אז ככה...

Jackass Girl

New member
אז ככה...

בגלל שמשעמם פה כ"כ החלטתי לעשות סייקר קצרצר.. בעוד כמה ימים יהיה יחול "יום האהבה" בכל העולם.. אז ככה... מה אתם מתכננים לעשות
עם מי אתם יוצאים
לאיפה

BiAAcH

New member
אממ. ממש אין לי מושג...

כמובן בגלל שיום שישי שלפני זה זה "יום שישי ה-13", וחובה ללכת למסיבת מטאל ביום הזה, סופסוף עשו באיזור הקרוב שלנו מסיבת מטאל, אז שם אני ביום שישי, ונראה מה יהיה שם... ובקשר ליום האהבה עצמו, לא יודע מה אני אעשה, אולי אני אזמין את תומי אליי הבייתה, ואני אכין לו ארוחת ערב לאור נרות, ואחרי זה נצא לסרט, ואז אני אחזיר אותו הבייתה, ניכנס לחדר שלו, ונעשה מעשים מלוכלכים, בתקווה שההורים שלו לא ישמעו את הצרחות שלו... אחלה תוכנית, לא?? אז אתה מסכים תומי??

Jackass Girl

New member
וואי../images/Emo70.gif

אני מתה ללכת למבית מטאל
אבל הבעיה היא שלחברה שלי יש יומולדת בשישי... והיא לא אוהבת מסיבות מטאל וגם לא שאר הבנות... חרא

omni96

New member
נמי נמ

כל הכסף שלי הלך על נסיעות לת"א אז כבר לא נראה לי שיש מצב שאני עושה בכלל משו ביום שישי (פאק!) ואולי אני אצא עם ידידה אם היא בכלל תרצה

sweet 666

New member
אאההמ....אין לי מושג, בטח נעשה משהו

כל החברים...יש כמה מסיבות מגעילות באזור, אין לי כוח אליהן...אולי התנחלות..? ובקשר ליום אהבה...אני יוצאת עם החבר שלי לארוחה רומנטית( בדומה לתומי וגיא)ואחר כך יושבים מול הים( הים הגדול והיפה שבקריית שמונה) ובלה בלה בלה... זהו, שלא, אבלה בטח לבד עם עצמי בבית...הולך להיות כיף! ייאי!

omni96

New member
אנה

המועדון נמצא באור יהודה שזה די בצפון אז אולי תוכלי להגיע תנסי...:\

BiAAcH

New member
אבן יהודה...

טמבל... וזה באיזור שלי, וגם אני מנסה לשכנע אותה לבוא...

omni96

New member
אז לא שמתי לב :&#39../images/Emo7.gif למה לקלל?

נעלבתי גיא פשוט...*סניף סניף* ואגב אני יודע שזה באזור שלך אני לא כדי כך טיפש !!!! כאילו אמא אמרה לי שזה ליד נתניה

omni96

New member
חחחח

אז תביא אותם גם למרות שזה באבן יהודה איזה שמות די נמאס

sweet 666

New member
מה?" די בצפון"?

אור, אפשר להגיד שאני גרה בלבנון, וזה שעתיים וחצי נסיעה בערך מפה!( הכוונה לאבן יהודה כמובן..) אני אנסה להגיע, אבל זה סיכוי אפסי כמעט...חוץ מזה, איך אני אחזור..? וזה מחר!!! פאק! אין לי זמן!!! אוף, תתעלמו, אני סתם עייפה...

למעלה