אז ככה

מיכל25אב

New member
טוב,אם אתה אומר..

מאחר וזה כבר נושא לשרשור חדש אני לא אכנס לזה ....זה לא הכי רלוונטי-לדיון פה רלוונטי למי התורה ניתנה ולא על ידי מי...

אני למשל בחורה צנועה

ואני מאוד גאה בעצמי שזה לא נובע מיראת שמיים, אלא מהאופי שלי בלבד. כל היופי בחילוניות זה שאת מחליטה איפה הגבולות שלך- וזה מה שעושה אותך לבן אדם עם ערכים. זה לא צריך להיות כתוב בשום ספר- רק אצלך בראש: יש לי בגדים צנועים יותר וצנועים פחות, וההבדל ביניהם הוא רק בהרגשה שיש לי כשאני לובשת אותם. יש לי חברים אפלטוניים- ושלושתם בחורים שאהבתי פעם. אני בספק שהייתי יכולה להיות ידידה של מישהו בלי שהיה לנו איזה סיפור היסטורי נידח או סיפור עתידי מרגש- אבל אני לא שוללת את זה לחלוטין. במקרה של אחד ל- זה יכול להתקיים. לגבי בחורים אחרים שאני מכירה, אני מרגישה קצת מוזר עם הנשיקות והחיבוקים "הידידותיים", אבל הלוואי שיכולתי להשתחרר קצת. זה סתם מפריע לחברות בינינו.

אני לא חולקת על זה...

רק על העובדה שאנשים נוטים להטפל יותר לצד החיצוני, לטפל ולא לעיקר. מרוב שמשקיעים מחשבה ומעשה בדברים האלו, שוכחים את הדברים החשובים באמת... ולראיה: אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו, אפילו אם הקנקן נורא יפה וצנוע...

מיכל25אב

New member
ואני לא חולקת על זה אבל..

הבגדים לא תמיד הם העיקר..אבל כמו שאמרו פורנוגרפיה היא ענין של גאוגרפיה(אהבתי את המשפט)ובחברה הישראלית-כשבחורות פותחות את הכפתור הנכון בחולצה-נפטרות מד"וח...אורך של חצאית יכול להחחליף לך פנצר,לעצור לך טרמפ או מונית...וכו´ עוד לא ראיתי שצופרים/שורקים/זורקים הערה לבחורה שלבושה על פי כללי הצניעות היהודית... על בשרי למדתי את ההבדל ביחס הציבור הישראלי-בין החצאית למכנסיים שלי-והציבור לא הכיר אותי קודם וכך זו לא תגובה לשינוי תדמית שעברתי.

Le Fay

New member
לציבור השורק ממש לא משנה אם את

בחצאית או מכנסיים (ואם בכלל - הם מעדיפים חצאיות). ולביטול דו"ח - אל תנסי את טריק הכפתור בחולצה, זה עלול להיגמר בכלא. ובכל מקרה, שתיים-שלוש דמעות עוזרות יותר (לא מפני שזה עושה אותנו מושכות).

ShakeSpearE

New member
מנסיון-- ../images/Emo66.gif

מזמן שעוד הייתי צעירה ויפה --וגם צנועה וחסודה,
(כמו שלה פיה ציינה) לציבור השורק/צופר/זורק הערה
לא באמת אכפת מה את כן (או לא) לובשת.. אצלי רוב ההערות לאחר הסוויץ´ היו דווקא מהחברים שלי. פחות הרגשתי הבדל ברחוב-- זה רק פונקציה של איפה את מסתובבת.

כשלא בא לי

לי אישית לא נעים שמסתכלים עלי ברחוב. לא שאני מלכת היופי, אבל מה לעשות- אם אני אלבש גופיה וחצאית מיני- מן הסתם זה יעורר תשומת לב. בגלל זה אני שומעת הרבה את המשפט הניצחי של אמא שלי: "ככה את יוצאת מהבית"? ולמרות הצניעות, יש אירועים מסויימים שאני כן רוצה להתלבש בצורה אטרקטיבית יותר, ואין סיבה שאני ארגיש לא נוח במיני וגופיה. מצד שני, אם אני בכל זאת מרגישה לא נוח, כנראה שהגזמתי בכמות החשיפה. בעצם מה שאני מנסה להגיד שהצניעות שלכן צריכה להיות מאוד אינדווידואלית. כל אחת מרגישה צנועה ברמה אחרת. ולא צריך להיות לכן שום מדד אחר.

למעלה