אז ככה

• פותח הנושא JKY
  • פורסם בתאריך

JKY

New member
אז ככה

לא אכפת לי לעשות ת המפגש פורום עם גיא ותומי אז ככה המפגש יהיה ביום שלישי כי נראה לי שזה הכי נח לרובנו וחוץ מזה כפי שהבנתם בחופש הבא אני כבר לא יהיה ואני לא מסכים לא לראות את האנשים אז חברה תתחילו להודיע להורים שזה ביום שלישי גיא אם יש לך התנגדות או למישהו אז בבקשה לפנות אלי בצורה יפה אני לוקח על עצמי את זה כדי שזה יזוז יותר מהר ממה שזה עכשיו אז חברה יום שלישיייייייייייי ואם יש למישהו התנגדות שזה יהיה בנתניה אז שיגיד כי דוגרי לרובנו כלומר לתומי לי ליסמין זה קרוב וזה דיי בעיה מבחינתי להשיג אוטו לתל אביב ויש גם תחנת רכבת פה ליד אז אם מישהו מתנגד בתוף אז שיגיד

omni96

New member
אממממממ...

לדעתי ת"א הכי טוב כי זה במרכז כבר פעם שעברה אמרנו ת"א שישאר ככה ואין לי בעיה יום שלישי

JKY

New member
סבבה תל אביב

אין שום בעיה אם זה נח לרובנו

holly shit

New member
סבבה שלישי נשמע טוב

אבל נתניה פחות לי אישית דיי קשה להגיע לשם ומה יש שם בכלל?! אבל תלוי מה הרוב חושבים

BiAAcH

New member
טוב...

ניסיתי לתפוס את אחראי המשמרות ללא הצלחה, מחר אני אנסה להקדים את המשמרת שלי ליום שלישי בבוקר, ומקסימום, אני אסע גם ביום שלישי וגם ביום רביעי... ולארבל, נראה לי שיהיו איזה מיליון מצלמות שם, אז נראה לי שכולם יצלמו ויורידו למחשב (אם אפשר), נקבץ את הכל למישהו אחד (נראה לי תומי) ונערוך קליפ של המפגש...

למעלה