אז ככה...

bleeding me

New member
אז ככה...

אני ממש שונאת את ההודעות של- "אני חדשה פה... ואני חולה על קורט קוביין, חבל שהוא התאבד... איזו זונה קורטני..." אז בגלל זה אני לא אתחיל לתת את השמות של כל הלקהות שאני שומעת ואוהבת כי זה בחיים לא יגמר. אבל.. אני חדשה פה ויש לי שאלה... יש פה מישהו ששומע את JERRY CANTRELL ? הוא פשוט ע נ ק !

call me a dog

New member
ברוכה הבאה

מקווה שתהני פה בפורום. כן, יש לי את האלבומים של ג'רי.. הראשון חביב והשני מכה. זה כמו אליס אין צ'יינס בלי ליין.. לא חבל? לא חבל להרוס את כל ההיסטוריה הנפלאה שלהם כלהקה?

bleeding me

New member
לא אהבת את השני?!

אני לא מבינה מה הקשר לאליס... ג'רי עשה את שני הדיסקים האלה בלי שום קשר לאליס והם גם לא אמורים להשמע כמו אליס.. אז על איזו היסטוריה אתה מדבר?

call me a dog

New member
פשוט מאוד

ברגע שיש לך להקה מצליחה, עם עבר מרשים. חבל פשוט להמשיך בקריירת סולו מטופשת ולהרוס הכל.. למה את חושבת שאלבומים שלו לא הצליחו כ"כ?? בדיוק.. כמובן שישנם כמה נבדלים, אבל לרוב עדיף לפרוש. יאללה ביי!

צודק בהחלט...

ראו: כריס קורנל - אלבום סולו. Yikes. למזלו החבר`ה מ-Rage החליטו להחזיר אותו לחיים...

stone cold jane

New member
וואי מה זה לא

אודיוסלייב כאלה גרועים... יופוריה מורנינג כבר הרבה יותר טוב, אומנם הוא לא אלבום מי יודע מה אבל יש פעמים שפשוט חייבים לשמוע אותו....בניגוד לאודיוסלייב שמהם אפשר להתעלם לגמרי...

לא אמרתי שהם טובים...

למרות שיש להם כמה שירים סבירים. התכוונתי שהם הצילו לו את הקריירה אחרי סאונדגרדן...

CANTRELLATOOL

New member
וואו שנים לא כתבתי פה

בכל מקרה , מסכימה אתך ג'רי אכן ענק לא חושבת שבגלל שאחרי ההיסטוריה המכובדת ביותר וההתפרקות של AIC הוא צריך להפסיק לעשות מוזיקה וחוץ מזה קורנל סולו דווקא סבבה

Jesus Zen

New member
אממ..

אני ממש אוהב את הדיסק הראשון של ג'רי.. כמובן שאי אפשר להשוות אותו לאליס.. אבל זה מתבקש... בכל זאת.. אחלה דיסק.. אני צריך לשמוע את השני..

sukyel

New member
לא מסכים ולא מסכים!

נעשה סדר: כריס קורנל סולו- ענק אודיוסלייב- פיצוץ ג'רי קאנטרל סולו- נפילה( ולכן הבאתי את הדיסק הראשון כמתנה לגברת קאנטרלהלהטול(עונג -מה קורה?)) בכל מקרה...זו רק דעתי....

call me a dog

New member
אה..

אני פסדר... (נראה לי) אני גם אקנה לי את לוסט דוגז, ואממ כנסי יותר לאיי סי קיו יא ביטצ'! ובואי כבר לרוקי.

למעלה