבים שהוא טוב, כי אני מניח שחלקכם מבין יותר מהממוצע.. יש שם כאלה? : \

mirimi

New member
אז קודם כל את טועה

הרוב כאן ממש לא מבינים יותר מהממוצע. וחוץ מזה, איך את מצפה לקעקוע איכותי בלי להשקיע זמן? את סתם רוצה שאחרים יעשו בשבילך את העבודה? מקעקע נורמלי ייתן איזה מחיר שבא לו ובדרך כלל זה לא יהיה זול - ואם לא מתאים לך זאת בעיה שלך. בקיצור - במקום לבקש מאחרים שיפתרו לך את הבעיות בקלות תביני שקעקוע זה משהו שלא עושים בקלות ראש ואו שתתחילי להשקיע או שפשוט תוותרי כי עם הגישה שלך קעקוע נורמלי לא ייצא מזה.

Silver Spirit

New member
אה..אגב..

אין לי שחלות, כי אם אשכים. וחוצמיזה.. אני לא אומר שאני לא הולך למכונים לבדוק אותם.. אני יושב שעות בכאלה..עם אותו חבר בדר"כ.. מציירים לנו סקיצות מסתכלים על האלבומים שלהם נותנים לאנשי המקום הנחמדים (או הלא נחמדים) סקיצות שלנו... אני הולך הרבה ובודק הרבה ומתעניין מאוד העניין... הוא שאני לא יודע על איזה המלצות לסמוך.........

N o k i

New member
למה אתה צריך שימליצו לך?

אם אתה אכן שורץ המון בסטודיואים, אתה כבר אמור לגבש לך דיעה על סטודיואים מסויימים, ועל איזה מקעקע הכי היית סומך שיקעקע אותך בצורה הטובה ביותר.

למעלה