אז ככה ...

Gil 2002

New member
אז ככה ...

אני עובד כמהנדס בכיר בחברת הייטק אבל נימאס לי מזה כבר האם כדאי לי לפתוח פיצריה קטנה בשכונה שלי ? מה דעתכם ? אשמח לתגובות בעד ונגד ....

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

לא אוהבים אותך פה
ישר ההודעה ירדה למעטה ~~~~~ תמשיך לעבוד בחברה ~~~ יותר מגניב, יותר משתלם מבחינה כלכלית, פחות משעמם מלמכור פיצות זה בטוח, עושה רושם אחר לגמריי.

Snitch

New member
לא ולא... ../images/Emo88.gif

עדיף להיות מנקה שולחנות בקנטאקי פרייד צ´יקן

לדעתי אתה צריך...

לעשות מה שאתה יותר אוהב,אם בא לך למכור פיצות
...
...
אז לך על זה!

liorlord

New member
ואוו זה מוזר, למה שתעשה את זה?

אם אתה עובד בחברה בכירה או מה שזה לא יהיה, לא עדיף לך פשוט גם לעשות פיצריה, בטח יש לך כסף...

האם יהיה לך יתרון?

על השוק? בגלל שאתה מהנדס בכיר החברת היי טק? תוכל לקרוא למקום היי טק פיצה ואולי נעלי היי-טק ירצו להשקיע

../images/Emo98.gif

על השוק? בגלל שאתה מהנדס בכיר החברת היי טק? תוכל לקרוא למקום היי טק פיצה ואולי נעלי היי-טק ירצו להשקיע

מתן ב

New member
אז ככה...

אם תפתח פיצריה זה אומר שתפסיד עבודה די טובהף שארתה מרוויח בה מלא כסף. זה גם אומר שלא יהיו לך את ההטבות הישנות שלך, במובן כלכלי. אבל אם אתה באמת רוצה לפתוח פיצריה, ולא ישעמם לך, תעשה את זה. אבל אתה תפסיד די הרבה...

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

1. השגת מספיק כסף על מנת התוכל לחיות את שארית חייך ביציבות כלכלית? 2. אתה חושב שתהנה מלמכור פיצה? 3. אתה סמוך ובטוח שזה לא דכאון רגעי שיחלוף בעוד יום יומיים? אם התשובה לשאלות הנ"ל היא כן, אז לך תכין פיצה... אם לא, הייתי ממליץ לך להיוועץ בחבריך הקרובים ולעשות חושבים לפני שתחליט...

Gil 2002

New member
אוקיי , שכנעתם אותי ...

אני אשאר בהה-טק תודה לכל העונים ונותני העצות

למעלה