אז ככה

מצוטטת

New member
אז ככה

בנושאי דייטים אתם כבר יודעים שאני
גמורה נכון
אבל נשאלתי אופו שהוא בשרשור שצלל לגבי השירשורים יש הסכמה........ גם לגבי המחשבות אין וויכוח..... אפילו על ההיסתכלות החדשה...אני יכול להסכים.... אבל מה הן המסקנות???? מעוף חוצמזה עפרה נתנה לי אור ירוק לפתח את נושא הרקנות
אז ככה זה הולך... מוצאת עצמי בסוג של מעגל קסמים , אז אני מתרחקת, אני שותקת, קצת משתפת, אז מבינה, מפנימה חושבת ופוףףףףףףף הכל חוזר לקדמותו. אבל
למדתי לחבק מחדש, למדתי לשתף, לחשוף, להקשיב לנסות לחשוב, מנסה לאמץ , להפנים,ללמוד לשנות אומנם זה מקרטע והצעדים איטיים מדודים אבל ת'מבין זה לא אני, זה הרציונל
שבי עניתי נכון
וכהרגלי בקודש חייבת לצרף גם איזה
שגם בו יש איזה חלק של תשובה שקשורה לענייני הו, רומיאו זאת הייתה פנטזיה נהדרת אביר חלומותיי שבא מאגדה אחרת הבטחת שנמריא הרחק מעבר לעצמנו אבל נפלנו המומים והחלום איננו אולי גזרה כפתה עלינו להיסחף עד סוף כמו גלים מוכי ירח המשוועים לחוף ועכשיו עם השנים אני אישה אחרת פחות חולמת אהבה הרבה יותר נקשרת הזמן כמו מיקרוסקופ רגיש חידד את הראיה זקן חכם שופט ביני ובין מה שהיה אולי אהבנו בתמימות יותר מידי שירים והאמנו שנמות על מה שהם אומרים אולי גזרה כפתה... הרבה יותר נשארת פה פחות גנובה לרוח האדמה טובה אלי אני רוצה לנוח אך לפעמים הקול שלך קורע ונוגע משהו פתאום זוכר בי ומתגעגע ואני יודעת המרחק מוחלט ואמיתי ובמרחב אתה קרוב אתה תמיד איתי הרבה יותר נשארת פה פחות גנובה לרוח האדמה טובה אלי אני רוצה לנוח אך לפעמים הקול שלך קורע ונוגע משהו פתאום זוכר בי ומתגעגע הו, רומיאו זאת היתה פנטזיה נהדרת אביר חלומותיי שבא מאגדה אחרת

מצוטטת

New member
מה אפחד לא קם

או קיי אז על כוס
אמשיך לדקסקס עם עצמי וזה הולך כככה.... הנה ההומור שלי/ אבטיפוס הנה באה מנוחה ליגע הנה בא דיכאון לעמל על כל פעם שאני פוגע באות שלוש שאני מתנצל לפעמים נדמה שבינתיים אין שום טעם להמשיך ולשאול על כל אחד שנוגע בשמיים באים שלושה שמאבדים את הכל הנה ההומור שלי פושט את הרגל והביטחון שלי פושט את היד הנה הילדון שבי מניף את הדגל אבל אין מאחוריו אף אחד הוא לבד הנה באה מנוחה ליגע הנה בא דיכאון לעמל על כל פעם שאני יודע באות שלוש שאני מתבלבל הנה ההומור שלי פושט את הרגל והביטחון שלי פושט את היד הנה הילדון שבי מניף את הדגל אבל אין מאחוריו אף אחד הוא לבד ולכם חבריי משאירה את בירכתי יום נעים

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הדברים שלמדת מחדש הם נפלאים לחזור אחורה מדי פעם זה תהליך טבעי אבל מה שחשוב זה לדעת,להרגיש, שזזת אחורה ולא להרשות לעצמך את ה"תענוג" הזה ליותר מדי זמן. אני חושבת שיש בהשתבללות הזו איזה מנגנון של הרס עצמי שלכאורה נועד להגן אך מצד שני יוצר מסך בינך ובין החיים כאילו ואומר אם נכשלתי פעם אחת, אם לא הלך לי מושלם אז כנראה אין "חיה" כזאת או שאולי יש אבל אני רוצה שהכל ילך פרפקט ואם לא אז לא צריך... כמובן מצו' ,אני משערת השערה, מנסה לחשוב יחד איתך מרשה לי?

ophra

New member
'ציכה לחשוב על זה....

בינתיים - בוקר
בוקר של
בוקר של כמעט סופ"ש עפ

אומרים שזה כול העניין.

אנחנו עוברים דרך בכדי לחזור (כמעט בדיוק) לנקודת ההתחלה, רק בשינוי קטן. כי אז... אז יש לנו כלים אחרים, כלים שיאפשרו לנו להשתחרר מאותה הנקודה.

maof

New member
מצוטטת יששששש מצאתי../images/Emo140.gif

כל שנה בחייו של אדם הינה עוד טבעת נוספת בשרשרת ארוכה היא שרשרת החיים יכולה טבעת זו להיות חלקה יכולה הטבעת להיות קצת מעוקמת ויכולה טבעת זו להיות עם אבן חן זוהרת בשרשרת החיים נוספת עתה עוד טבעת ואתה הוא האחראי לעיצובה מאחלת אני לך כי תטיב לבחור ולהחליט כיצד לשבץ טבעת זו בתבונה מעוף

michaly44

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב.. ולך מצוטטת../images/Emo42.gif

עדיין עם כוס הקפה השני שלי.. חושבת על מה שאמרת מצוטטת. להתסכל טוב טוב במראה ולחשוב להיכן הגעתי לאן אני הולכת. האם צעד אחד קדימה מביא אותי שני צעדים אחורה... או לחשוב שיש טבעות..מעגלים..דלתות מסתובבות.. ופשוט לחיות את ההווה. הגעתי למסקנה ש..... לא להסתכל אחורה. לא רוצה. רק הקדימה מעניין אותי. העבר, תמיד מחכה בפינה..תופס אותך שביל הזכרונות..פתאום עולה.. ותמיד זכרונות עצובים.. אז אולי כדי לחסום. ופשוט להמשיך קדימה כדי לא להעיצר.

michaly44

New member
יערית- תרגום מתבקש

את יודעת...כמה אני מעריכה את העיצות שלך. ושל אחרים כאן. דוגמא: יצאתי מהשבלול..אפילו ניפגשתי עם חברים... זה שחישמל אותי..כבר לא מחשמל. אך חברים תמיד נישאר. יצאתי לבליינד דייט. אמריקאי. חושבת שאתן לו צ'נס נוסף..למרות שלא מרגישה שיש איזה חוט מקשר. הוא אמנם יהודי אבל.. מה אם חוש הומור מה עם שפה מה עם תרבות הוא ניראה טוב הוא נישמע נחמד הפגישה היתה ראשונה ולקחה שעה וחצי. אחר כך עוד כתב לי מיכתב יפה והוא ג'נטלמן. גבוה 190. לא גמד. הוא בעל מקצוע חופשי גרוש אין לו ילדים. (מעניין יש כאן רבים רבים בגיל 40+ שלא הולידו) זה כן מפריע לי. אז כן..ממשיכה הלאה. בכורי כל בוקר שלי על המסנג'ר..סתם לדבר. אז זה מרגיע ועושה לי טוב על הנשמה. והחיים ממשיכים.

*יערית

New member
בכל מישור שרק תבקשי

יש לנוע קדימה...יותר התייחסתי לעיניין העבר שלך ולא לפגישות עם גברים....חושבת שברגע שתסגרי מעגל אחד ותביני שאיו ביכולתינו לשנות אותו..ופשוט לבקש עתיד יותר עבור עצמינו...רק אז תיפתח לך דרך חדשה, בהשלמה עם עצמך לחיוב ולשלילה... פשוט יש לנוע...לראות כמה באמת יכול להיות יפה רק עם תראי דרך משקפיים כאלו
{יערית מחפשת את המישקפיים הדימיוניות שלה..}

michaly44

New member
נכון.

תאור הפגישות, היה לתאר שיצאתי מהשבלול של שבוע שעבר. לראות בעצם היכן אני לנוע קדימה...פרשת דרכים. מכירה את עיניין פרשת הדרכים?..והאילוצים הסביבתיים שמעכבים בדרך כלל? כרגע אני בפרשת דרכים. חייבת לחשוב..מה אני באמת רוצה במסגרת עבודה, במסגרת משפחה. מה החלומות שלי, מה אפשר ליישם, ומה הפנטזיות. לראות היכן המציאות והיכן הדמיון. עד היום הלכתי על הגשמת חלומות, עדיין מאמינה שאפשר. רק הדרך להשיג את החלומות עדיין בדילמה. לא מאמינה במשקפיים ורודים אלא במשקפיים לטווח הרחוק..מה שיש לי בזמן נהיגה...

maof

New member
מיכל בלי מישקפים בכלל../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

זה קרה זה קורה כשהדרך מתמשכת זה קורה רק ללכת, ללכת שום דבר לא ידוע לא שנה לא שבוע רק לנוע, רק לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה קורה זה קרה כשהדרך התמשכה לי זה קרה לא ידעתי איך זה בא לי שום דבר לא ידוע לא שנה לא שבוע רק לנוע, רק לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה קורה זה קורה מעוף

michaly44

New member
../images/Emo140.gif אהבתי..כמה נכון.לוקחת אל ../images/Emo23.gif

מעוף..תמיד יש לך תשובה אחלה..

*יערית

New member
אז ככה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

במקום הפילסופים...הנה לך מה שאת הכי אוהבת.....
מילה ועוד מילה /אריק סיני מילה ועוד מילה עולות ומתקרבות, אולי באפלה נמצא תשובות טובות. מילה ועוד מילה מגששות עכשיו אם יש לך משאלה אמרי אותה שוב בלחישה. מילה ועוד מילה בשני קולות חולמים, כמו מנגינה עולה במיתרים קסומים. מילה ועוד מילה בחושך, מקרוב, מילים של התחלה לומדות שוב לאהוב. אז לא תלכי, חכי ועוד הלילה נדע אל מי לבך, אל מי לבי פועם עד עלות החמה נגלה אם כל מה שיום הבטיח לילה יקיים. מילה ועוד מילה ואת כל כך יפה. בעוד שעה קלה אולי נמציא שפה. מילה ועוד מילה, אני לכל מוכן. אם יש צפור כחולה נביא אותה יחדיו לכאן. מילה ועוד מילה פורשות כנפי דמיון, כמו המיית תפילה בלילה אחרון. מילה ועוד מילה עולות ומתקרבות, אולי באפלה נמצא תשובות יותר טובות. מילה ועוד מילה בחושך, מקרוב מילים של התחלה לומדות שוב לאהוב

למעלה