אז ככה...

keren123

New member
אז ככה...

בע``מ 3 יש את ההודעה שבה סיפרתי על חבר שלי לשעבר... עכשיו אני פשוט משתגעת! אני חולמת עליו כל לילה כבר במשך שבוע! כל פעם שאני רואה ומדברת איתו בחוץ יש לי צביתה בלב. אני נסגרת בחדר עם שירים דיכעונים...בה לי לבכות יותר ויותר! אולי אני באמת לא יודעת מה אני רוצה מהחיים שלי?!

איב 1

New member
נשמע לי

שאת יודעת מה את רוצה - אותו. השאלה היא אם הוא רוצה אותך....

קרני

New member
היי קרנונה... :)

ובכן... יש התפתחויות... :)) מעניין מה גרם לשינוי הזה בתגובה שלך אליו... ?!?! זה התהפך בכמעט 180 מעלות... אולי זה בגלל שראית אותו עם בחורה אחרת?... אולי זה בגלל שעכשיו הוא לא מתייחס אלייך כמימים ימימה ואף לא מחזר, וזה מכאיב לאגו? ואולי... אולי את מתחרטת ובאמת רוצה אותו בחזרה, בגלל ש... ?!? תיאוריות... מה נכון? לא יודעת... אם תחפרי בתוכך, ותשאלי את השאלות הנכונות (צריך הרבה אומץ בשביל לעשות את זה...) תגיעי לתשובות הנכונות... בהצלחה בבחירה, ומאחלת לך ימים ולילות הרבה יותר נחמדים, עם חלומות מתוקים... :)) ממני, שחושבת שאת יודעת כבר את התשובה מזמן... קרני.

naknik

New member
לפעמים....

לפעמים אחרי אחרי שמאבדים (לאו דווקא הסיפור שלך) משהו , ולא משנה כמה חשוב הוא היה או לא דווקא אז זה הזמן שבדיוק צריך אותו ואז מחפשים אותו כמו מטורפים (כמו המספר טלפון של חבר של חבר שלי ...) ואז יכול להיות כבר מאוחר או שאם מפשפשים מספיק בכיסים ופח בסוף מוצאים אותו ... :) keren, שיהיה לך כל טוב ומי יתן והכל יסתדר בשבילך על הצד הטוב ביותר ...:)

למעלה